lördag 17 november 2012

Födelsedag!!!

Jaha minsann, jag har fått lägga till ännu en siffra i min ålder.. Tycker det går lite väl snabbt mellan bytena på siffrorna numera.. Men det är ju ändå rätt trevligt att fylla år.. Igår hade vi ett litet kalas för mig då mina föräldrar, min bror med familj och Patricks föräldrar var hitbjudna på middag.. Jag fick pengar, presentkort och en lampa.. Och inte vilken lampa som helst utan lampan jag ville ha på Jennifers presentbod.. Den är så fin.. Tack Jussi och A-C!!!!! Den står nu i vår hall..
Bilden är tagen med min iPhone
Jag hade ju beställt den hos Jennifers så nu slipper jag ju köpa den =) Jag fick presentkort till den butiken så nu får jag handla något annat snyggt, det blir inte så svårt då jag vill ha typ hela butiken..

Igår på förmiddagen hade jag en blivande mamma och pappa här hemma som ville bli fotograferade.. Jag har ju inte jättebra utrustning till inomhusfotografering, ja inte bra utrustning alls om jag skall vara ärlig.. Men jag riggade upp med två bygglampor som jag riktade upp i taket och så använde jag min blixt med.. Blev ganska bra, men det blir lite gult sken på bilderna av bygglamporna, så nu har jag lite att göra med dem för att få rätt färg på dem.. Önskar ett par fotolampor, måste kolla efter det så jag kan vara hemma och plåta..
Jag har ju inte så mycket bra rekvisita heller men jag frågade Elin som har den vackra bloggen Fröken Knopp om jag fick låna en korgstol jag sett i hennes blogg.. Hon var så snäll så det fick jag.. TACK finaste Elin för lånet!!!
En tjuvkik på gårdagens bilder måste jag ju ge er med, denna gillar jag mycket..
I kväll kommer 5 glada tjejer hem till mig på en liten tjejfest.. Det är jag och två kompisar till mig som har fixat ihop detta.. Vi kände att vi behövde umgås lite och bara ha tjejsnack där vi skrattar, pratar skit om andra könet ;) och bara trivs.. Skall bli hur trevligt som helst..
Finaste Patrick har gjort efterrätten till i kväll och jag skall snart förbereda maten.. (så är väl bäst att jag inte pratar skit om honom ;) Ha ha.. )

Ha nu en fin lördag, det skall jag ha..

11 kommentarer:

Annika N sa...

Ha så kul i kväll :-) Jättefin bild..

Kram !!! Annika

Nina sa...

Ja, fotot är jättefint :) Hoppas få se lite fler gravidbilder sen, om mamman o pappan vill. Och du, förstås.. Så fint med bebismagar <3

Vad roligt att du fick lampan som du så gärna ville ha, och grattis igen :)

Ha en kkanontrevlig kväll, lite avis på tjejträff ;)

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis grattis, hoppas du får en toppendag och kväll. Vackert foto på magen.
Kramar
AnnaMaria

Annelie L sa...

Grattis i efterskott ❤ Du verkar ha haft en fin dag med fina presenter . Vilken mysig bild på lilla baby magen, vilken fin dé att fotografera och göra något fint som minne av tiden av väntan, längtan och glädjen över vad som komma skall ❤

Hem och Lycka sa...

Grattis i efterskott! Vilken snygg lampa! Kram Mia

jeannette sa...

Grattis
Fyller du år den 17 Nov som jag ?? kramar

Patricia sa...

Grattat har jag ju redan gjort .. hi hi. Men du vilken snygg lampa, jag har ljusstakarna i samma serie, det måste i alla vara släkt för de ser exakt likadana ut i fot en bit upp .. svarta med lite rost .. =)

Jag tycker bilden blev jättebra men förstår ditt dilemma, men det löste du bra .. =)

Ha det bäst!
kram Patricia

Hanna sa...

grattis.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Så Vitt Jag Vet sa...

Grattis på födelsedag! Finfin present du fick !
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Viola sa...

Ett stort grattis i efterskott, kram VIOLA

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, hoppas ni hade det kul ni glada tjejer. Vacker bild ,otroligt fint att titta på. Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade