onsdag 10 november 2010

Vilken dag!!

Ja vilken dag detta har varit.. Den startade med att han som fixat vår bil km med den och jag fick skjutsa tillbaka honom till hans hem.. Sen tandläkaren som skinnade mig på 1115:-, de har jäkla bra timpeng.. Jag var där i 40 minuter, jag hade tappat en bit av en plomb så det var det de lagade till.. De hittade lite karies under den gamla lagningen så det fixades med... Himla bra att få det gjort men fasen vad dyrt..


Kl 15.45 vardet dags att åka på möte på jobbet och det varade till 17.45.. Kl 18.30 var det dags för min bildredigeringskurs som varade till 21.40.. Hem som attan för att be sonen skjutsa mig till jobbet där jag började kl 22.. Johannes skall nämligen ha bilen i morgon bitti, annars hade jag ju kunnat köra till jobbet.. Så nu får jag traska hem på morgonen men det kan ju vara skönt innan man skall i säng..


Idag har jag och Patrick träffat varandra i exakt 5 minuter.. Han och min bror for iväg tidigt tidigt till Bromölla där de skulle ta en bussresa till Tyskland.. Patrick köpte öl och vin till festen vi skall ha på lördag nästa vecka.. Så det vara bara en kort stund när jag hämtade Johannes som vi träffades.. Men vi hinner nog träffas i helgen ;-) Eller när vi blir pensionärer ;-)


På mötet idag fick jag presenter av mina fina arbetskamrater.. Jag fyller ju en jämn siffra om några dagar,och just när siffran slutar på noll eller fem så grattar vi varandra på jobbet.. Jag fick två söta hjärtan man kan hänga i tex fönstret och ett presentkort på en nyöppnad butik här i byn.. Jätteglad blev jag...


Jag försökte ju mig på att baka bröd igår som jag skrev om, och jag hade rätt.. Receptet var felskrivet.. Hittade det på nätet sedan och gjorde om det.. Det blev jättegot och vill ni ha receptet på ett gott Oliv- o tomatbröd så kan ni kika in på min mat och träningsblogg.. NattMias mat och träning heter sidan och klickar ni på namnet så kommer ni dit..

Bilderna ni ser idag behöver ju ingen närmre presentation för jag antar att ni vet vilka det är på bilderna och vart de är tagna ;-) Jag tror att jag har plåtat dessa bilder men det kan oxå vara min fina kusin Ann-Louise, det är ju från hennes kamera men jag lånade den ganska mycket.. Och just dessa bilder tror jag kommer från när jag tryckte på utlösaren :-)

Ha nu en goer natt och sköt om er..

8 kommentarer:

Anna sa...

Godmorgon, ja tandläkaren har verkligen bra timpenning, jag skulle leva gott med den lönen :)
Ha en bra dag! kram Anna

Nina sa...

Oj vilken dag du hade.. Hoppas det gick bra att jobba oxå, inatt.
Kram Nina!

Annika N sa...

Härliga bilder på snygga pöjkar ;-)
Full rulle igår kan jag tänka..Puh !
Ska kolla in och kika på receptet, låter smarrigt :-)

Hoppas det blir en lugnare
torsdag !!! Kram Annika

Madame Morell sa...

Ojoj vad hektiskt det verkar. O vad dyrt! Vila dig nu lite Natt-mia så du inte svimmar....

Godastunder-tokigaidéer sa...

Oj du har verkligen haft det hektiskt och tandläkaren....nej det gillar jag inte ska snart dit på årlig kontroll och jag fasar redan....

Kram Anna

Ett Vitare Hem sa...

Tänk att vissa dagar blir så hektiska....
Ha en fin kväll!
Kram/Lena

Patricia sa...

Herrejisses vilken dag ... ha ha .. att du orka jobba sen .. =)

Tycker ditt besök hos tandläkaren blev "billigt" ... jag har ju med nyss bitit av en lagning och mitt besök kommer kosta 1400-1500:- trodde de ... bra timpenning som sagt för inte lär det ta så lång stund att fixa till ... =)

Nåväl, vad är väl en bal på slottet ... =)

Varannan vecka träffar inte Nicke och jag varandra mer än att vi säger gomorron och gonatt till varandra ... när han jobbar kväll, men det gör inget, jag trivs med min egen-tid utan man o barn ... bara vara för mig själv är så skönt ibland ... =)

Just ja, du fyller ju snart ... hi hi ... hoppas ni får riktigt kul på ert stora kalas.. =)

kram Patricia

Tidsmästarinnan sa...

Hej Mia!
Ohh, skönt att ha tandläkaren avklarad... burr.
Vilken otroligt fin header du har, den gillar jag!
Ha det gott Mia!
Kram
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade