tisdag 17 februari 2015

Underbara barn!

Som vanligt har jag inte varit så aktiv här på bloggen.. Lusten infaller inte så ofta men när den gör det så kommer det inlägg..

Jag har jobbat en massa sedan sist jag skrev och jag och ett par vänner har varit i Malmö och tittat på Doktor Zjivago.. Den var mycket bra och vi hade ett par mysiga dagar..

Och så börjar fotograferandet komma igång igen, än så länge  inomhus i min lilla mobila studio jag bygger upp i vardagsrummet.. Och det är ju barnen som dominerar, och det är så kul..
Detta är lilla Valentina som skulle varit född i lördags, på Alla Hjärtans Dag men ville se världen lite tidigare.. Hon hade lite magont så det var tyvärr inte många bilder vi fick till.. Stackars liten..
Och detta är Valentinas storasyster Mathilda som gillade att busa lite, här är det nog discodans på G..
I lördags var Thea hos mig.. Thea fotograferade jag första gången när hon bara var några dagar gammal och så har jag fått äran att fotografera henne flera gånger sedan dess.. Kul att få följa barnen när de växer upp..
Detta är Isac, Theas lillebror.. Han var inte lika glad för att posa som storasyster, men några bilder fick vi till.. Även Isac har jag fotograferat ett par gånger tidigare.. 

Annars har det som sagt varit jobb som gällt för mig och så lite kalas då min dotter fyllt 21, svärmor fyllt 70 och sambons ena dotter fyller 19..
Vi unnade oss en restaurangkväll på Alla Hjärtans Dag, jättemysigt.. Firar ju inte den dagen så mycket, men restaurangbesök är ju alltid trevligt..
Och så var jag och fyra tjejer till på bio i söndags, Fifty Shades of Grey.. Jo då, han är spännande den där mr Grey ;) Jag tror att antingen gillar man filmen eller inte.. Vi alla gillade den! Men har man inte läst första boken kan det nog vara lite svårt att förstå en del..

Nä nu skall jag slänga mig i soffan och snart titta på Biggest Loser..

Skriver alldeles för mycket i vanlig ordning..
Vi ses igen, men när vet jag inte, kanske om någon dag eller om en månad =D


3 kommentarer:

Nina sa...

Fantastiskt fina foton!
Kramen <3

A House With A View sa...

Oj oj oj vilka fantastiska foton!! Så fina, vilken duktig fotograf du är! Barnen är ju förstås också fantastiskt söta :)

Många helgkramizar aka

maria at inredningsvis sa...

AWW vilka gullungar haha :) hoppas ni har vår i luften som oss här i GBG


Om du gillar lyxiga doftljus kan du kika in hos mig idag :)

ha en härlig helg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade