fredag 27 februari 2015

Modevisning hos Butik Lizzo!!

Några gånger per år har Butik Lizzo Vip-kvällar med modevisning.. I onsdags var det dags för en sådan kväll för att visa vårkläderna.. Jag brukar vara med och fotografera, vilket jag tycker är jättekul, att få vara en liten del av detta.. Tjejerna som går i modevisningen är ett gäng glada och härliga Olofströmstjejer som gör detta med bravur..Det blev en fantastisk kväll med god mat som Christina på Nebbebodagården hade gjort, och så klart shopping.. Jag hade sagt till mig själv att inget handla, men det kunde jag inte hålla, så en blus blev det..
Det är många som gör att denna kväll blir kanonbra och det är Annelie på Hårstrået som fixar frisyrerna på modellerna, Emily på Salong Vacker fixar så de ser solbrända ut med spray-tan.. Och så har Lizzo extra hjälp i butiken dessa kvällar då det är så mycket folk..
Men de största hjältarna denna kväll är ju så klart Lizzo som äger butiken och hennes svägerska Marie som jobbar hos henne..
Lizzo har verkligen valt rätt yrke i sitt liv.. Hennes engagemang, intresse och kunnighet slår faktiskt de flesta.. OCH... hon har hjärtat på rätta stället..
I år har butiken 10-års jubileum.. GRATTIS!!! Och jag hoppas denna fantastiska kvinna orkar minst lika många år till..
Har ni vägarna förbi Olofström så glöm inte att kika in hos Butik Lizzo.. Där finns kläder för de flesta och i olika prisklasser..

Ha en fin helg nu!! Själv jobbar jag hela helgen, men det funkar ju det med, helst när jag har ett jobb jag älskar...


1 kommentar:

Hem och Lycka sa...

Men vad kul, ser toppenroligt ut det där! kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade