torsdag 8 september 2011

Presenter av kärlek..

Kom idag på att jag skulle ju visa er presenter jag fått..


För ett par veckor sedan var jag och min kompis, Anna, på Helgeå festival och plåtade hela dagen och kom hem vid 3 på natten..
När jag kom ut i köket så stod en fin trälåda på köksbordet och i den fanns ett par stövlar och en lapp där det stod: "Bara för att jag älskar dig".. Alltså.. Har jag inte den bästa sambon?? JOOOO!!! <3 <3 <3
När vi var på Österlen i somras så såg vi en butik som sålde fina trälådor men då stannade vi inte och kollade och när vi skulle hem så var det stängt för dagen.. Så Patrick hade skickat bud med sina föräldrar som har husvagn i Simrishamn, så de stannade och köpte en.. Den skall bl.a användas till barnfotografering är det tänkt..
Stövlarna kommer från Butik Lizzo här i Olofström.. De har en sida på FB där de lägger upp lite nytt de fått in och dessa fanns där en dag.. Jag visade dem för Patrick och sa att de gillade jag.. Tänkte in och kolla dem en dag och se vad de kostade, men det slapp jag för de fanns ju hemma hos mig mitt i natten =)
Snygg detalj med den röda dragkedjan tycker jag.. Och de passade bra till mina nyinköpta röda chinos.. Den här stilen gillar jag på kläder liksom att jag även gillar "shabby"-stilen.. Ganska bra att vara lite bred i smaken då finns det mycket att välja på =)


Nu snart skall jag och Amanda till Friskis för att odla träningsvärk till i morgon.. Idag är det skivstångspass som gäller och vi är beredda på träningsvärk i mage, bröstmuskler och lår.. Men härlig värk =)

Efter träningen är det dags för jobbnatt 2 av 3..



Ha en fin kväll alla fina människor..


Kram Mia

8 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du har en fantastisk sambo!! Det är så härligt när de har koll på vad man gillar och vad man önskar sig. Trälådor kan man aldrig få för många av och det kommer att bli en fin detalj när du ska fota barn. Stövlarna är jätteläckra och det är ju faktiskt dax att börja tänka på att se över vad man har att värma fötterna med.

Ha en fin kväll, natt och morgondag!
Kram,
Regina

LjuvligtLantligt sa...

Naaaaw så snällt!! Förstår att du blev glad :) Jo mamma messade mig på jobb o konstaterade att hon VERKLIGEN ogillar Martin Björk o även Kikki för den delen ;)

Roses & Angels sa...

MEN åååå vilken snäll sambo du har. Härligt med såna överraskningar. Lyckliga du KRAM

Annika N sa...

Snygga stövlar :-) Kram !!! Annika

Vita Falkens Lantliv sa...

Det var ingen dålig sambo!!! Hmmm några tips på hur man får dom till att göra så? Hahaha

Härligt med träningsvärk!

Kram Susanne

the super ordinary sa...

Shit! Vilken fin sambo du har!! Det var fint gjort..
Fin låda och ursnygga stövlar. Snyggt med detaljer på!

Kram och fin fredag!!

mo sa...

Tjenare där. Ja man kan väl inte bli annat än glad när någon man älskar, älskar en tillbaka o tänker på en...så himla glad jag hade blivit :) (synd att maken inte läser några andra bloggar, än min..hahaha). Snygga stövlar, lite biker över dem. Visst är det skönt att man har bred smak när det kommer till det mesta, musik, kläder, inredning mm. Det underlättar en hel del.

Du de där mattorna hittade jag på Maxi, finns i en annan färgställning med, grått, lila o kanske var det svart med....tror jag ska köpa en sådan till lilla toan...
Ha en underbar helg, kramar

Källeboda lantliv sa...

ja det var en gullig gubbe ...visst uppskattar man överraskningar ...man blir allt lite kärare då ..hi.hi...fina stövlar du fått ...duktiga du som tränar på friskis ...lycka till ! trevlig helg ..kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade