söndag 4 januari 2015

Gladare!!


Alltså.. Jag måste ju ha lite gladare inlägg..
Jag mår iaf bättre nu men det svajar en del än, men det är alltså helt okej.. Lite strul i helgen som jag hoppas ordnar upp sig, och det gäller inte mig personligen men någon som står mig nära, och jag skall göra allt i min makt för att hjälpa personen det gäller.. Men annars är det alltså helt okej med mig nu..

Ja nu har det blivit ett nytt år, ett helt tomt år.. Lite planering finns, men ytterst lite.. Det jag vet är att jag skall på Dr Zjivago nu i januari, Sweden Rock Festival i juni och på AC/DC-konsert i juli..
Sambon fyller jämna år med så något får ju ske då med, antingen en fest eller en resa, eller båda delar.. Men jag hoppas på resa..
På facebook har jag gått med i två utmaningar.. Den ena är att låta bli socker under hela januari och den andra är att ha gjort 100 träningspass av någon sort fram till midsommar.. Vet inte vilket som blir svårast, men jag skall göra mitt bästa i båda.. Sockret har gått bra hittills och ett träningspass är gjort, ett till skall jag göra alldeles snart, skall bara skriva klart här..
Jag är ingen pysslerska, men när jag var inne på en pysselsida på fb så blev jag sugen på att göra ett armband med mina barns namn på.. De är ju mina allra största kärlekar, och nu när de har flyttat hemifrån så vill jag ha dem nära på ett nytt sätt.. Jag har ju tät kontakt med dem med så klart.. Jag tycker detta blev väldigt fint.. Sonen tyckte jag var lite löjlig.. Ha ha.. Men det får han tycka..
Avslutar dagens inlägg med en bild på stjärnorna utanför.. Stod på balkongen för en stund sedan och skulle plåta månen, som ni ser i andra bilden, och passade på att träna på att ta stjärnbilder med..

Ha det nu bra tills vi ses igen... Nu skall jag ut på en rask promenad..

1 kommentar:

Birgitta sa...

Bra utmaningar du antagit! Lycka till!
/Birgitta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade