torsdag 14 november 2013

Jag är seeeeeeeeg….

Seg är jag på att uppdatera min blogg.. Men nu så, bättre sent än aldrig.. Tyvärr är jag ju lika seg på att läsa bloggar med..
Här hemma har det hänt grejer och numera kan vi stoltsera med att ha ett sovrum man kan stänga om och ett matrum.. Det är inte riktigt klart så jag vill inte visa några bilder än, men följer ni mig på Instagram (photobymaria1) så kan man få en liten hint ibland.. Men jag kan berätta så mycket att jag är kanonnöjd med sovrummet och nöjd med matrummet, tapetsering i matrummet hade ju inte skadat men det kommer sen..
Idag är det den dagen på året som återkommer en gång om året.. Alltså min födelsedag.. Dagen har gått i ett lugnt tempo.. Startade med att jobba, skjutsa min mamma, snabbesök hos min pappa och nu ikväll har jag med kompisar varit på Glöggkväll hos Sara som har lilla butiken Kransar o sånt.. Fick ett litet träd av ena kompisen och jag köpte en ljuslykta och ett par minilovikkavantar som skall hängas som prydnad, ursöta..
När jag kom hem från jobbet idag så stod det presenter på köksbordet och en bukett med vackra rosor, allt från min älskade sambo.. Tyvärr jobbar han eftermiddag så jag har ju inte träffat honom mer än några minuter idag.. I paketen fanns det presentkort hos butik Lizzo, de grymt sköna, varma inneskorna/strumporna som ni ser på översta bilden och så det ursnygga dödskallearmbandet på sista bilden.. Ni vet säkert att jag är barnsligt förtjust i dödskallar och har varit de senaste typ 17 åren.. Älskar detta armband, så snyggt!!

På lördag skall vi hålla ett litet kalas för mig med de närmst sörjande och matrummet och det nya bordet skall invigas..

Nu blir det att fira i tv-soffan en stund innan läggdags.. ha en fortsatt fin kväll..

2 kommentarer:

s sa...

Var med i min fototävling! :D http://susannasiekkinen.blogg.se/2013/november/fototavling-host.html#comment

Anonym sa...

hejsan
var köpte du de fina ute-zinkhinkarna som det står no 3 på på en tygbit/säckvävsbit? de är så fina
mvh
Elisabeth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade