måndag 31 oktober 2011

Sista dagen!!

Sista dagen är det idag.. Ja på Oktober månad alltså.. I morgon går vi in i november, en ganska tråkig månad vädermässigt, brukar det vara iaf.. Fast jag såg på Aftonbladets väder att det skulle vara en stor sol på fredag, och det hoppas jag på, eller att det iaf är ljust och uppehåll.. Skall nämligen plåta två bröder och en häst..
Så här gult och fint är det just nu nere vid kanalen som går längs vår tomt.. Vackert!!! Men det går snabbt till att alla löven är ett minne blott på träden.. Man får njuta av färgerna så länge de varar..
Snart är det dags för mig att bege mig till jobbet... Första dagen som jag jobbar "på riktigt", har ju "bara" gått introduktion förra veckan så idag skall jag klara att jobba ensam, men det kommer säkert att gå bra.. 


Ha nu en fortsatt bra sista oktoberdag..


Kram Mia

PS.. Ett litet namnbyte har jag gjort på bloggen.. Numera heter den Photo by Maria's liv och funderingar.. Jobbar ju inte så många nätter längre så jag tyckte inte det passade med NattMia.. =) Ds..

lördag 29 oktober 2011

Vilken kväll!!!

En härlig och kul kväll hade jag igår tillsammans med härliga vänner och underbara grabbar på en scen..
Jag var alltså på Ladies Night i Kristianstads Arena igår kväll.. Startade hemma hos mig med lite dricka och snacks och en massa prat.. Åkte vid 17 hemifrån för att mingla lite i foajen innan mat.. Minglade gjorde också Anders Timell.. Jag har en vän som är fotograf och som jobbade på Ladies denna kväll så honom tog jag tag i  och stövlade fram till Timell för att bli förevigad.. Snälla Stefan skickade mig bilder idag..
Foto: Stefan Johansson
Efter minglet blev det ju mat och detta året var maten bra mycket bättre än förra, smördegsinbakad lax och ristimbal.. Under tiden så pratade Anders Timell en del och Patrik Lundström och några till sjöng lite..
När vi ätit så såg jag en kille som gick runt med några fjäderboor och en sådan ville ju jag ha, och det fick jag.. Men för att få ha den så skulle jag ställa upp på en sak.. Att vara med i en sångtävling på scen.. Japp.. Jag sa ja!!!  Den gick ut på att man skulle sjunga en låt när Lundström satte micken till en och man fick inte tveka eller upprepa samma låt som någon annan sjöng.. 
Tjejen till höger om mig fick starta och som hon sjöng, fantastisk röst, sen var det min tur, inte lika fantastisk röst men jag kom iaf på en låt och sjöng..
Foto: Stefan Johansson
Och kan ni gissa????
Foto: Stefan Johansson
JAG VANN!!!!!!!!!! Inte klokt med tanke på vilken sångröst jag har.. Men som min vän Åsa sa, man kommer långt med barnsånger ;)
Jag vann 2000:- hos SJ och då kan jag välja tågresa eller något av deras evenemang de har.. Och så fick jag en puss på munnen av Timell och en av Lundström och det tackar man ju inte nej till ;) Timell är ju orsaken till att jag bestämde mig för att gå på Ladies i år.. Sa från början att jag nog inte skulle i år tills jag såg att han skulle med.. Gillar den killen skarpt..
Foto: Stefan Johansson
Alla var kanonbra men den som jag blev mest glatt överraskad av var Thomas Järvheden.. Vilken kille!!! Så kul och så jäkla bra sångröst.. Den vill man ju absolut höra mer av..
Detta lever jag ett bra tag på =)


Nu till pappa för att klippa honom innan vi skall till min brorsson på kalas, han fyllde 13 i onsdags så det skall firas idag..

Ha en underbart fin lördag..


Kram Mia

onsdag 26 oktober 2011

Snabbt som attan...

Lägger in ett kort inlägg.. Skall iväg till frissan nu och sen jobba ikväll..
Men vill visa hur mysigt jag har haft det nu på förmiddagen medans regnet och blåsten härjat fritt utanför husknuten..
Men nu skall ljusen blåsas ut och jag ta mig till Bebas klippstudio för lite omhändertagande innan det är dags att jobba i några timmar..


Ha en fin fortsatt dag och glöm inte det lilla härliga som finns även i vår vardag..


Kram Mia

tisdag 25 oktober 2011

Ny rekvisita..

Alltså det där facebook, hur bra är inte det på en skala?? Igår skickade jag en förfrågan till en kille som jag vet har lite "loppisprylar", frågan var om han hade en gammal trästege och så skickade jag en bild från nätet på en sån jag menade.. Och jo han hade en =) Så idag var jag där och köpte den.. FB är grejen!!!
Och givetvis hittade jag mer jag ville ha.. Så när vi åkte hem så hade jag en gammal våg och en gammal läskback med mig i bilen med.. 
Stegen har jag tänkt att använda vid någon fotografering, antingen där någon lutar sig mot den eller kanske något barn som klättrar lite på den.. Lådan hade jag tänkt som en pall eller just en låda man kan sitta i.. 
En gammal köksvåg har jag letat efter ett tag men inte hittat någon jag vill ha eller så har de kostat massor.. Denna tyckte jag var fin så den står nu i vårt stora fönster i köket..
Stegen hamnade i denna hörnan i vårt sovrum, tyckte den blev rätt fin där faktiskt.. Lådan står under den men kommer säkert på något annat ställe till den så småningom.. Måste ha det så det är lätt att plocka med sig när man behöver det till plåtning..


Sitter nu i soffan och latar mig och tänkte göra det ett tag till.. Skall kolla igenom lite bilder som jag plåtade i söndags och slänga ett öga på Halv åtta hos mig.. 
I morgon är det eftermiddag- och kvällsjobb som gäller..


Ha en fin kväll..


Kram Mia

måndag 24 oktober 2011

Lite nytt..

Lite nytt i livet måste man ha.. Lite förändringar både på det ena och det andra..
Idag har jag gjort en stor förändring då jag har varit första dagen på en ny arbetsplats.. Kul, spännande och en stor utmaning.. 
Ett paket låg och väntade när jag kom hem, eller iaf en liten påse ;) I den låg detta linne..
Kunde liksom inte låta bli att beställa det, tyckte det passade perfekt till mig..
Trött är jag som jag vet inte vad.. Sov dåligt i natt och så är jag ju inte van vid att stiga upp på morgnarna, men lite till är det väl bäst att jag håller mig vaken så jag kan sova i natt.. I morgon ringer klockan igen och jag skall upp och jobba..


I helgen plåtade jag båda dagarna.. I lördags två bröder som jag plåtade för ett tag sedan men då var lillebror lite krasslig och han var inte alls på humör.. I lördags mådde han bra men hade en hel myrstack i brallorna men jag lyckades få till några bilder ändå..
Igår plåtade jag fem barn/ungdomar som var syskon och kusiner.. Det gick ganska bra men jag hade lite svårt att få till det..


Nu skall jag sätta mig med bilderna här och sedan ge mig av till ångestvågen, idag är det nog uppgång tyvärr, men har ingen annan att skylla på än mig själv denna gången heller..


Ha en bra fortsatt kväll och en bra tisdag..


Kram Mia

fredag 21 oktober 2011

Det fattas bara en bebis..

Efter ett IKEA-besök idag där vi inte bara handlade till oss själva utan även lite till min vän Mona så körde jag till henne med grejerna.. Hon har en kompis som virkar och den kompisen har gjort en mössa till mig.. För ett tag sedan var jag inne på bloggen Kungen och Majkis, Erica som skriver den är fruktat bra på att virka och hade lagt ut ett mönster på den mysiga mössan.. Jag gjorde en efterlysning på fb om någon kunde virka och jag fick några svar, bl.a Mona då som visste att hon hade en vän som är duktig.. Så hon gjorde denna till mig..
 Visst är den fin?? Ja det är ju alltså inte jag som skall ha denna fina mössa i vinter utan tanken är att kunna använda den som rekvisita på bebisfotografering.. Nu blev den en aning stor för att användas på nyföddsfotograferingar men till något större bebisar funkar den.. Fast tjejen som virkat den skall göra en lite mindre med..
Köpte de andra två på Kapp Ahl för ett tag sedan och de skall ju så klart oxå användas som rekvisita så nu fattas det bara lite bebisar som vill vara modeller, men det kanske dyker upp någon så småningom.. Det är ju många som är gravida och nån av dem kanske vill ha lite nyföddsbilder på sitt underverk..


I morgon skall jag plåta två bröder som jag plåtade för ett tag sedan men då var lillebror lite krasslig och inte alls på topp så lite fler bilder på honom ensam och tillsammans med storebror skall det bli då, hoppas han är piggare i morgon..


Nu lite sömn för mig innan jag skall upp och iväg på loppis =)


Kram Mia

torsdag 20 oktober 2011

Pimpat olivträd..

Hittade ett hjärta som jag fått av fina vännen Nina en gång men så har det hamnat i en låda när jag inte visste var jag skulle ha det men nu så kom det äntligen fram, det är ju ett fint hjärta..
Jag satte det vid vårt olivträd och där tycker jag det står bra..
Nu sitter jag placerad i soffan efter ett skivstångspass på Friskis & Svettis, skönt med träning men skönast nu efteråt.. Har en fruktsallad och lightglass i magen med..
Innan passet så var min härliga vän Anna här på en snabbvisit.. Hon lämnade bl.a en inbjudan till sin 40-årsfest där det skall vara maskerad med temat känd artis.. Jag tror jag vet vem jag skall föreställa, ja OM jag kan gå på festen.. Jag skall börja på annat jobb nästa vecka och jag har bara fått tider till den veckan och inte något schema framåt i tiden, så jag vet inte om jag är ledig då.. Men jag hoppas för jag vill ju gärna gå på festen.. Jag skall ju prova att jobba i 6 veckor och då är det ju inte läge att ta semester..


Nu skall jag kolla vidare på Lyxfällan och fortsätta njuta i soffan med en massa tända ljus runt mig..


Ha en fin fortsatt kväll och en härlig fredag..


Kram Mia

onsdag 19 oktober 2011

Omplanteringstajm..



 Efter uppvaknandet idag så satte jag igång med att plantera om vårt olivträd som stått ute i sommar.. De nätter det varit frost så har det stått intill väggen på altanen så jag hoppas det överlever.. Förra vintern stod det vid vår altandörr i sovrummet och klarade sig galant där, så nu står det där igen och jag hoppas på tur att det vill överleva ännu en vinter hos oss..
Krukan jag hade den i har börjat läcka så det var tvunget med en ny kruka och det enda jag fann var en korg på Maxi.. Dyr var den men den fick jag ju ta..
Stenarna kanske inte är så snyggt men vi har en rödaktig liten Gustafliknande minitiger som tycker att sådana här stora krukor är perfekta som toaletter.. Inte lika kul att kissa i när det är sten i.. 
Satte ett par ljuslyktor, som Patrick fick av sina döttrar när han fyllde år, på stenarna.. Ljus gillas ju här och helst nu på hösten och vintern..
Bredvid står en lykta jag fick av vänner förra året när jag fyllde år.. Gillar den mycket.. Ändrar lite i den efter årstid.. Just nu är det ett ljus (så klart) och fyra "bokollonskal" som finns i den.. Till jul flyttar det in lite mossa och någon tomte skulle jag tro..


Om några timmar skall jag och Amanda på ett medelgympapass på Friskis och sedan blir det till att hem och duscha och stoppa något i mig innan det är dags att dra vidare till jobbet.. Sista natten, på två sätt.. ;-)


Ha en fin fortsatt onsdag och ta hand om dig.. Det finns bara en av dig..


Kram Mia
 

tisdag 18 oktober 2011

Han är inte bara bra...

Nä han är bäst med.. Bäst för mig.. Vem??? Jo min älskade sambo, Patrick, som jag snart har haft i mitt liv i 4½ år och vi har bott ihop i lite drygt 3 år.. Idag när jag hade sovit efter nattjobb så stod det en vas med vackra röda rosor i på köksbordet och en lapp med texten God morgon och ett hjärta.. Det räcker för att jag skall känna mig älskad och behövd.. Honom skall jag hålla hårt i så jag får leva länge med honom..
 Jag har också väldigt fina vänner om får en att må bra.. Igår ringde ju min fina vän Mona och hon kan ju få vem som att känna sig omtyckt.. I morse fick jag ett sms av min härliga kompis Anna som frågade om hon fick komma till mig på torsdag, klart hon får, bara det gör mig ju glad.. Och så idag så damp det ner ett brev till mig i postlådan, det var ett kort från finaste Nina med bloggen Livet i stort och smått, och med kortet låg ett litet hjärta som är en magnet.. Tack snälla Nina, det betyder så mycket.. DU betyder så mycket, liksom alla mina vänner..
Livet är rätt bra trots allt.. Det känns bättre idag så det var nog bara en liten släng av depp.. Fast det där med att fotografera känner jag inte för än men det hoppas jag ändrar sig för jag skall plåta två små syskon på lördag och fem barn/ungdomar som är syskon och/eller kusiner på söndag.. Och då hoppas jag med att det går bättre än vad det gjorde sist jag skulle plåta.. 


Nu har jag två jobbarnätter kvar innan några dagars ledighet.. Skall bli skönt.. Och en sak till som är skönt är att inte vara inne på FB =) Ett bra val av mig.. Skönt att pausa lite och inte veta vad allt och alla gör, jag var där alldeles för mycket så när jag skall återkomma dit (OM jag återkommer mer än till min fotosida) så skall jag försöka hålla det till bara lite kollande och skrivande..


Nu snart iväg till jobbet så något i magen behövs först så jag inte är döhungrig på jobbet..


Ha det gott alla och tack för alla fina kommentarer..


Kram Mia


måndag 17 oktober 2011

Livet går vidare..

Deppigheten går i vågor men den är inte så farlig som ni kanske trodde av förra inlägget.. Jag stoppade rullningen innan det blev/blir för mycket.. Jag stannar upp mig själv en stund och försöker hitta de tappade pusselbitarna av mitt liv.. Jag kommer inte att vara på facebook på ett tag.. Jag går in ett par gånger per dag enbart för att se om jag fått mail där, jag läser inga statusar eller kommentarer.. Känns jätteskönt att inte vara där.. För hur det än är så finns det en del på fejjan som sprider negativ energi och just dem vill jag undvika.. Och som jag är nu så är risken stor att jag blir en av dem som sprider denna energin och det vill jag ju inte..
Jag stannar också upp hemma och lägger mycket tankar på mig själv och hur jag skall göra för att må bättre.. Är lite ego för tillfälligt och det tror jag är det jag behöver just nu..
Lite positivt har dagen fört med sig.. Först var det bilen som egentligen skulle in på verkstad i morgon, men så ringde min fina vän Mona och "skällde" lite på mig och ifrågasatte varför vi inte kontaktat hennes man om den.. Så jag bad Patrick ringa Richard.. Det slutade med att Patrick stack till Ryd med bilen och kom hem med den lagad =) Så glad jag blev, slapp se en massa tusenlappar flyga sin kos, de kan jag behöva till Ullared i november istället ;)


Det andra som gjorde mig glad idag var att jag ställde mig på vikt väktarnas våg och döm om min förvåning när den visade på minus 1,1 kg.. Det var det jag hade gått upp till förra veckan och nu lyckats beta av.. Hoppas jag kan hålla detta nu så jag tar de sista 5 kilona.. Det vore så skönt att bli av med dem och börja satsa på att hålla vikten istället för att gå ner..


Jag har en ändring i livet med som jag kommer att berätta om en annan gång, men en ändring som jag tror blir bra för mig och helst nu när jag känner mig lite nere, då behövs det förändringar.. En liten utmaning handlar det om ;)


Ha nu en fin natt och en härlig tisdag..


Kram Mia

söndag 16 oktober 2011

Höstdepp???

Ja kanske det är så det är..
Jag tycker inte något är roligt och jag känner inte ens för att fotografera, då är det illa.. I vissa stunder (väldigt ofta) känns det som att jag har inte mer att ge varken till mig eller någon annan..
Jag hoppas att det ändrar sig snart men fram till dess så kommer jag ha en paus från framförallt FB, där har jag nu i ett par dagar enbart gått in för att kolla mina meddelanden.. Jag har inte skrivit någon status sedan i fredags och jag har ej heller varken kommenterat eller läst hos någon annan och så får det bli ett tag..
Livet är upp och ner och just nu är det lite ner.. Som tur är finns mina älskade barn och min älskade sambo, där är mitt ljus..
 Bloggar kommer jag nog att läsa fast kanske inte lika intensivt som innan och min egen blogg kommer jag att skriva i de stunder jag känner för, alltså ingen skillnad från nu då jag enbart skriver när jag tycker det är kul och så skall det ju vara..


Ha nu enfin söndag.. 


Kram Mia

fredag 14 oktober 2011

Hipp Hipp HURRA!!!!!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Eriks dag!!! 
Idag fyller våra vänners lille son 1 år.. Han har haft ett tufft första år men som den tuffing han och hans föräldrar är så har det ändå gått bra.. Men ibland undrar man vad det är som gör att en del skall få allt och varför livet är så orättvist..
På bilden här över är han 2 månader och vi var och hälsade på honom på lasarettet..
Bilden under är tagen för knappt en månad sedan..
Så i morgon skall vi på 1-års kalas och fira lilla Erik riktigt ordentligt =)


Nu har jag gått av veckans jobbpass och har nu HELG!! Ikväll blir det ett Friskispass och sedan en kväll hemma med fredagsmys..


Felet på bilen är inte hittat och idag skall mannen som vi anlitat göra ett desperat sista försök att hitta felet och vi hoppas så vi blir blåa att det inte är en datorbox som gått sönder, det kostar plenti pluring att sätta en ny.. Just nu känner jag bara för att sälja bilen så jag slipper se den..


En promenad skall jag försöka hinna med.. Tänkte promenera ner till Jennifers presentbod där min dotter, Amanda, praktiserar.. Städa måste jag med göra för här ser ut som f-n..


Ha nu en bra och fin höstdag.. Kallt är det här men så himla skön hög luft..


Kram Mia

torsdag 13 oktober 2011

Bil h-vete!!!!!

Ja som ni förstår så har vi inte fått ordning på bilen.. Hela instrumentpanelen är lika död idag som den var igår.. Men han som har kollat på det har iaf fått igång blinkersen.. Han skall ha in bilen i morgon igen för att fortsätta sökandet.. Hoppas han hittar felet och att det då inte är en databox som han befarar, det kostar mer än det smakar.. Bilar skall liksom bara fungera, inte hålla på så här och kosta en massa onödiga pengar =(
Johannes skulle lånat bilen i morgon men jag låtar inte våga honom köra den när han inte kan se hur fort han kör.. Så jag ringde hans pappa ikväll och talade om läget och frågade om Johannes kunde låna en av deras bilar och det gick bra.. Skönt!! Jag hade inte kunnat sova i morgon efter jobbet förrän han kommit hem annars.. Orolig hönsmamma som man är..
Dagen idag har varit en bra sådan men kanske lite mycket nu på kvällen.. Startade med ett möte på jobbet 15.45-17.45.. Sedan en bra föreläsning 18.30-20.30 och klockan 22 är det jobbet som gäller hela natten.. Men händer det inte för ofta så funkar ju detta med..
Två nätter har jag nu sedan är det tre nätters ledigt, och fint väder skall det bli sägs det så det hoppas jag på..
Jag hoppas att Amanda och jag kommer iväg på träning i morgon med, det beror ju på om vi har en bil eller inte, men jag hoppas.. Träning får det bli på fredag med och eventuellt på  söndag också..


Njut nu av natten och av torsdagen och håll tummarna på att det är ett enkelt fel med vår bil..


Kram Mia


Ps.. Bilderna är från när jag sprang Tjejmilen.. Ds..

tisdag 11 oktober 2011

Utbildningsdagar..

Nä nu får det vara dags att slänga in ett inlägg igen..
Igår och idag har jag varit på utbildning i Neuropsykiatri - Teori om Autism, övriga neuropsykiatriska störningar samt utvecklingsstörning. Förhållningssätt i teori och praktik..
Ett par bra dagar.. Det mesta vet man ju men det är alltid bra med upprepning och man får lite nya ideér i sitt jobb..
 När jag körde hem så slocknade hela instrumentbrädan och blinkersen funkade inte.. Lite otäckt att inte veta hur fort jag körde och att man inte kunde blinka när jag skulle svänga, men det gick bra och jag och mina medresenärer kom hem som vi skulle.. I morgon skall en kille kolla bilen och jag hoppas han hittar felet för Johannes behöver bilen på torsdag..
 Det var meningen att jag och Amanda skulle gå på Box på Friskis idag men jag ville inte köra med bilen när jag inte har blinkers nu när det är mörkt så Friskis får vänta på oss till på torsdag då vi skall gå på Skivstångspass..
 I morgon blir en dag med massor på schemat.. Möte med jobbet på eftermiddagen, föreläsning på kvällen och så jobb på natten.. Men det funkar det med när det inte händer allt för ofta..

Nu önskar jag er alla en bra natt och en härlig onsdag i morgon..

Kram Mia

lördag 8 oktober 2011

Så var lördagen förbi..

Så var även lördagen ett minne blott.. Och ett ganska bra minne blev det av dagen..
Sov fram till tre sedan så började jag min dag med att baka baguetter som vi skalle servera tillsammans med chili con carne som vi bjöd min bror och hans familj på.. Patrick har ju fyllt år och de kunde inte komma förra helgen så de kom idag och grattade istället.. Det är ett himla gott bröd så längre ner här skall ni få receptet om ni vill prova..
Till efterrätt så gjorde Patrick Crema Catalana, en form av Brylé Pudding.. Jag åt en lättvariant av chokladpudding istället, bättre för min figur ;) Men jag tog en sked och smakade och det var riktigt gott..
Nu är det en natt kvar denna helgen att jobba sedan har jag ledigt tre nätter men skall ju på utbildning måndag och tisdag..

Så var det receptet då på Lätta Baguetter.. 4 st..

50 g jäst
2 tsk salt
2 tsk strösocker
2 msk olja
5 dl vatten
1 dl grahamsmjöl
ca 11 dl vetemjöl

Smula ner jästen tillsammans med salt, socker och olja..
Värm vattnet fingervarmt och häll över jästen.. Rör tills jästen smält..
Blanda i grahamsmjölet och nästan all vetemjöl.. Blanda till en deg som är rätt kladdig.. Jäs i 30 minuter..
Knåda degen till en smidig deg med resten av mjölet och baka ut till 4 lika stora baguetter, lägg på plåt med bakplåtspapper.. Jäs i 30 minuter..
Värm ugnen till 250 grader.. Grädda i ca 10 minuter..

Mumsiga!!

Ha nu en fin natt och en bra söndag..

Kram Mia

Så var fredagen över..

undra när jag skall bli så pass gammal att jag fattar vart dagarna tar vägen ;) De springer ju på som om det vore en tävling.. Måndag.... Och så vips är det fredag igen..
För mig är det jobbehelg, fast bara två nätter denna gången.. Skulle ju jobbat tre enligt schema men fått ta ledigt på söndag då jag skall på utbildning på måndag och tisdag..
Utbildning om Neuropsykiatri, skall bli en intressant utbildning..
Vilket höstväder vi hade igår, det blåste som f-n och det regnade emellanåt som om himlen var öppen..
Idag har det varit ett kanonväder, ja på förmiddagen.. Sedan råkade jag putsa ett köksfönster och då startade jag upp regnet.. Förlåt!!

Idag har jag varit och shoppat upp sista lönepengen (ja jag överdrev lite, skall nog ha råd att köpa skorpor med ;-) ) på ett par träningsskor.. Jag behövde ett par nya och eftersom vi som tränar på Friskis i Olofström fick 20% på Intersport denna veckan så passade jag på.. På tisdag skall de testas då jag och Amanda skall testa på ett box-pass.. Denna veckan har vi tränat tre gånger och som det ser ut nu så blir det tre pass nästa vecka med..


Nu önskar jag er en bra natt och en trevlig lördag..


Kram Mia


Ps.. Bilderna idag är från min Gävleresa för ett par veckor sedan.. Ds..

tisdag 4 oktober 2011

Ännu ett inlägg..

Jag kan om jag vill ;-) Och nu ville jag igen.. Ja skriva ett inlägg alltså.. 
Jag har inte mycket att skriva om egentligen men lite svammel skall jag nog kunna få ihop..
Den här fina boken fick jag hem i lådan förra veckan.. Så fin och allt ser så gudomligt gott ut.. Måste testa att baka Cupcakes någon gång men inte än på ett tag.. Jag har nämligen bestämt mig för att hålla uppe med godis och kakor i minst två månader.. Jag har fallit tillbaka till sockerträsket rejält sista tiden och jag har ökat något kilo i vikt så nu måste jag ta tag i mitt ätande igen..
Igår gick det bra och det har det gjort idag med så jag hoppas det rullar på bra nu.. Jag har skött pro-pointsräknandet med igår och idag.. Träningen har jag och Amanda med skött, vi har denna termin varit på 9 friskispass... Denna veckan blir det tre träningspass..

Jaha.. Det var det lilla jag hade att berätta för nu ;) Ett tråkigt inlägg men dock ett inlägg.. =)


Nähä.. Nu packa lite frukt till nattens arbete och sedan ge mig iväg..


Sov gott ni som skall sova..


Kram Mia

Long time..

Nu var det så där längesedan igen som jag skrev.. Över en vecka sedan och så länge brukar det inte ta.. men jag har varken haft tiden eller lusten.. Tänker inte tvinga mig att skriva blogg oftare för då blir det ju inget kul och det vill jag ju att det skall vara..


Förra veckan var jag i Gävle från måndag till onsdag.. Jag och två tjejer till åkte bil upp.. Där uppe träffade vi ett gäng glada kvinnor och de flesta hade vi aldrig träffat innan.. Vi har träffats via nätet på olika sätt.. Några av oss träffades när vi var med i MåBras Lättviktare på nätet och sedan har vi hittat varandra på FB.. Några har tillkommit där och vi finns numera i två olika grupper där vi pratar om ALLT.. Jättekul att träffas så här var det och vi hade supertrevligt.. Om ca 1½ år har vi tänkt att ta ännu en träff..
Innan jag åkte till Gävle så plåtade jag denna fina kille, Linus, och hans familj.. Och nu medans jag har varit hemma så har jag plåtat två familjer och häromdagen plåtade jag två barn.. Familjerna jag plåtade får jag göra om för bilderna blev suddiga som bara den.. Felet ligger förmodligen i för litet bländartal.. Jag har tagit kontakt med en kille jag känner lite som är fotograf, och som tur är så är han villig att hjälpa mig och har så gjort både fototekniskt och med PS, inte alla som är så villiga att hjälpa till.. Det är guld värt!! Så nu hoppas jag att det skall bli bra mycket bättre när jag skall plåta om familjerna.. Nervöst är det..
Annars har det inte hänt mycket.. Vi har firat Patrick som har fyllt år, jag har jobbat och så har jag och Amanda tränat på Friskis..


Nu har jag ett par nätters jobb och sedan ett par nätters ledigt innan det är dags att jobba i helgen..


Ha nu en riktigt fin tisdag..


Kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade