torsdag 18 februari 2010

Har mått tjyvtjockt..

I morse vaknade jag tidigt, vid 5, och mådde inte alls bra.. Mådde illa och det snurrade i magen.. Har mått lite så hela dagen men inget som brutit ut så jag hoppas inte att det är en början på en maginfluensa, vill jag inte ha.. Och framförallt vill jag inte att sonen, Johannes, skall bli smittad då han skall sitta över fem timmar på en buss i morron då han skall åka upp till sin flickvän i Oxelösund.. Jag skall köra honom till Växjö i morron på dagen, bussen går därifrån.. Jag håller tummar och tår för att snöovädret har dragit förbi till dess.. Vi har 10 mil enkel resa till Växjö och det är inte kul att köra i snöoväder.. och så vill jag att bussen skall ha bra väder upp..

Idag kom min vinst från Britt med bloggen Freshgarden.. Jag vann två påsar te, en påse kaffe, en kaffeburk, en tesil och en liten burk.. Ikväll har jag smakat på teet som heter kärlekste, jättegott var det.. Patrick och Johannes smakade på kaffet som heter Kärlekskaffe och de gillade det med.. Allt detta kommer från Britts webbutik Aromboden.. Tack snälla Britt.. Jag är superglad..

Igår kom ett annat paket med.. Där i låg dessa tre ursöta hjärtan och en liten söt lavendelpåse.. Det är Uttan med bloggen Hemma hos oss som har sytt dem till mig.. Sååå fina..


Urkassa bilder.. Hade fel inställning på den så de är så brusiga.. Det där med att lära sig kameran är inte det lättaste.. Vill gå en kurs men just nu finns det ingen fotokurs.. Jag får hålla ögonen öppna efter en kurs i närheten..
.
Nu har Halv åtta hos mig så nu slutar jag att skriva blogg.. Men vi ses kanske i morron fast inte förrän sent på kvällen då jag sitter på jobbet..
Nu skall jag kurera mig och hålla tumme på att magen bara var i oro och inget annat..


13 kommentarer:

Nina sa...

Håller en tumme för "inte magsjuka" och en för "inte snöoväder"

Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Håller tummar och tår att du inte blir sjuk.Fina saker från Britt.Oj vilka gulliga hjärtan ,gör hon dom på beställning?Ursöta.ha en skön kväll vännen Varmkram Rita ♥

Anonym sa...

Hej Mia !
Ja vi får väl hoppas att ni inte blir sjuka, för det är inget vidare. Hoppas också att vädret är bra i morgon för vi ska på 50 års fest och det är ganska långt att köra. Och lite oroligt är det allt när det blåser och snöar.
Ha det gott !!! Kram Annika

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hoppas verkligen att det bara är lite bubbel och inget annat. Då skulle det nog brutit ut redan tycker jag.

Ja visst är det jobbigt med alla dessa vackra lampor...;o) Men jag måste nog säga att den svarta skulle passa ännu bättre hos mig och jag tror inte att den kostar 5000 som parcourrier lampan gör.

Vi får väl se hur det blir;o)

Kram och tack för alla dina goa kommentarer hos mig.
Mia

fröken Sätterlund ✯ sa...

Håller tummarna för att du klarar dig från kräkor!! Nu är det helt klart min tur att hålla tummarna för dej!! ;)

Vad snabbt du fick vinsten, och vilka söta hjärtan du beställt!

trevlig helg vännen!
kramar Therese

Moonrose/ Vonneli sa...

Får verkligen hoppas på bra väglag när ni ska iväg så långt...och att magen din är pigg igen annars blir det väl tufft att köra...håller tummarna jag också att ingen kräksjuka bryter ut. Har också smakat kaffe och te från Aromboden...påskte och påskkaffe... Jättegott! Så söta hjärtan, underbara! Skulle vara kul att lära mig fota ännu roligare med en riktigt bra kamera... Ha det nu så bra! Kram

Maritha sa...

Håller tummarna för att både snöovädret är väck och dina magsymptom!

Kramen Maritha

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, kärleks te har jag hört talas om men inte kärlekskaffe, mysigt i alla fall. Hoppas du piggat på dig. Kram på dig och ha en trevlig helg/Ingela.

LOPPISLIV sa...

Grattis till vinsten Mia, roligt med kärlekskaffe, det har jag aldrig hört innan och vad söt lilla lavendelpåsen är. Oj vad snö vi har fått igen va?? när ska våren komma egentligen...känns väldigt långt borta ännu med allt detta vita utomhus, vackert visserligen men nu börjar jag tröttna och vill ha värme istället :-) Hoppas det går bra att köra sonen upp och att du slipper magsjukan. Trevlig helg på dig. Kraaaam Paula

Hanna sa...

Hoppas att du inte blir riktigt sjuk och att du inte smittar sonen.
Grattis till vinsten.
kram
Hanna

margit sa...

Mycket fint du visar i din blogg, Nattmia!!
Kul att fått titta in!!
Kram!

Tanja, 30+ sa...

BLÄÄÄÄ... HOPPAS HOPPAS att det inte är magsjuka du fått!

*håller tummar o tår*

Sköna o Gröna Ting sa...

Neeeej, ingen magsjuka väl???
Har du klarat dig eller?

Jag kände likt som du häromdagen men det bröt aldrig ut riktigt men jobbigt nog att bara må så där lite halvkasst!
Hoppas du är bättre idag Mia...

Krya på dig kramar
Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade