fredag 5 november 2010

Så kul!!!!

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev, det pga tidsbrist.. Jag har heller inte hunnit läsa några bloggar men skall försöka läsa dagens av er som jag följer i alla fall..

Just nu är det jobbet som gäller men bara en natt för jag har tagit semester resten av helgen.. Jag och sju tjejer skall på Ladies Night i Kristianstad i morgon.. Tyvärr är inte Martin Stenmarck med men jag tror att det kan bli hur bra som helst ändå.. Brolle som jag gillar är ju med och Andreas Johnsson.. Jag var ju på Ladies Night förra året med och då blev jag glatt överraskad av Andreas, han var hur bra som helst live.. Sen är ju Måns Möller oxå med och han gillar jag ju inte supermycket, men vem vet han kanske oxå kan överraska.. Kul skall det bli i vilket fall..

Så något helt annat som jag tyckte var SUPERKUL!!! En kompis till mig som oxå är intresserad av att fotografera frågade om vi skulle låna en liten fotostudio för att testa på det och vem svarade ja med stora bokstäver tror ni?? Ja ni gissade rätt, så klart jag ville vara med på det.. Min kompis frågade en av hennes vänner om vi fick låna dennes barn som modeller och då måla dem till clowner och det fick vi..

Innan barnen och deras mamma kom så visade en kille oss hur lampor och blixtar fungerade och när han gått så försökte vi ställa in dem rätt.. Ganska svårt när man aldrig gjort det och jag ser på bilderna att det kunde ha varit bättre, men hyfsat bra blev det och för att vara första gången så är jag nöjd med många av bilderna.. När vi ställt in lamporna så som vi tyckte att det skulle vara så började vi leka lite.. Min dotter, Amanda, var med så hon fick bli lite modell.. Min kompis plåtade mig och Amanda, men jag råkade inte få dem med mig hem, de är i hennes kamera, men jag får nog dem sedan.. Amanda plåtade sedan mig och min kompis, vi fjantade oss mest.. Men så kul vi hade..


Sen kom barnen.. Och vi hade lika kul med dem.. Den stora tjejen var tacksam att plåta, hon gillade att showa och modella.. Innan hon blev målad till clown så tog vi några bilder med.. Hon studsade runt och visade sin bästa sida så många bra bilder blev det på denna söta störtsköna tjej..

På lillasyster blev det med en del bra bilder även om hon var lite mer reserverad..


Vill ni ser mer bilder från plåtningen så kan ni klicka er in på min sida på Pixbox.. Klicka HÄR!! så kommer ni dit..
Nu vill ju jag till studion ganska snart igen så jag inte glömmer hur man ställer in allt så jag hoppas jag kan locka dit någon snart igen ;-) Och har någon något tips på hur man skall rikta lamporna/blixtarna för att slippa en massa skuggor så hojta gärna till.. Det finns 4 stycken varav den ena sitter på en hävstång så man kan komma högt upp och lite bakom..

Ha nu en bra natt alla fina och en härlig lördag, i morgon hinner jag varken skriva eller titta in till er då jag skall sova på förmiddagen och sedan skall jag vara hos en kompis redan kl 15.30 för att sedan åka på galej..

14 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åååå nu blir jag lite avis.Jag tror att alla ska på Ladies night.Vad skoj.Har hört att det ska vara kanonbra.Hoppas att du skriver lite om hur det var.Vad skoj att du och vännen fick fota lite barn.Ja du är ju bara så duktig.Önskar dej en skön och härlig dag,och att ni får det superkul ikväll.Ha det bäst rara du.Kram Rita ♥

Nina sa...

Wow! Vad skoj att plåta i studio :) Fina foton blev det ju med, fast det brukar det ju bli ändå.

Ha det så kul ikväll! Lite avis är jag allt, fast det var ju synd inte Martin skulle vara med.. Men dom andra två gör ju inte heller ont att titta på precis :)

Kram Nina!

Anna sa...

Ladies night låter ju superbra, har haft funderingar och gå i Västerås men sen när man börjar kika närmare så är biljetterna slut.
Häftigt med studion,min bror har haft egen studio så mina barn har blivit en fotade en del :)
Ska kika in på dina bilder nu.
Ha en bra lördag, kram Anna

Pierre sa...

Blev fina bilder det :) Ska knåpa ihop ett kort inlägg om setup med fyra blixtarför din skull :)Så nu blir det snart att bygga ut till en studio då?

Källeboda lantliv sa...

Vad kul att åka på ladies night ! alltid roligt med ett avbrott i vardagen...så fina kort du tagit ...duktiga du ! ha en bra och rolig helg nu ...kram jeanette.kallebodalantliv

Hanna sa...

ha en fortsatt bra helg.
kram
hanna

Annika N sa...

Jättefina bilder !!!
Vad kul att få gå på Ladies Night och se Andreas och de andra. Andreas såg jag på HBG festivalen för något år sedan och han var kanonbra :-)

Ha så sköj !!! Kram Annika

Rummet för välbefinnande sa...

Så roligt att få låna en fotostudio så där....
Men, det är inte helt lätt alla gånger att fota minsann. Ville kika in och önska dig en fin helg.
Har jobbat hela dagen så nu ska det snart bli mat och mysa. DET ÄR GOTT DET!!!!!
Kram till dig!
Mia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken härlig grej att låna en fotostudio=) Fina bilder på barnen. Ladies night låter hur kul som helst. Vilken rolig helg du har!

Kram,
Regina

Roses & Angels sa...

Studio plåtning? oj oj oj så roligt för dig. Ladies Night ska man också på. Hoppas du får super kul. Fina bilder på barnen. Tack det vart som ett annat kök. Det var så tomt där utan väggordet men nu är det bättre. Ha en fin kväll kram

japp sa...

Heeij.. Tack för dina lyckönskningar.. för vår del blev det en slät 1.a men gick ej vidare, för dottern Sara och hennes Freya blev det bättre.. Bir-valp/hp och in i bis-ringen.. kul!!!
Så fina foton ni tagit..skoj, du är ju såå duktig.

Hoppas ni fått trevligt på Ladies Night.. spännande. Har aldrig varit där själv.,men de sägs ju vara bra.

ha de så bra, hoppas du får vara ledig nu.. kram Helén.

anapanda sa...

har en tävling i bloggen just nu som går ut på att du ska lista ut vilket intro det är jag spelar på piano :) kika in och se om du vet vad jag spelar!

jeannette sa...

Hallå
Jätte fina bilder , tänk om man var så duktig, men man får ju ha en bra kamera först. Ha en fortsatt skön kväll

[ c o y o t e ] sa...

Hej!!

Oj! så mycket skoj på en gång..

Kram mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade