onsdag 17 februari 2010

Lite små trött..

Jag lyckades hålla mig vaken i natt och kan nog tacka OS för det.. Hade OS på hela natten och löste korsord samtidigt.. Väl hemma så sov jag bara i två och en halv timme, så nu är jag lite trött.. Men i natt får jag sova och det skall bli skönt.. Hoppas katterna inte vill ut och in stup i kvarten bara, men jag får ju sov morron så jag skall nog sova igen lite..

Idag har jag bara latat mig.. Det enda vettiga jag gjort är att dansa en svängom med Snabeldraken, promenerat 36 minuter och fixat middag.. Men resten av dagen har jag varit så där äckligt lat.. Eller vänta, jag har hämtat min jacka med.. Jag lämnade ju jackan till en väns jobbarkompis, hon skulle byta dragkedja och det hade inte varit det lättaste och hon hade gjort om det ett par gånger innan hon var nöjd.. Hon ville bara ha 150:- både för dragkedja och jobb.. Det tyckte jag var för billigt så hon fick 200:- som hon blev jätteglad för, lite det med.. Så nu kan jag ha min fina jacka igen, eller fin, men snyggare än den jag har haft ett tag nu..

Jag vill ju gärna ha bild på min blogg men idag har jag ingen som tillhör dagen, har inte plåtat något idag.. Men jag visar min fina Badrocksängel som jag köpt av Malin med bloggen Ebbas änglar.. Min fina ängel bodde innan i badrummet på övervåningen men jag kände att det inte är så ofta jag får träffa henne då, jag duschar ju på gymmet flera gånger i veckan så det är ju bara ett par gånger jag ser till henne och det tyckte jag var synd, så hon fick flytta ner till vår lilla toa och sitter nu på vårt medicinskåp.. Ha ni inte varit inne på Malins blogg så tycker jag ni skall gå in där och titta på hennes underbara änglar och andra figurer som hon syr.. Klicka på rosa texten här över så kommer ni till Malin..

Nu skall jag fortsätta vara äckligt lat.. Hoppas ni har det bra där ute i avlånga snöiga Sverige.. I morron skall det komma mer snö här nere.. Jippi...... NOT!! Nu är jag trött på snön..


11 kommentarer:

Tina sa...

Hej fina vän!!
Va underbart det lär med att vara äckligt lat.. just vad jag hade behövt nu!!! =)
Men OJ, det va ju nästan gratis för fixet med din jacka!! Bara dragkedjan kostar ju mer =)

Jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta, för din hälsning hos mig idag!! Jag behövde verkligen hör det idag!!
Tack fina du!! Så glad att jag funnit dig!!
Ha en underbar Torsdag vännen & va rädd om dig, du är så värdefull!!
Kram Tina

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt det lät att vara äckligt lat.men man behöver det i bland.vilken söt ängel älskar dom.Hur söta som helst.vad billigt att fixa jackan.Ha nu en skön kväll vännen Varmkram Rita ♥

Malin - Ebbas änglar sa...

Men TACK Mia för fin 'reklam'!!

Jättefin bakgrund du fixat, milda fina färger ",

Hon ser ju ut att trivas alldeles förträffligt bra lilla bad-damen =)

Må så gott!
Kram Malin

Nina sa...

Så skönt för dig att vara lite lat! Du har varit så duktig med motionen länge nu, så det är du värd! Fast du var ju duktig å promenerade idag med :)

Sov nu riktigt gott och länge!
Kram Nina!

Unknown sa...

hej där
vilken vacker Header du har..

en snabb visit av mig i värkens stund
ha det bäst
kram catthie

Uttan sa...

Hej Du lata ;o)

Tycker inte alls Du e lat....jobbat,promenad,OS,snabeldraken,hämtat jacka,bloggat jag listan kan göras hur lång som helst faktiskt.

Jag är ofta in till Ebbas Änglar hon har verkligen massor av fint där.
Vi har fått mera snö så där en 4 cm är det nog,konstigt att det finns hur mycket som helst där uppe.

Ha det gott!
Kram!

Pia sa...

Hej Mia!

När man än läser Din blogg så kan man i alla fall inte påstå att Du är lat, och skulle Du mot förmodan vara lite lat så unnar jag Dig det. Förmodligen behöver Du också vara det, för kroppen och själen säger ifrån när det blir för mycket.

Varm kram!

Maritha sa...

Du är väl så sällan lat så om du känner att du vill vara det en dag så är det bra.

Hoppas du fått sova gott inatt!
Kram Maritha

nettan sa...

låter skönt att du är lat nån gång ... hoppas du njöt....
kram N

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nu har du underhållning hela nätterna, maken muttrar lite över dumma tider. För dig är det ju toppen. Där satt din Tilda jättebra, så fint det blev. Idag har jag lurv-dag också, det betyder ledig och mysbyxor.
Ha det gott
Stor kram
AnnaMaria

Signe 1 sa...

Hihi, ja lat måste man få vara ibland, men jag tycker iofs at du verkar vara en person med mkt energi:-))

Ha en fin dag!

Kram Sofia♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade