måndag 26 november 2012

Julkortsdags!!

På onsdag kommer det hit en liten tjej som skall förevigas till julkort och på söndag kommer en familj som skall göra detsamma.. KUL!!! Och nu när jag har bättre grejer till att fotografera inomhus så är det ännu roligare...
Men... Jag har ju knappt testat det så det har jag gjort idag så jag vet lite mer på onsdag när tjejen och hennes mamma kommer.. 
Jag gjorde en efterlysning på facebook om det var någon som hade en kälke eller någon spark att låna ut, och jag fick en del svar.. Jag fastnade för en kvinna som sa att hon hade två sparkar, en stor och en liten som jag fick =) Så dem hämtade Patrick i torsdags.. Idag använde jag den lilla.. Fick tag på lilla sura Sassi, satte henne på sparken och mutade med godis.. Detta är den bästa av de bilder jag tog..
Hoppas jag får till det även när jag har barn och familjer framför kameran..

Idag har jag varit på min fd arbetsplats och fotograferat personalen och brukaren där, de skall ha bilderna på deras hemsida..
Onsdag blir det alltså julkort på ett barn, på lördag skall jag fotografera en gravid tjej och på söndag så blir det först en familj som skall ha julkort och sedan några syskon som skall ge bort julklapp till mor sin.. Ev. blir det en generationsfotografering med, det återstår att se.. Kul är det i vilket fall och det ger mig energi som jag så väl behöver just nu..

Första stjärnan, ljusstaken och julgardiner har ikväll fått komma upp.. Tyvärr är min stora stjärna i vardagsrummet sönder, har lagat den ett par år men nu går det inte.. Man ser det inte jätteväl men en ny skall jag ändå inhandla, jag ser ju att den är sönder och så vill jag inte ha det =)

Njut nu av tisdagen och resten av veckan om jag nu inte skulle hinna skriva mer.. Skulle varit ledig i morgon men måste hoppa in och jobba några timmar och efter det skall jag och min mamma ta oss till min mormor.. Ingen rast ingen vila ;)

4 kommentarer:

Lantligt i Smultronbacken sa...

Du har något hos mig...

Kram Teres

Nina sa...

Åh, vad roligt med julfoton :) Jättefin bild på Sassi du fick till. Lycka till med alla roliga fotouppdrag nu..
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

Alltid fullt upp! Så mycket foton du tar nu då .. Kul ! Snygg rekvisita du har .. Det är ju ändå personerna som ska glimma .. Du har fått till det bra .. Hoppas nu bilderna blir fina ... Kram jeanette

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så kul att du fick 2 sparkar.
Jättefint julkort!
Det gav mig inspiration att fotografera min kisse och göra ett julkort, fast hon är inte lika medgörlig.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade