måndag 8 februari 2010

121 dagar kvar..

Idag skrev min kompis Anna så på sin status i Facebook, 121 dagar kvar.. Jag visste direkt vad hon menade.. 121 dagar kvar till årets roligaste händelse...SWEDEN ROCK FESTIVAL 2010.. Och både Anna och jag kommer att vara där as usual.. På bilden här under ser ni min arbetsplats några timmar under festivalen, backstage ingång.. Ett underbart roligt jobb där man får träffa massor av härliga människor.. Vi jobbar ungefär 18 timmar sammanlagt så det flesta av festivalen hinner jag med.. Förra året jobbade jag bara 6 timmar när själva festivalen var igång och resten rockade jag.. Förra året var det inte så kul väder, svinkallt och mycket regn, så i år håller vi tummarna på att det är varmt och gott så man kan ha kjol och linne på sig underdagen när man njuter av bra Hårdrock..

Det band jag fastnade mest för förra året var dessa på bilden under, eller ja de två som syns ingick i bandet :-) Det är Journey, så jäkla bra.. Och vilken karisma sångaren hade, man blev ju kär bara man såg honom.. Han visste precis hur han skulle charma en stor publik..

I år har jag inte riktigt kläm på de som skall komma och spela.. De jag känner till är ju Nazareth och Rick Springfield och något mer band, men det blir säkert bra ändå och jag kommer säkert att hitta något guldkorn även i år.. Längtar gör jag iaf, ingen sommar utan SRF..
.
Idag har jag varit på gymmet igen, nu är det ny vecka och jag måste jobba bort kladdet jag åt i helgen.. När jag kom hem så hade vår router gått sönder, min bror var hemma och kollade på den men fick inte igång den.. En av Puttes jobbarkompisar skall kolla på den i morron och får han inte igång den så får vi köpa en ny.. Med fyra tonårsbarn (ja tre och en snart tonåring) så klarar man sig inte utan router, bara att inse..
Sen har ju vår ugn med gått sönder.. I lördags när vi skulle göra mat så blev ju aldrig potatisen klar, tog evigheter, och igår när jag gjorde lax så ville den inte heller bli klar.. Vi satte in en termometer och den visade att det bara var ca 150 grader i ugnen när det skulle vara 200 grader.. Hemmabutiken bad oss att kolla elementen i taket på ugnen om de blev varma, så jag körde igång ugnen idag och då visade det sig att det var bara det ena elementet, det minsta som blev glödande rött och det andra var kallt.. Så nytt element får det med bli.. Bara utgifter och inga roliga sådana, jag skulle ju köpa ny tv-bänk men den får vänta lite.. Routern och ugnen måste fixas först..
.
Nu sitter jag på jobbet och skall göra till i morron bitti, tre nätter på raken nu och sedan är jag ledig i fyra nätter, skall bli skönt..
.
Ha nu en bra natt och en förträfflig tisdag..



13 kommentarer:

Maritha sa...

Fy bubblan vad det är tråkigt när grejerna går sönder och det brukar tyvärr vara några som går samtidigt. När det dessutom är sånt man bara måste ha och på direkten är det bara skit!

Härligt att ha festivalen att se fram emot och bra väder får det lov att bli.

Ha det bra på jobbet och gymmet!
Kram Maritha

Tina sa...

Hej Mia!!!
Tack fina du för din hälsning hos mig & att du vill vara med i min lilla tävling =) Har antecknat 2 lotter på dig =) Lycka till =)

Å, så du gillar Swedenrock & säkert andra rock tillfällen oxå.. min man va ofta på SwedenRock & allt annat..fniss.. men nu känner han sig för gamal säger han.. 40 år!!!! Fniss... Men jag tror jag vet va han menar.. man blir ju tröttare med åren & han orkar nog inte vara uppe på samma sätt som när han va yngre.,,, fniss...
Va roligt att få lära känna dig!!
Ha en fin Tisdag!!
Kram Tina

Nina sa...

Jaha, så det är dax för nedräkning igen :) *tummar hållna för bra väder*

Trist när saker går sönder! Ben det var ju lite bra ändå, om det går att byta det där elementet, så ni slipper köpa ny spis/ugn (vet inte om ni har inbyggnadsugn) Både vår spis och kyl&frys går på övertid här...

Ha det fint!
Kram Nina!

nettan sa...

LIVET ÄR INTE KUL ALLTID... BAR UTGIFTER... KRAM

Lilla Rummet sa...

Inte roligt när saker går sönder, man ser bara utgifter istället för att ha roligt för pengarna.
Kul att jobba på en rockfestival och se och höra alla bra band....
Har svårt att se att det blir vår än på länge med all dess snö som finns, men man lever på hoppet, så man kan ta fram våran mustang cab som vi köpte i höstas.
Ha de gott.
Kramiz Britt

Penseldraget sa...

hej vännen
vilket härligt jobb =) vi får verkligen hoppas du kan gå i linne o kjol =)
kramar pia

Ofelias Hus sa...

Nog är det typiskt att saker hemma ofta lyckas gå sönder samtidigt...

Vi har en av bilarna på lagning...7-8000 tkr beräknas det kosta för någon "obetydlig" del som jag inte ens minns var den heter...blä!

Det hade jag kunnat nätshoppa myckt fint för, haha!!

Kul med festival, hoppas ni får bättre väder än regn denna gång!

Ha det gott!

Kram,
Anett

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Mia!

Usch för söndriga saker.., bara en massa tråkiga kostnader:((
Hoppas ni kan lösa det för en "rimlig" peng!

Det kommer att bli fint väder när du skall på Rockfestivalen..., kan ju inte bli annat:)
Så ta fram linnet och kjolen redan nu så du har det struket och klart Mia:)

Ha en skön dag vännen...
Kram kram
Marianne

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt när saker går sönder inte skoj.Vad skoj att jobba på festival.Ha en skön tisdag vännen Varmkram Rita ♥

fröken Sätterlund ✯ sa...

Låter som du har något riktigt kul att se fram emot :)

Däremot låter det inte alls kul med de där tråkutgifterna... :( Hoppas han får fart på routern iallafall!

Jag jobbar två dygn den här veckan, är ledig i helgen iaf :)

Ha det gott,
kram Therese

Signe 1 sa...

Hihi, min man ska oxå dit i sommar, han är en riktiv festival-lover:-)) Vet inte på hur många konserter och festivaler han har förbrukat, ler...

Ha en kanonkväll, som dock snart är slut;-)

Kramkram Sofia

Uttan sa...

Ja några dagar till att ladda på då...måste vara kul att få vara med och jobba där.
Håller tummarna för vackert väder....och att all snö smält tills dess.
Tråkigt med ugnen :o(

Ha en bra jobbnatt!!

Kram!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Sldrig kul med "måste utgifter" :S

Vill oxå "mitt i allt" tipsa dig om inte mindre än 5st pågående tävlingar hos mig..du finner hela högen till höger på min sida under "Tävla hos Tant"..o jag är relativt säker på att de flesta faller dig i smaken :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade