torsdag 15 september 2011

Idioter finns det gott om i vår värld..

Och vad menar jag då med överskriften?? Jo igår fick jag ett sms där det stod att jag inte skulle köra mot Kyrkhult för de kör som galningar.. Jag frågade om det var en "vanlig" idiotkörning eller om det hänt något.. Fick då nästa svar att en lastbil hade blivit kapad vid systemet och att hon var glad att hennes mamma levde.. Fick sedan förklarat för mig att en lastbil höll på att att packas med tomglas bakom systemet och medan killen höll på med det så fick en idiot (en av byns parkbänksvärmare om ni förstår) för sig att ja men den tar vi och kör iväg med.. Så medans killen som jobbade i lastbilen så hoppade man in i förarsätet och drog i väg i en jäkla vänster.. Handtrucken for ut och hamnade på motorhuven på tjejens, som skrev meddelande till mig, mammas bil.. Hade hon varit en halvmeter närmre så hade trucken hamnat i rutan och kanske hade hon inte överlevt, eller iaf blivit svårt skadad.. Mannen i lastbilen lyckades hoppa ut.. Han som tog lastbilen tappade en del av lasten så det blev mycket glas i byn så några bilar fick punka.. Polisen fick tag på killen efter några kilometer.. Förmodligen duktigt påtänd eller berusad.. Tjejens mamma mår bra men är chockad, hon hade tur i oturen.. Killen i lastbilen klarade sig med utan skador..
Och han som snodde lastbilen gjorde ju missen att han snodde en bil med tomflaskor, lite ironiskt kul i det hela..
Till något helt annat.. Igår var jag och Amanda och tränade på Friskis medeljympapass och idag har vi varit på skivstångspasset.. Både jag och Amanda ökade på tyngderna lite så nu räknar vi med att ha träningsvärk i morgon.. Men det gillar vi.. Då känns det att man använt sina trötta muskler..
Jobbar i natt och sedan är jag ledig i tre nätter.. Så skönt det skall bli.. Har inget direkt planerat varken i morgon eller på lördag och det kan ju vara skönt.. Tänkte ta mig ner till vårt nyöppnade KappAhl i morgon för att kika där.. Det öppnade idag.. Kul att en sådan kedja kommit till vårt lilla samhälle.. På lördag skall jag ta mig ner till Folkets Hus där det är Barnens dag.. Där skall jag köpa en barnbok som en tjej jag känner, Paulina Bengtsson,  har skrivit, den kommer ut i morgon.. Kennet tar oss från A till Ö genom Sverige heter den..På lördag ville Patrick oxå till Kristianstad för att kolla på DinSko om de har de skorna han kikade på när vi var i Stockholm, får se om vi far dit..
På söndag skall vi åka och fira min pappa som fyller 78 år idag, vet att det blir smörgåstårta så gäller att jag äter typ enbart grönsaker resten av dagen sedan så jag kan njuta av en bit =)


Ha nu en jättefin natt och en härlig fredag med fredagsmys..


Kram Mia


Ps.. Har varit dålig på att plåta så idag får ni nöja  er med två gamla bilder på våra katter Sassi och Gusten.. Ds..

4 kommentarer:

Nina sa...

Huja.. :( Vad otäckt med din väns mamma.. Fy tusan, det hade kunnat sluta riktigt illa det där, både för henne och killen som jobbade.

Jag får önska er en skön helg!
Kram Nina!
(Fina foton på fina kissarna)

agneta sa...

Tur när det går bra i slutändan i alla fall, även om det var helt onödig grej som hände!
Fina katter du har, här finns det också två som är lite långhåriga.

Inget planerat under helgen......jag tycker att den var välplanerad, men det kan ju vara kul det också! Ha en riktigt fin helg!

Kram Agneta

Anette sa...

Ha ha ha de lät som du berätta från en film hi hi sånt gör ju bara tokar o vilken osis bara tomgods ha ha
Ha en skön ledighet:)
Fina katter .
Kramar Anette

Uttan sa...

Mycket ska man höra....Otroligt att komma på nått sådant. Tur allt gick rätt så bra ändå.

Här blir det husvagns helg Vi ska plocka ner förtält och ta hem vagnen för städning för nästa vecka drar Vi upp den till Falun.

Ha en underbar helg!
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade