söndag 11 september 2011

2001.09.11-2011.09.11

10 år har gått.. 10 år sedan vi möttes av denna synen när vi slog på tv'n och läste nyheterna på nätet..
Bild lånad via Google
 Man fattade inte.. Var det en olycka? Så tänkte jag fram till plan nummer två kraschade in i World trade centers andra torn mitt i New York City..
En vanvettig Terrorattack som gjorde att massor av oskyldiga människor fick sätta livet till.. En ofattbar händelse som inte får hända.. En händelse som får mig att bli förbannad.. Varför skall inte vi människor kunna leva i fred.. Hjälpa varandra och må bra alla?? 
Det fanns också en himla massa hjältar där denna dagen, både civila men främst tänker jag på brandmän som riskerade sina liv, några fick tyvärr sin sista dag i livet där, poliser och sjukvårdare.. De borde få mer uppmärksamhet för sina hjälteinsatser..
Lånad bild via Google
 Idag har tankarna gått till alla anhöriga som än en gång får gå igenom allt, fast denna gång i sina tankar och minnen..

Peace & Love!!!

Kram Mia

9 kommentarer:

Mitt Måleri sa...

Tack snälla du ;) ja bordet blev jag nöjd med. ja igår gick tankarna runt o tänk att de redan gått 10 år, när man ser bilderna på tv känns de så nära ..oerhört smärtsamma bilder.
önskar dig en skön vecka
kram pia

Pierre sa...

Svårt att greppa att det redan gått tio år. Satt som klistrad i går och såg hur saker har förändrats efter attentatet. Hemskt med alla offer på båda sidor. Sjuka värld!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Javisst blir man berörd!
Tänk att man kommer ihåg den dagen för 10 år sen som det skulle ha varit igår.
Kram Anette

Uttan sa...

En ofattbar händelse liksom den som var i Norge nyligen.

Så fint Du gjort på Din trapp(förra inlägget) nu är det dax att göra höst i trädgården så på em ska Jag ut och riva bort blommor.Det har regnat tills nu så nu hoppas Jag de blir uppehåll ett tag så Jag får lite gjort. För i helgen åker Vi till husvagnen och tar ner tält och tar hem den för städning för sen bär det av till Falun med den i nästa vecka.

Ha det gott!
Kram!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Visst tänker man på dom anhöriga som alltid kommer att minnas denna dag.Så fruktansvärt minne just denna dag påminner oss om, hoppas vi slipper dessa terrordåd i lilla sverige. Kram Theres

katta sa...

Scary att det hänt och scary att tiden gått så fort!!! :(

Angels & Roses sa...

TÄNK att det där verkligen har hänt!! Att det redan är 10 år sedan. Usch jag ryser när jag ser bilderna. Nu är vi hemma efter en underbar resa i naturen. Det ska vi göra om. Rekommenderar verkligen stället. Hoppas du haft en fin helg. KRAM

Hanna sa...

Otroligt att förstå både att det hände och att det var så länge sedan.
Ha en fin måndagskväll. Kram
Hanna

Källeboda lantliv sa...

Alltid lika kul och tårögt med bröllop .. Tycker mig känna igen bruden .. Kul för henne .. Att gifta sig är speciellt .. Kram jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade