onsdag 24 november 2010

Adventar..

Kan man inte göra adventsfint i fönstren pga att de jäkla fönsternissarna inte behagat komma och fixa till på insidan så får jag ju adventa på andra ställen i huset så länge... Fick ett litet ryck idag när jag kom hem från jobbet och handlingen.. Var ute och plockade mossa jag till slut lyckades hitta under snön, och så tog jag in en liten gran med och satte i min kanna på skåpet i sovrummet.. I den hängde jag lite små polkagrisar med..
Jag var uppe på vinden och letade upp mina adventskrukor jag tillverkade förra året och satte i ljus och mossa i dem.. Mysigt!!


För en stund sedan var jag och Amanda nere i en butik som heter Blommor & ting.. Jag hade en trälåda med fyra fack i som jag inhandlat i den butiken innan men nu skulle jag ha något att fylla den med.. Ett ljus hade jag ju och tomten men så köpte jag till en liten julstjärna, en liten grön klängväxt, tre trådkulor och tre pärlor på nålar.. Och så lite mossa med sedan blev det bra tyckte jag allt.. Satte även upp en adventsstjärna i hallen.. Den fina rosa/vita amaryllisen fick vi i lördags av vänner till oss.. Jättefin är den.. Bokstäverna inhandlades förra året..


Jag har ju inte bara pyntat i hemmet utan oxå här på bloggen som ni märker.. Var runt och kikade på lite bakgrunder och fastnade tillslut för denna.. Upptäckte att kulorna till vänster stör lite i texten men tror att det funkar ändå att läsa om man scrollar rätt..

Snö är det här med nu och det dalar lite flingor ute.. Visst är det vackert och det blir ljusare men jag gillar inte snö ändå.. Den kan komma typ 23/12 och försvinna den 25/12, men så är det ju inte så det är bara att gilla läget.. Är det mycket snö, kallt och sol då kan jag tycka det är mysigt men inte för länge bara.. Jag gillar Våren, det är MIN tid på året :-D

Ikväll är det sista kurskvällen på Bildredigeringskursen.. 8 gånger har vi gått och tiden har bara runnit iväg.. Det skall bli en fortsättning så den skall jag gå minsann..

Ha nu en fortsatt fin dag/kväll.. Och ni.. Det är exakt en månad till julafton idag..

10 kommentarer:

Annika N sa...

Så jättefint du gjort hemma och på bloggen. Igår pysslade jag också lite med lite blommor och annat hemma.

Ha det gott !!! Kram Annika

Okki sa...

Säger som Annika, fint du har fått dig. Sjläv har jag inte fått ändan ur vagnen ännu. Men till fredag ska jag väl ha fått upp lite advents saker här hemma i alla fall.

Kram Okki

Nina sa...

Vad fint du har gjort, både hemma och i bloggen :)

Det är tur vi kan mysa till det lite den här mörka kalla årstiden. Jag gillar oxå våren, och sommaren, bäst.

Ha det kanoners!
Kram Nina!

agneta sa...

Håller med föregående "talare", jättefint är det! Fina foton och underbara färger! Ha det gott!
Kram Agneta

Roses & Angels sa...

Underbar julstämning på din julpyntade blogg och hemma. Snyggt! Kram

Katarina sa...

Hej!
Du har en award att hämta hos mig!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jättefint du gjort, tjuvstartat lite men det har vi nog alla på olika sätt.

Kram Anna

Källeboda lantliv sa...

Vad jättemysigt du fixat till det ...gillar din adventsljusstake ...att sätta en lykta på skänken lyser ju upp..ett tips att ta åt sig ..har inte kommit på något bra till min ..men ska nog inhandla mig en mysig sådan ..din bakgrund var ju litejuligt kul ..så kan jag inte göra ..måste lära mig ...ha nu en bra dag ..kram jeanette.kallebodalantliv

Åsa sa...

Så fint du gjort lite varstans.

Kram Åsa

Inspiration i vitt sa...

du är duktig på att göra såå fint omkring dig och sprida härlig värme. Kram i advent/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade