onsdag 7 september 2011

Tjoho vad det går!!!




Som vanligt rullar tiden på i en rasande fart och jag hinner liksom inte med känns det som..
Bloggen har fått vila några dagar igen men så får det vara, jag har ju inte alltid tiden att skriva och läsa men ni som bloggar vet ju hur det är..
Här i denna vackra stad har jag tillbringat fyra härliga dagar tillsammans med min älskade sambo.. På bilden ser ni Söder i Stockholm med Fotografiska i förgrunden..
Vi flög upp i fredags morse så vi var i stan redan vid 9 tiden.. Låste in vårt bagage i en box på Cityterminalen och gick sedan och strosade lite.. Tog en fika och sedan en lunch.. Strosade runt fram till eftermiddagen då vi bestämde träff med Patricks bror, Fredrik.. Tog lite drickbart innan vi fortsatte mot en restaurang där Fredriks sambo Cecilia mötte upp oss.. Vi åt och drack gott innan vi for hem till dem i Spånga.. Två nätter hos dem var vi..
I lördags sprang jag tjejmilen tillsammans med en massa andra härliga tjejer.. Underbart väder fick vi och det höjer ju stämningen än mer.. Jag tränar ju aldrig genom att springa eftersom jag fullkomligt avskyr den formen av motion, men på ett sådant här lopp är det riktigt kul och jag är rätt stolt över mig själv som sprang så pass mycket som jag gjorde utan att vara tränad.. Jag sprang de 4 första kilometrarna, gick 1,5 km, sprang 1,5 km, gick ca 1,5 och sprang resten.. När jag gick gick jag riktigt fort.. Kom i mål efter 77 minuter och det är jag nöjd med eftersom jag inte sprang hela tiden.. Vinnaren, Isabellah Andersson (som för övrigt bor 1 mil från mig och åkte samma plan som oss upp till Sthlm) vann på tiden 33,25..
Väl tillbaka i Spånga så blev det dusch och sedan god middag som Fredrik och Cissi bjöd på.. Jag var lite sliten så 1,30 slank jag ner i sängen men sova kunde jag inte då jag hade de andra vägg i vägg som pratade och spelade musik, kl 4 så kom Patrick och lade sig och en halvtimme efter det så somnade jag..


I söndags så åkte vi in till stan vid middagstid tog oss till ett hotell vi bokat och checkade in.. Tog oss sedan ut igen för att käka lite och gå på Fotografiska.. Den utställningen gillade jag skarpt.. Så jäkla roliga, bra och märkliga foton..
Efter lite strosande, en öl och iordninggörande på hotellet så gick vi ut för att äta middag och ännu lite strosande i underbart vackra Stockholm..


Igår efter vi checkat ut så promenerade vi till Cityterminalen för att låsa in våra väskor och sedan bege oss ut i stan för de sista timmarna.. Åt lunch med en av mina kusiner som bor i Bromma.. Har en kusin till som bor där uppe och tanken var att träffa henne med men tyvärr har inte tiden funnits men jag hoppas på att vi kan få till en fika nästa gång vi är uppe eller när hon är här nere..
Vid 15-tiden åkte vi flygbussen mot Arlanda, checkade in och sedan strosade runt lite, tog lite mat och sedan flög hemåt..


Tanken var att komma hem och slänga sig i soffan efter en helg iväg, man blir ju rätt trött.. Men tji fick vi.. Här hemma har det bott tre ungdomar med kompisar i helgen (19, 15 och 13 år) och att få tanken på att man kanske skulle diska fanns tydligen inte.. Diskmaskinen hade gått sönder och den var full, det som inte fick plats i den hade man ställt på diskbänken.. Det såg rent ut sagt fördjävligt ut i köket.. Så det var bara att ställa sig och diska upp 29 glas, 1 mugg, 15 tallrikar i olika storlekar, 3 plastbunkar och en jäkla hop av bestick.. Gör de om detta så kommer de ALDRIG mer få vara hemma själva.. Det räcker inte med att bara städa upp i sina egna rum, man måste kunna tänka ett steg längre i den åldern..


Oj vad långt detta inlägg blev nu.. Men här har ni min helg iaf =) 
Ikväll är det Friskis medelgympapass som skall få besök av mig och Amanda och sedan skall jag iväg och jobba.. Pga ett byte så blir det 5 nätter på raken nu á 10,33 timmar.. Kommer vara död på måndag men det gör ju inget när man skall vara ledig.. Bra med att kunna byta så då jobbar jag gärna så här..


Ha nu en fin fortsatt onsdag..


Kram Mia

7 kommentarer:

Annelie L sa...

Grattis till bra resultat på Tjejmilen. Visst är de där loppen härliga, man får sån energi av allt folk som springer och alla runtomkring.
Ni verkar ha haft en härlig helg, men jag förstår din ilska och frustration när du kom hem....jag hade blivit vansinnig.
För som du skriver, vid den åldern ska dom kunna tänka ett steg längre.....
Hoppas dina fem nätter går fort och att du kan sova gott på dagarna mellan passen.
Kram Annelie

Källeboda lantliv sa...

så kul att få komma till stockholm ..och en kärleksweekend på köpet ...det ger energi ...stockholm är så charmigt ...det lever du väl länge på ..ha en bra kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Nina sa...

Vilken härlig läsning om er helg :) Och vad duktig du var på tjejmilen med!
Fotografiska skulle jag gärna se..

Förstår att du blev arg när ni kom hem sen, synd dom inte fick ta hand om det själva..

Kanon att kunna byta så där på jobbet, även om det blir lite drygt att jobba ikapp.

Ha det toppenfint!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, du är superduktig som klarade tjejmilen, det blir en himla massa pp i bonus :o)
Och så roligt och komma till Stockholm, träffas och gå ut på stan. Inte så kul när du kom hem, så besviken man blir när det väntar sånt jobb.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Annelie sa...

Jättebra kämpat på tjejmilen,, förstår jag du var nöjd med.
Ni verkar ha haft det urmysigt i vår stora vida stad också..

Fyy,, du skulle ha låtit ungdomarna ha tatt tag i disken när ni väl var hemma, vad slöa dessa liv kan vara. Å vad arg man kan bli..!!!

Mmm.. visst äré bättre att byta arbetsdagar osv, istället för att "offra" semesterdagar..??
Sånt gillas av mig också.
Men, jag vill gärna jobba igen innan jag själv ska vara ledig, om det helst går... så kan man bara njuta sen.

Trevlig helg.. // Kramen

Annika N sa...

Vad duktigt av dej att springa lite också. Jag gillar heller inte direkt att springa. Vilken härlig helg ni haft. Arg blir man när de lämnar disken :-(

Ha en skön torsdag !!! Kram Annika

Lilla Rummet sa...

Vad duktig du varit på tjejmilen, och vilken härlig stockholms helg du haft.
Ha de gott
Kram Britt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade