torsdag 25 april 2013

Ullared!!!

Idag har dottern varit i Ullared med skolan och då var ju inte jag sen med att skicka bud.. Jag hade sett en snygg radio i Ge-kås blogg som jag bad henne kolla efter.. Den fanns, och jag tycker den är supersnygg..


Passar perfekt i vårt kök..
Jag bad henne också kolla om en bur fanns, och även den fanns.. Den var skavd på en del ställen så den skall jag spraymåla med vit färg.. Den är inte skavd snyggt annars hade jag gärna haft den lite skavd.. Men snygg är den med..

Sen hade jag bett henne köpa servetter och ballonger till studenten och det kom hon med hem med och så en födelsedagspresent som vi skall ge om ett tag..
Sen hade söta dottern köpt en present till mig.. När jag var i Ullared förra året köpte jag en pajform och en ugnsform i snygg grön färg och det hade hon tänkt på.. Så nu hade hon köpt en fin hjärtform i samma serie och i samma färg.. Så fin!! Och så snällt av finaste Amanda 

Idag har jag varit ledig så då har det blivit städning, och sedan handling åt min lilla mormor.. En promenad i mina nya fina skor jag fick hem i förgår..
Det är ju ett par löparskor men jag tror att de inte vet det så jag kan nog gå i dem med ;) Men vem vet, jag kanske får för mig att börja springa en vacker dag..

Nu har jag sex arbetsdagar framför mig innan det är dags för en dags ledigt, en dags jobb och sedan två dagar ledigt.. Det skall bli skönt att få två dagars ledig på rad nästa helg, det var ett tag sedan sist då jag jobbat igen byten de två senaste helgerna.. Men bra att kunna byta så man kan spara sina semesterdagar..

Ha nu en fin natt och en härlig fredag..

måndag 22 april 2013

Dålig!!

Ja en aning dålig på att blogga är jag, men jobbar en hel del så tiden finns inte alltid, och mycket har inte hänt heller för den delen.
Riktigt fint väder har vi haft i helgen, så himla skönt.. Men då kommer även dessa gynnare fram som ni ser på bilden, detta fula lilla kryp tog jag på Gusten idag.. ÖRK!!
Blommor inhandlades på min lediga dag igår.. Lite penséer till trappen fick det bli, så det ser lite välkomnande ut.. Lite fler blommor skall inhandlas i veckan hade jag tänkt..
Lite annan sorts shopping är också gjord, jag har köpt lite kläder till den stundande studenten, då min dotter går ut.. Hennes mamma måste ju med se respektabel ut ;) Glömt att ta bild på det så det får jag göra en annan dag..
Idag var jag på Maxi och köpte sex stycken fina plast skålar.. Perfekta till tex tacosingredienser, snacks, dressing, kalla såser, godis eller vad man nu vill ha i skålar.. Gillar alla dessa färger.. Det finns även som salladsskål och jag funderar på att köpa en sådan med..
I torsdags var jag på utbildning i Lund, en datautbildning som jag har nytta av i jobbet.. Kul att komma till Lund med, det var länge sedan jag var i denna vackra stad.. Får ta en tur dit en gång och bara gå i stan och shoppa och titta på alla vackra byggnader..

Så mycket mer har inte hänt, har alltså jobbat en hel massa och har två veckor nu med mycket jobb.. Jag jobbar måndag, tisdag, onsdag, jobbmöte på torsdag, jobbar sedan fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, ledig torsdag, jobbar fredag och sedan äntligen 2 dagars helgledigt.. Jag trivs alldeles utmärkt på  och med mitt jobb, men lite ledighet vill jag ju ha och det behöver man..

Ha nu en bra kväll och fortsatt vecka..


tisdag 16 april 2013

Lite nytt..

Har ni haft lika fantastiska vårdagar som vi har haft här i Olofström? Verkligen varma och goa dagar, och jag hoppas det fortsätter så..
Idag har jag varit ledig och då är det ju extra skönt att det är fint väder.. Idag var jag inom Butik Lizzo här i Olofström, de har även en webbutik som du kan hitta HÄR..
Jag var inom för att se om jag hittade kläder till studenten, även Amandas mamma behöver ju se lite vettig ut.. Jag hittade en blus och ett linne som jag får visa senare i veckan då jag lade undan det, har presentkort som jag inte hade med mig.. Men däremot handlade jag hem en snygg ring, med en dödskalle på så klart.. Mycket snygg enligt mig..

Fick även paket idag med ett par boots jag har beställt.. Jag gillar dem men det är också något som gör att jag inte gillar dem, så jag har inte bestämt om jag skall behålla dem.. 
Fick ett paket till med en köksvåg jag har beställt, vår andra har gått sönder.. Och jag klarar mig inte utan våg så jag kan räkna ut kolhydrater tex..

I kväll har jag varit en snabbtur till Karlshamn tillsammans med min kompis Anna och 2 promenader har jag gjort idag, hoppas det tog en del på mitt fläsk ;)

Ha nu en fortsatt fin vårkväll och en ny fantastisk onsdag..

onsdag 10 april 2013

Mer vinst =)

Igår var det ju faktiskt ett brev/paket till åt mig i brevlådan.. Och i det paketet fanns det 5 paket med Wettex-disktrasor, med fyra i varje.. För ett tag sedan vann jag i vårförbrukning i bloggen Hem & Lycka, och nu hamnade de i min brevlåda.. Sådana har man ju alltid nytta av och räcker ju nu ett tag så jag slipper köpa nya.. Det tackar jag för!!!
Idag har jag ledig dag, rätt skönt.. Det enda jag har planerat är att ta mig till pappa och hälsa på, och ta med lite saker till honom.. Annars en helt ledig dag... Jobbar sedan torsdag-lördag.. På lördag jobbar jag igen en dag som jag bytt.. På söndag är jag ledig och då hoppas jag att SMHI har helt rätt på sin väderrapport..
13° och sol utlovar de, så då skall jag minsann promenera och sedan sitta med en mugg te i solen i lä för de eventuella vindarna och bara njuta av livet..

Nu lite matlagning innan vi drar till min pappa..
Ha en fortsatt fin dag med sol (hoppas jag)...

måndag 8 april 2013

Paket på posten..

När jag kom hem från jobbet idag så låg det ett paket hemma som kommit med posten.. Det stod ingen avsändare på paketet..
Öppnade det och fick upp något som jag tyckte var väldigt fint..
Jag är ju barnsligt förtjust i dödskallar och tycker det är så snyggt på både kläder, plånböcker, gardiner, väskor, tatueringar osv osv..
Och just denna dödskallen sitter på denna fina:
I paketet låg ingen lapp om vem som skickat den heller, jag tänkte så det knakade men kom inte på vem den kunde komma ifrån.. Då kollade jag på frimärket, det var stämplat i Tranemo.. Och i Tranemo känner jag enbart en enda person och vi har bara träffats en gång.. Men jag vet ju att hon är fruktansvärt generös och omtänksam.. Skickade ett fb-meddelande till henne och jovisst var det från allra finaste Emma.. Tack sötaste du!!

Ikväll blir det tv-tittande och tidig sänggående, jobb i morgon igen..
Ha en fin kväll och en bra tisdag..

lördag 6 april 2013

21 år som mamma och Kunglig glans..

Idag för 21 år sedan låg jag på BB i Karlskrona med en underbar liten nyfödd son i min famn.. Lille Johannes hade kommit till världen.. Han är fortfarande lika fin men en aning större.. 
Vi har firat honom idag efter jag slutat jobba och nu är han iväg med kompisar.. Hoppas han är nöjd med dagen..
Celebert besök fick Johannes på sin födelsedag.. Våran kung Karl XVI Gustaf med fru Drottning Silvia besökte Olofström.. De kom med helikopter, gick en vända och lyssnade på barn som sjöng, och sedan lika snabbt som de kom for de vidare för att fortsätta sin Eriksgata..
För 25 år sedan var de här senast på Eriksgata och jag såg dem även då.. Om jag minns rätt så regnade det den dagen, men idag så var det strålande solsken och en härlig vårdag.. De var på bästa humör och kungen skämtade med publiken..
Jag hann ta några bilder lite snabbt innan jag var tvungen att cykla vidare mot jobbet där jag var i några timmar innan jag for hem för att kalasa för sonen..

Ikväll har jag bara suttit i soffan och redigerat lite bilder och bara slappat.. En skön kväll.. I morgon är det lite jobb igen som gäller..
Hoppas ni har haft en fantastisk vårdag..

torsdag 4 april 2013

Fortsatt tur!!!

Ja men, turen fortsätter.. Idag fick jag ett mail från fotografen och bloggaren Matilda Wik där hon berättade att jag hade vunnit en e-kurs av henne.. Just den e-kurs jag har valt kommer ut den 30/4 och heter 'Från hobby till inkomstkälla'.. Skall bli så kul att gå den kursen.. Klicka gärna er in till Matildas blogg, Matilda Wik fotografi..
Idag, liksom några dagar nu, har det varit ett fantastiskt väder med sol och klarblå himmel.. Så idag firade jag in våren med att hänga ut tvätt, den första detta året som fått torka ute.. Så underbart!!

Lite vår i rabatten hittade jag med.. Snart blommar det nog för det går ju snabbt när de väl börjat titta upp..
 Lite vår har jag fått in på lilla toaletten med.. Hittade dessa fina handdukar på Maxi igår och kunde inte låta bli dem, så härliga glada färger..
Idag har jag och min dotter, Amanda, varit i Karlshamn för att leta efter en jacka som hon kan ha till sin studentklänning vi köpte för någon vecka sedan.. Hon hittade en snygg jacka och även snyggt halsband och armband.. Skor hittade vi på nätet i kväll så nu har hon kläder till studenten.. Skönt att ha det avklarat.. 

Jag är ledig i morgon med så då får det bli lite städning inför helgen.. Jag jobbar lördag och söndag men vi skall även ha kalas för sonen som fyller 21 på lördag.. Tur att jag har världens bästa sambo som fixar maten till kalaset, fikat får jag fixa i morgon..

Ha nu en bra natt och en härlig fredag..

onsdag 3 april 2013

Lite turgumma över mig just nu..

Ja just nu har jag haft lite tur i tävlingar, iaf i tre tävlingar..
För ett tag sedan vann jag en sittpuff från Jotex i bloggen Anna inreder, värde 999:-.. Sittpuffen fick jag idag på posten.. Tanken är att jag skall använda den som rekvisita, men också som en sittmöbel i vårt vardagsrum..
På Facebook var jag med i en fototävling på sidan Tavlogram.se.. Min bild var den som fick mest gillamarkeringar, i och med det vann jag 300:- på just Tavlogram.se.. Skall bara välja ut en bild jag vill ha inramad.. En annan tjej vann sedan det större priset på 1000:-, som en jury valde.. Helt rätt, hon hade den bild jag hade som favorit.. Bilden jag tävlade med var denna:
Tredje tävlingen jag vann i var på Instagram.. Det var Bingo Rimér som hade en tävling där man kunde vinna en tröja.. Man skulle ta en bild där man höll i en flaska Jeremiah Weed i handen, den som lade ut den först vann.. Och jag var först =) Bilden jag lade ut ser ut så här:
Tröjan kom idag.. Den var något tight, men några veckor till att följa Bingos sambo Katrin Zytomierskas bok så skall den nog sitta lite bättre.. En fin vardags/jobb tröja..
Men jag har gärna tur fler gånger, alltid kul att vinna fina saker.. Jag är med i en del tävlingar på facebook, tycker det är lite kul.. Men jag är enbart med i tävlingar där jag verkligen vill ha vinsten, så just nu hoppas jag på en snygg väska som gärna hade fått flytta hem till mig..

Nu skall jag vara ledig torsdag och fredag för att sedan åter jobba lördag och söndag.. Skall ju bli lika fint väder som vi haft nu några dagar så det skall njutas av ledigheten.. Man kanske skulle städa altanen och sätta upp utemöblerna och fira in våren..

Njut nu av det fina vädret och njut av just ditt liv..

tisdag 2 april 2013

Våren på G...

Påsken är över och jag tror banne mig att våren är på G.. Vi har haft ett underbart väder med sol och värme, så härligt.. Och det ser ut att hålla i sig några dagar till..
I påsk har jag jobbat lite och varit ledig lite.. En perfekt påsk.. 
På långfredagen var vi och åt påskbuffé hos svärföräldrarna, mycket gott..
I lördags bjöd vi Patricks bror och hans fru på middag.. De bor i Stockholm så det är ju inte så ofta vi träffas.. Trevligt, kul och gott..
I söndags var vi en runda på Karlshamns lasarett och hälsade på min pappa som legat där i över en vecka nu, men snart kommer han därifrån..
Igår jobbade jag.. Så det är inte mycket som har hänt hos mig och jag har inte så mycket att berätta för er..
Idag har jag jobbat och i morgon är det dags igen, men sedan ledig torsdag och fredag för att åter jobba i helgen igen..

Jag har inte samma tid att blogga längre, men några inlägg var vecka skall jag kunna få till.. Men mitt liv är ju inte så spännande för tillfälligt men jag har det bra och jag trivs..

Hoppas ni alla har haft en bra påsk och att det fortsätter med att bli en bra vår..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade