lördag 20 februari 2010

Liten aning sommarkänsla..

Bilden här under är från vår balkong.. Patrick var där uppe och skottade häromdagen men lät tårtan på bordet vara kvar.. Minst så här mycket snö har det alltså kommit.. Och ni ser på golvet att det kommit en del snö sedan snöskyffeln var framme i veckan..

Det var ju heller inte den bilden som får mig att känna en svag sommarkänsla utan det är jobbet jag skall göra här i natt.. Jag skall sitta och försöka få ihop ett bra sommarschema, inte det lättaste men säkert kommer det att gå även i år.. Sitter alltså på jobbet och skall göra fram till 8.19 i morron bitti så jag har god tid på mig att knåpa på schema, fast lite annat skall jag oxå göra men nån timme lägger jag på schemaarbete.. Sen får resten av personalen kolla igenom det och slår vi ihop våra kloka huvuden så skall det säkert bli bra till slut..

OS står på här med och kommer säkert att göra större delen av natten.. Just nu är det skidor.. Innan idag kollade Patrick på fotboll och så här trött blir man av den sporten.. Jag känner igen mig i Sassi ;-)


nu får jag sätta fart och kolla schema och pussla här.. Ha en bra natt alla, vi ses i mörrn..


13 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken söt tårta du har på din ballkong,hihi.Åh det snöar och snöar jag vill se andra färger nu....Men Änglarna är ju lyckliga både jullov och nu sportlov med snö och dej är ju skoj men skotta och skotta.Ja ha du gör schema du och jag sitter här och surrar mitt i natten för mej själv alla sover.Men jag ska oxå gå och krama kudden.Ha en bra natt/söndag när du vaknar vännen.Varmkram Rita ♥

Nina sa...

Vi har oxå en stor gräddtårta på balkongbordet :) Fast nu är det nog "grädde" på hela balkongen för nu får vi nte ens upp dörrarna längre, och möblerna syns inte... Helt otroligt! Undrar hur mycket det blir innan det blir vår?...

Så där intresserad är Åke av tv:n, men Sune gillar att se på tv. Särskilt fågelprogram! Men vi såg nya Beck-filmen häromveckan, och där var en biljakt som Sune gillade. Han satt och stirrade på tv jättelänge, haha!

Hoppas det har gått bra med schemat inatt.
Sov gott när du kommer hem!
Kram Nina!

Anonym sa...

Hoppas ni löser schemat på bästa sätt och som vanligt handlard et väl om att ge och ta mellan er.

Ja tänk om det ändå varit en tårta och inte kall snö!

Sov gott när det blir din tur!
Kram Maritha

Agge sa...

Vilken stor gräddtårta du har på balkongen. Hoppas allt är bra med dig.Du hör av dig sen när mina "siffror" är klara :O). De ska vara ute på landet så det är absolut ingen brådska men det vet du ju redan vännen
Kramis

tina | pepparochvanilj.se sa...

Haha...vilken fin tårta! Många fantastiska snöskapelser samlar vi på oss i vinter minsann! Det är bäst att fota en del annars kanske vi inte ens tror oss själva i framtiden när vi pratar om hur mycket snö det var vinern -09-10 :)

Mysig blogg du har :)

K R A M // t i n a

Hanna sa...

Så roligt att du tittar in och följer min resa.
Kram
Hanna

Inspiration i vitt sa...

Vit tårta , hög och fluffig, mmm den vill jag ha hihi. Hoppas att det gick bra med schemat och att du fick ihop dina timmar.
Kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Hej Mia !
Ja det är lite mycket OS nu, alla andra program får stå till sidan :-( De hade väl räckt att ha det på en kanal.
Ha det gott ! Kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Smart katt, bättre och ta en tupplur, det är mycket sport nu. Maken tittar och jag gör oftast något annat, målar tex. Hoppas du fick ihop bra scheman.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Inredningsfrun sa...

Hela vår altan är som en stor enda gräddtårta!! Hoppas att den inte brakar ihop bara!!

Hoppas att resterna smakar bra idag ;)!

KRAM från mig till dig!!

// Inredningsfrun

Interiörboden sa...

Hej Mia!!

Ja, mycket OS nu, men det gillar jag, speciellt skidor, curling och hockey såklart :) Det är favoriten :)

Ja, det finns många fina skyltar....svårt att välja..men du som har katt...då passar du ju den bra :) men det finns ju många andra bra, svårt att välja :)

Ha en jätte bra kväll!!
Kram Sandra/Interiörboden

Tidsmästarinnan sa...

Hej goaste Mia,
i år har jag inte sett nånting alls av OS, beror helt säkert på att herrn i huset inte är hemma... det blir massa tjejfilmer istället :-)

Hoppas du har haft en fin helg även om du har jobbat - kram på dig!
Susanne

fröken Sätterlund ✯ sa...

Ja herregud vad mycket snö vi har nu!!! Vi har nog närmare en meter på gården - suck! Det kommer ta jättelång tid att tina bort...

Hoppas det har gått bra på jobbet! Jag jobbar dygn imorgon och på torsdag :)

Ha det gott Mia,
kram Therese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade