onsdag 7 januari 2015

Vänner!!

Kompisar har man ju ofta en del, så även jag.. Men vänner, det har jag bara några få.. Vad skillnaden är? Kompisar är de man inte öppnar sig helt och fullt ut för, de man har himla kul med men inte vågar lite helt och fullt på, eller hur man skall uttrycka det.. Vänner har man också jättekul med, men man kan även prata med dem om allt, som man kan öppna sig för.. Vänner är de man inte behöver träffa eller ens höra av sig till ofta, men man vet att de finns där när man vill och behöver..
Jag hoppas att jag är en sådan vän för dem som jag anser vara det för mig..
Idag var jag hos min fina vän Mona.. Vi träffas inte ofta men vi träffas ändå med jämna mellanrum, och jag vet att hon finns där när jag behöver, både när jag är glad och ledsen.. Idag var det både glada samtal och så lite ledsna då jag har lite som tynger mig..
Jag gjorde en bild till henne idag som jag ramade in som jag tror hon blev glad för..

Väl hemma så började jag sy upp några gardinlängder jag har haft liggande länge, putsade fönstren i kök och matrum.. Och så hängde jag upp gardinerna i matrummet och vardagsrummet, så nu är julen helt ute därifrån.. Hängde också upp ljuslyktan jag fick i julklapp av barnen och dotterns sambo.. Blev så fint..
I morgon är det jobb som gäller, sju dagar i sträck skall jag faktiskt jobba nu då jag har tackat ja till extrajobb i helgen.. Men det funkar det med..

Ha nu en fin fortsatt kväll, morgondag och vecka..

4 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Så vackert citat! Precis så ska äkta vänskap vara! Kravlöst och Positivt :) Nu hoppas vi 2015 blir ett fint år och att vi kan hålla våra nyårslöften gällande träning :)))) kraaam P

A House With A View sa...

Så fint du beskriver vänskap! Håller verkligen med, en riktig vänskap är guld värt och är inte alla förunnat...

Vad fint du gjort med gardinerna! Så härligt när det blir en fullträff och man blir så nöjd.

Önskar dig en god fortsättning!!

Många kramar aka

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Hanna

Hem och Lycka sa...

Ja det stämmer nog! Fin tavla du gjorde till din vän! kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade