onsdag 31 december 2014

Nyår

Så var dagen här, den sista detta året.. Och så var dagen här, den dagen då jag alltid rasar och mår väldigt dåligt..
Så nä, det blir inget nyårsfirande för mig, jag är hemma och mår skit.. Gråter och sover om vartannat..
Detta är inte första året det blir så här, så till nästa år så skall jag förbereda mig genom att inte tacka ja till ett enda firande och ej heller planera ngt eget..

Varför det blir så här? Det vet jag inte men jag kan gissa.. Och jag gissar på att just nyår har en del tråkigheter med sig för mig..
Bl.a så kom jag väldigt nära den berömda väggen för två år sedan och blev sjukskriven, det var innan jul men just på nyårsafton bara rasade jag och damp nog in i väggen..
Jag svajar ju i mitt mående hela tiden sedan dess och i slutet av åren så håller jag näsan över vattenytan, jag vet det men kör på och tror att allt skall ordna sig.. Så kommer årets sista dag och jag sjunker.. Kan vara så att när man hör och läser alla nyårshälsningar och årssammanfattningar så slutar jag att simma och hjärnan kollapsar.. Ja eller är jag bara dum i huvudet eller nåt.. För bra mår jag inte denna nyårsafton heller och har valt att vara hemma..

Patrick gick för en stund sedan, han tycker ju så klart inte heller att det är så roligt så det får jag med ångest för..
Vi har varit tillsammans 8 nyårsaftnar, 3 av dem har vi firat in tolvslaget tillsammans, de andra 5 har jag jobbat eller mått dåligt.. Kul sambo han har..

Ikväll skall jag bara vara, kolla på tv och tillåta den där gråten komma och försöka samla mig och starta det nya året på ett bättre sätt än vad det gamla slutade..
Man är så skör efter att man varit i utmattningsträsket, man nuddar vid det träsket med jämna mellanrum..

Medlidande vill jag inte ha, ville bara skriva av mig om hur jag känner..

Gott Nytt År på er!!




söndag 28 december 2014

Slutjulat!!


Så var den stora julhelgen över.. Och jag har haft en kanonbra sådan.. Första gången på många år (förutom när jag var sjukskriven för två år sedan) som jag är ledig ALLA dagarna över julen.. I mitt schema så har jag haft 5 dagars ledigt, men det kommer att bli 6 då jag tagit semester i morgon..
Vi har bara tagit det lugnt.. Vi hade julen hos oss, 10 personer.. Men vi har alltid knytkalas, så en och samma behöver inte stå med all mat.. Båda mina barn var hos oss och Amanda och hennes sambo stannade till fredag..  Gott att ha henne hemma lite, vi träffas   ju inte jätteofta sedan hon flyttade till Vittsjö..


Idag har jag och min kompis Anna varit i Sölvesborg för att plåta den fina upplysta gång- och cykelbron de har där.. Jag är ju inte så van att plåta sådana bilder men det gick bra..


Var även inom Sölvesborg med och plåtade på torget.. Tror minsann att Ask och Embla frös mer än vi ;)

Några få dagar kvar av detta året, ett år som blev ganska bra.. Skall se om jag kan göra en årssammanfattning med en bild från var månad en dag..

Njut nu av de resterande dagarna på 2014 så ses vi på nya året, 2015!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade