torsdag 18 november 2010

I julens tecken..

Dagen har gått lite i julens- och festens tecken kan man säga.. Startade min dag med att ta mig från jobbet till Maxi där jag handlade till festen vi skall ha på lördag.. Körde sedan till lokalen som vi skall vara i och ställde in det som jag kunde, en del fick jag ju ta hem eftersom jag skall fixa maten hemma i morron kväll.. Medan jag var i lokalen så ställde jag ut borden och stolarna som de skall stå på lördag så alla får plats på lördag.. I morgon skall jag dit och duka..


Så till julen.. Jag köpte lite små kulor för ett tag sedan och de lade jag häromdagen under min "nätkupa", såg något liknande på nån bild i en tidning och tyckte det var lite snyggt.. Så jag har alltså redan pyntat lite, är ju bara drygt en vecka kvar till advent :-)


Och så nästa julföretelse som hänt idag.. Jag har legat på knä ute på vår altan med en mängd julsaker och smycken som fina Åsa har gjort.. Hon ville ha bilder till sin hemsida.. Tycker inte jag fick till det som jag ville riktigt men jag hoppas att hon kan använda någon bild.. Hennes sida hittar ni HÄR...

Nyss kom jag hem från frissan där jag befunnit mig i ca 2½ timme.. Jag har färgat håret.. Jag brukar inte göra det hos frissan för jag tycker det är lite dyrt men nu till festen och när jag fyllt 40 så tyckte jag att jag kunde unna mig det.. Tre olika färger har jag i håret.. Två olika violetta nyanser som man ser tydligast i starkt ljus annars ser det mörkt ut, och så en rödare nyans som lyser upp håret med.. Jag är jättenöjd.. Snälla frissan gav mig en 40-års present med.. Jag fick en liten mousse, en spray och en hopfällbar hårborste.. Hon är så go.. Jag har gått hos henne i minst 13 år tror jag allt..

Innan idag så har jag bakat med till lördag, lite till får jag baka men det får bli i morgon..
Resten av kvällen blir det soffan.. Ha en bra kväll alla..

16 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Ohh vad härligt med fest, när ska jag komma?? ;) har ni bjudit mycket folk eftersom ni ska ha det i en lokal?

Vackert julpynt..
Kram Git

Hem och Lycka sa...

Härligt med fest och mysigt med julförberedelser!

kram

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad mysigt med fest!!
Ha en härlig helg!
Kram/Lena

Nina sa...

Men hallå??? Foto! Jag vill se foto på din frisyr! Så det så!

Förövrigt är jag mest avis att jag inte bor nära och kan våldgästa er på festen ;)

Hoppas ni hinner få allt i ordning utan stress nu, och att ni får en jättefin dag imorrn! Eller kväll, menar jag förstås :)

Kram Nina!

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Kikar in & önskar dig en riktigt mysig helg vännen.
Kramisar
Sus

Annika N sa...

Jättefina smycken din kompis gör.
Ha så jättekul på födelsedagsfesten :-) Kram Annika

Roses & Angels sa...

Ja nu är snart advent här. Har redan tjuvstartat lite. Hahha tack vi får se men jag tror den kommer att bli super fin efter förvandlingen. Ha en fin helg kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, du tar jämt så fina bilder! Jag är säker på att hon blir nöjd :0). Tänkte höra om jag kunde få äran att tipsa om din vackra blogg på söndag... Trevlig helg!

Kram/ Anna

Uttan sa...

Ja som sagt....hur blev håret??

Kan tänka Mej att det är fullt upp ny inför festen.Hoppas Ni får jätte roligt och att allt blir lyckat det är ju mycket förberedelser och ja visst städning efteråt oxå.


Trevlig Helg!
Kram!

japp sa...

Heij gooa MIa.. tack för dina krya-på-dej hälsningar.. än har jag tyvärr inte blivit riktigt fri förkylningen.. rosslar och hostar än..usch.
Kul med storkalas snart.. hade ett jag me då jag blev 40.. kul var det.. de e jag säker på att du me får. Önskar dej grattis å stoora kramar. Å duu.. såklart ska du unna dej å bli xtra fin till din stora dag.. de e du ju minst värd.. kraaaam Helén.

oumberligating sa...

Fint inlägg måste jag säga....och helt otroligt nog så har jag utlyst Juelfrid på min blogg...kanske får jag tillbaka några av mina läsare som jag tappat sista tiden!
Ha en fin Helg!
Kram ifrån peter!

Katta sa...

Hejsan! Hittade hit från Vita rosor och förgät mig ej idag. Vilken jättefin nätkupa du har med kulorna i. Låter jättehäftigt med de violetta tonerna i håret har haft det en gång när jag var ung. Även om det kostar lite mer hos frisören med färgning så kan de ju få till det riktigt bra när man har olika nyanser så och fyller man 40 tycker jag absolut man kan unna sig det. Kram Katta

Källeboda lantliv sa...

Hoppas festen blev lyckad ...kul ! ja,ha du är fin i håret nu ...man känner sig så mycket fräschare när man piffat till sig ...men har man börjat att färga sig så måste man ju hålla på ..suck ! det blir alltid så dyrt ...men som dom säger det kostar att ligga på topp ..hi.hi..ha en skön söndag nu ..kram jeanette.kallebodalantliv

Sköna o Gröna Ting sa...

Jag vet jag vet..., jag är trögare än någon annan och fattar först NU att lilla Mia har fyllt 40 år!!!!
GRATTIS I EFTERSKOTT!!!!!
Fest och pompa, blev festen lyckad?

Att gå till frissan kostar en rejäl slant så jag brukar oxå nöja mig med hemmafärgning, det funkar bra det med.
Men visst är det väl kul att få det mer proffsigt gjort inför en stor fest:)

Hoppas du har det bra annars Mia, ta hand om dig.
Kram
Marianne

Fröken Grön sa...

Nu har även jag hittat till din fina blogg! (Tack vare Vita Rosor och Förgätmigej) HIt kommer jag fler gånger!
/Anna-Karin

Vicki sa...

Inne och kikar i din blogg sätter ett litet tassavtryck efter mig.

Gick allt bra i helgen?

Läste även din andra blogg om mat och motion. Har du hållt på länge med vikten?

Vicki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade