tisdag 2 november 2010

En ny blogg!!

Ja ni läste rätt.. Jag har börjat blogga i en blogg till.. En blogg där man kan följa mig som viktväktare.. Jag skriver ner var dag vad jag har ätit och hur jag har tränat, med start från idag.. Tänkte att det kanske kan få igång motivationen lite och att jag känner att jag har lite koll från de som vill följa och "kolla" mig.. Lite recept skall ni med kunna hitta där..
Bloggen heter NattMias mat och träning och  den hittar ni HÄR!!!


Kommer givetvis att fortsätta blogga här om mitt liv, den andra bloggen blir mer om vad jag stoppar i mig var dag och räknande av pro-points.. Välkomna in och kika om ni vill..


Idag har det varit sova på schemat och sedan ner till gymmet för lite träning tillsammans med mannen min.. Sen har det inte hänt så mycket mer så idag blir det en torftig blogg..
Nu skall jag jobba sista natten av två och sedan är jag ledig i två nätter.. Sov gott ni som får sova och ni som jobbar får oxå ha en bra natt..

12 kommentarer:

Patricia sa...

Kul att starta upp en ny blogg, hoppas det ger den inspiration du behöver .. själv vet jag inte vad jag ska ta mig till för att få någon som helst inspiration till att skärpa till mig... =/

Jodå, jag får gå och sova om jag vill, är ganska trött men tar mig inte iväg ner till sängen...är ju ledig i morron o då blir jag lätt uppe onödigt sent .. =)

Hoppas du får en bra natt på jobbet och sover gott i morron bitti när jag vaknar .. =)

Kram patricia

Nina sa...

Jösses vad du är duktig! :) Jag ska försöka komma ihåg att kika in där då och då, du påminner väl på fb?.. Man hinner inte med alla bloggar man vill alla gånger.

Vilka jättefina foton! Ja, som vanligt :)

Ha det kanon idag!
Kram Nina!

Annika N sa...

Hoppas du får sussa sött när du kommer hem efter nattens slit. Superbra jobbat på gymmet..
...Heja Mia !!!
Jättefina bilder :-) Kram !!! Annika

Ett Vitare Hem sa...

åh vilka underbara bilder, ska kika in i den andra bloggen sen också ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

japp sa...

Heij.. kul me en till blogg.
Jag slutade skriva i min viktblogg.. orkar inte hålla igång 2st..
knappt så ens denna rullar på i nån fart alls.. de går saaaaakta..=)

Du e duktig du.. jag tror inte att jag gått ner speciellt mycket sen sist, då var de 4.4kg på 1 mån.. lagom, men nu tror jag de gått upp eller står still, känns så.
Menmen, jag tar de ju lugnt så.
Points skulle jag aldrig orka räkna.. då är LCHF ganska perfekt för mej..för allt de jag ska vara utan KAN jag klara mej utan..å jag kör ju inte så stenhårt på det heller iof.

Hoppas allt är bra me dej?
Joo, nattveckan kan var lite jobbig, helst fredagen då jag går av, då säger jag alltid att jag INTE ska sova länge, men sist blev de 6-7 timmar..hmmm.. hela dagen var ju förstörd.

Ha de så bra.. jobba lugnt å må gott sen då du får vara ledig..kram helén.

Maritha sa...

Du är så duktig med dina bloggar, är lite sugen men pallar inte mer datortid. Räcker med FB och alla bloggar jag vill läsa!

Ha det skönt när du bli lite ledig!
Kram Maritha

Anna sa...

Godmorgon, bra jobbat och ha två bloggar, har precis kikat in där.
Jättefina saker på Koffert, mycket man vill ha :)
Va fina tävlingstips du har på sidan, man kanske kan ha tur och vinna.
Ha en bra dag! kram anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ska kika in där direkt jag skrivit här, behöver tips. Såg klänningen med stort K, och den var en storlek för liten! Funderar på och köpa den, är ju flera veckor till jul....fniss.
Kramar
AnnaMaria

Nyanser av vitt sa...

Vilka vackra bilder. Nu ska jag sova. Hoppas du får en lugn natt
kram Agneta

Anna-Lena sa...

Åh, vad du är duktig. Skulle nog också behöva komma igång med lite sundare vanor. Vad roligt att du vill delta i min utlottning. Lycka till!

Kram Anna-Lena

Anonym sa...

FLITIGA du ..vad kul med en ny blogg ...men den kan ju sporra endel som behöver det ...ha en fortsatt bra dag ! kram jeanette.kallebodalantliv

Hem och Lycka sa...

Duktiga du!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade