lördag 27 november 2010

Nästan klart..

Nu är det nästan klart runt fönstren här hemma.. Men så klart blev de inte färdiga igår utan kommer på måndag med och skall göra det sista, nästan.. På måndag skall alla lister runt fönstrena upp och de flesta fönsterbrädorna.. Tyvärr var ett par av dem restade men skulle snart komma in igen, så jag hoppas de får fart och kommer och sätter upp dem här då, eller iaf kommer med dem så kan vi ju sätta upp dem själva..

Men trots att det inte är helt klart så har jag ju kunnat hänga upp stjärnor i fönstrena och i en del fönster kan man balansera en ljusstake, så utifrån ser det liiite adventsfint ut iaf..
Igår var jag ju och Amanda och hjälpte min mormor med att putsa fönster och byta gardiner och satte upp hennes stjärnor och ljusstakar.. Då gjorde jag ett ärende åt henne med, var och köpte blommor.. Då köpte jag lite blommor och pynt till en grupp jag fixade med igårkväll, den kommer på bild en annan dag :-)
Vi var inom Maxi på vägen hem, då köpte jag en krans till dörren, jag skulle ju gjort en själv men latmasken slog till och jag köpte en istället, så nu pryder den vår dörr..


Köpte en stjärna till stora köksfönstret med.. I affären tyckte jag att den var i matt silver men när jag kom hem så var den mer i brunt, men den får hänga uppe nu, kanske inte passar helt till våra röda gardiner men men, så får det vara..


Förra året köpte jag en STOR stjärna till det stora fönstret i vardagsrummet, jag bara älskar den, så fin och så stor.. Den är 1 meter i diameter och passar perfekt i det stora fönstret.. 


När vi fått fint runt våra fönster så skall ni få se hur advent/julpyntat jag gjort det..
Just nu är jag ensam hemma.. Patrick och tjejerna är i Växjö för att shoppa och kolla på när EMD signerar skivor.. Och jag njuter.. Jag gillar när de är hemma men jag gillar också att vara ensam hemma och helst när jag vaknar.. Har ju jobbat natten som gick så det var skönt att komma upp till ett tomt hus.. Skall jobba i natt med och även nästa..

Nu skall jag kolla bloggar liggandes i soffan med en massa ljus tända runt omkring mig, myspys..

Njut av vinterkvällen..

11 kommentarer:

Penseldraget sa...

hallå vännen
de ser redan så fint och stämningsfullt ut på dina bilder =) låter skönt med soffan
ha en skön 1 advent
kram pia

Roses & Angels sa...

Så vackert du pyntat inför advent. Härliga bilder. Önskar dig en fin helg och första advent, kram

Uttan sa...

Så fint Du gjort.Ja man vill verkligen ha färdigt.
Du har ju väntat så länge.
Här så kom fönstret in i sovrummet i dag och i morgon hoppas Jag kunna sätta upp gardiner och stjärna.
Ja listerna är inte tillsågade än och inte målade Vi får lägga i turbon i morron. Jag har målat sänggavel i dag.
Är trött på all röra tänk så rörigt det kan bli av att bara rusta ett rum.

Ha en Fin Advent!

Kram

Signe 1 sa...

Åhh supetjusig pyntning inför dagen d imorgon, 1:a advent!:-) kram sofia

Okki sa...

Fin dörrkrans du köpte.
Och julfint du fått inne på bloggen :)
Kram Okki

Nina sa...

Och du pysslar och gör så julfint i vanlig ordning :)
Trevlig 1:a advent till dig och familjen!
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

Det måste kännas skönt att äntligen få fönstrena fixade..du har ju gjort så fint med dina stjärnor..ja , ibland så blir man inte nöjd håller med ..men då får det hänga med ändå ..det blir ju jul iallafall..visst är det skönt att få vara hemma och pyssla själv ibland ...då kan man göra som man vill..ingen att ta hänsyn till och passa upp ..inga ungdomar som ropar efter mat ...ha nu en bra helg ..ses kanske på julskyltningen ..kram jeanette.kallebodalantliv

Anna sa...

Va fint du gjort de, och skönt att du hittade en sån fin krans.
De är så mysigt med decembermånad med all pynt, jag pyntar mycket redan nu för sen efter jul vill man inte se de mera.
Kram och trevlig advent

HUSnrNIO sa...

Vad fint du pyntat och fina bilder. Ha en härlig första advent.

Annika N sa...

Så adventsfint du gjort. Snällt av er att hjälpa lilla mormor att också få adventsfint. Visst är det skönt att någon gång var helt själv.

Ha en superfin första advent !!! Kram Annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du har så fint! Jag köpte också en ny stjärna i år som såg så vit och silvrig ut, men den blev nästan orange när den lyser:-( Sen tror man ju att man har koll på allt, men det visar sig att det fattas en skarvkabel så adventsljusstaken i matrummer lyser inte ännu. Men det blir ju 1:a advent ändå.

Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade