söndag 31 juli 2011

Österlen..... mmmmmmmm

Så har redan en veckas semester gått.. Så snabbt det går när man är ledig och när man har det så trevligt som jag har haft det.. I måndags var jag som sagt på Tingsryds marknad med mamma och Amanda.. I tisdags förmiddag packade jag och Patrick in oss i bilen och styrde kosan  först mot Jämshög där vi hämtade upp vänner och sedan körde vi mot vackra Österlen där vi skulle tillbringa ett par dagar.. Vi stannade vid Haväng och fikade på medhavd fika.. Har hört så mycket om Haväng att det skall vara otroligt vackert, visst var det vackert men inte så vackert som jag hade tänkt mig.. Vi stannade till vid Ravlunda kyrka där Fritjof Nilsson Piraten och Olle Adolphson ligger begravda och sedan for vi mot vårt boende vi skulle ha i två nätter..
Det var alltså här som vi bodde.. På Lilla Provence.. Några av er känner säkert till stället genom ägarinnan, Saris fina blogg och härliga webbutik med samma namn.. Klickar ni på de röda orden så kommer ni dit.. 
Vi var ju och kikade i Saris butik hon har i ena vinklen på sitt hus när vi var nere i maj månad och jag blev kär.. Ja kär i både huset, platsen det ligger på, butiken och i Sari.. Så när vi skulle ta vår årliga semesterresa med våra vänner så var inte valet av natthärbärge så svårt.. Skall ni till Österlen och behöver boende så rekommenderar jag verkligen Lilla Provence B & B...
Samma dag vi kom ner till Lilla Provence så tog vi det lugnt och grillade lite och hade det allmänt mysigt med härligt väder..
På onsdagen var det ännu bättre väder med sol och värme.. Vi for då till Ales stenar där vi promenerade upp och kikade på stenarna, fick en föreläsning av en av de som utgrävt stället, intressant måste jag säga..
Promenerade sedan ner för att äta på en lite restaurang och vi hade det grymt mysigt..
 På kvällen for vi in till Ystad där vi strosade lite och sedan hamnade på restaurangen Bryggeriet, de brygger Ysta färsköl där med.. Vi åt och drack supergott innan vi for tillbaka för ännu en natts sömn..
På torsdagen öste regnet ner mest hela dagen men det var helt okej, vi skulle ju ändå hem då.. Efter vi packat ihop oss så tog vi oss till Tomelilla för att gå på Hasse & Tage museet men tyvärr så var det så lång väntetid så vi fick hoppa det.. Hade det varit uppehåll hade man ju kunnat strosa i Tomelilla men eftersom det vräkte ner och vi hade lilla Erik på 9 månader med oss så hoppade vi det, får ta det en annan gång.. Så istället blev det lite shopping i varuhuset Bo Ohlssons, där hittar man alltid något..
Efter detta så åkte vi till Simrishamn där Patricks föräldrar har sin husvagn ståendes och där Patricks bror och hans sambo fanns på besök.. De bor i Stockholm annars, så det var kul och trevligt att träffa dem.. Hemfärd blev det på kvällen..


I fredags eftermiddag/kväll var jag i Ryd för att hjälpa till och bre frallor och baguetter till rallyfolk.. Det kördes rally där i lördags och de ville ju så klart kunna köpa fika, både de som körde och publik.. I lördags morse var jag i  Ryd igen för att sälja Program och fika.. Kul men trött var jag hela dagen sedan då jag stigit upp kl 5, så det blev en lugn kväll igår..
Idag har det städats för fullt här, dammråttor stora som katter hade vi, men inte mera =) Ja iaf inte på undervåningen.. Övervåningens dammjakt får bli en annan dag..
Nu skall jag slappa lite här och ev läsa någon blogg, har inte läst bloggar på jag vet inte när så det får jag göra nu en stund..


Ha en fin fortsatt söndagskväll..


Kram Mia

måndag 25 juli 2011

En Tyst minut!!!

Jag antar att det inte gått någon förbi att det skett en mycket tragisk händelse i vårt vackra grannland Norge.. Man undrar ju hur det kunde ske och vad som driver en människa till att göra så här.. Tankarna går till de dödas familjer och vänner och alla som var med om detta hemska..
Idag var det en tyst minut i hela Sverige för att hedra och minnas alla drabbade, då befann jag mig på Tingsryds marknad.. Kl 12.00 ropades det ut i högtalare att det skulle vara en tyst minut och hela marknaden stannade upp, stod stilla och var tysta, ja iaf de mesta, någon fanns det ju som inte kunde vara tyst men nästan alla.. Det var en märklig känsla som kom i kroppen då och jag kände nästan tårar komma.. Jag hoppas ni alla har haft tankarna på dem i Norge, inte mycket till tröst för dem men jag hoppas att de känner att stödet finns från grannlandet..
Var alltså på marknad i Tingsryd idag tillsammans med Amanda och min mamma.. Jag handlade faktiskt en del, det blev två klänningar, ett par tights och ett par converseliknande skor.. Om jag behövde skorna?? Japp.. Har ju bara tre par höga och två par låga converseliknande skor sedan innan så detta var ett måste ;-)


Annars har det inte hänt så mycket så här på min första dag på semestern, marknad var en bra start på den..
I morgon skall lilla Theas föräldrar få sina bilder och jag hoppas de blir nöjda, jag är iaf nöjd med bilderna, många bra blev det men det är ju inte så svårt med en sådan modell.. Så det får bli en bild på henne här idag med..
Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll och en härlig fortsatt bra start på veckan..


Kram Mia

fredag 22 juli 2011

Kan man vara sötare???

Vilken start på min semester!! 
Jag startade med att promenera hem från jobbet i morse.. Efter lite frukost och liten stund slappande så for jag iväg för att låna lite rekvisita till en plåtning jag hade idag.. Igår efterlyste jag en resväska och/eller en trälåda på facebook och fick svar.. Tänk vad bra fb är ändå.. Så två olika resväskor och en sockerlåda lånades.. Tack snälla Leif och Garpen för att jag fick låna era fina saker.. Sockerlådan var dessutom till salu så den köpte jag.. Sen bar det iväg till min plåtning av detta söta lilla sockergryn som heter Thea och är 11 dagar ung.. Är hon inte ljuvlig så säg??

Hela lilla fina familjen förevigades också och det kanske ni får se bild på en annan gång.. De har enbart sett dessa två bilder plus en till som ligger på min fotosida på fb, Photo by Maria, så innan jag lägger ut fler så skall de få se sina bilder först..


Och nu kanske ni undrar vad jag skall ha sockerlådan till när det inte skall ligga bebisar i den, eller kanske ni inte undrar men jag skall ändå visa er.. Jag skall nu förvara detta i den:
Lite filtar och plädar förvaras i den bredvid soffan så man har nära till dem när man känner sig lite frusen.. Om det sen blir fler bebisar eller små barn som vill plåtas i den så är det lätt att slänga bort dem så länge..


Nu skall jag fortsätta att gå igenom och göra lite små redigering på ljuvliga bebisbilder medans jag har tv'n på och en Mojito i glaset..
Ha en fin kväll alla fina läsare..


Kram Mia

torsdag 21 juli 2011

Min tur!!!

Japp.. Så är det.. Nu är det då äntligen min tur att få gå på semester.. I morgon bitti kl 8.20 stänger jag dörren på mitt jobb och öppnar den åter igen den 22 augusti.. Fram till dess så skall jag bara mysa och ha det härligt med familj och vänner, och sedan förhoppningsvis komma tillbaka utvilad och pigg inför höstens jobbande..
Maria Andersson - sångare i Sahara Hotnights
Vi har inte mycket planerat under semestern men vi skall iaf på vår traditionella resa med våra vänner Per, Katta och nu deras lille son Erik med.. I år åker vi och gör Österlen osäkert.. Skall bo två nätter på Bed & breakfast.. Skall bli härligt.. 
Eftersom vi köpt tält med så skall vi ta och tälta en natt någonstans med men det gör vi när vi känner för det och när vädret tillåter.. Skönt att bara ta dagarna som de kommer..
Danko Jones
I morgon förmiddag så skall jag göra något väldigt kul och mysigt.. Då skall jag åka till en liten familj där första barnen har bildat den där härliga familjekänslan.. Jag skall jag fotografera lilla Thea som i morgon är 11 dagar ung.. Jag hoppas jag kan få till lite riktigt bra bilder på henne.. Jag har ju sett så många fina och ljuvlig nyföddsbilder och kan jag bara få till det hälften så bra så är jag nöjd.. Gjorde en efterlysning på fb innan om det var någon som hade en gammal resväska och/eller en gammal trälåda som jag kunde få låna till rekvisita, och jag fick napp.. Tänk vad bra fb ändå är.. Så innan jag far till familjen så skall jag inom ett par ställen och låna lite saker.. Tack ni snälla som lånar ut era fina saker!!
En nyfödd Thea.. Bild lånad från webbisar..
Efter denna härliga plåtning så skall jag fira att jag har semester med att göra så lite som möjligt.. Slänga ihop en god sallad och eventuellt ta en Mojito på altanen.. Nu skall ju inte min semester starta med det bästa vädret, men vet ni vad? Det gör inget.. Visst vill jag så klart ha bra väder men det gör inget att det är dåligt heller.. För några år sedan hade jag EN soldag på 4 veckor då jag hade semester, och så utvilad som jag var när jag kom tillbaka har jag aldrig varit efter en semester.. Men som sagt så hoppas jag på fler soliga dagar denna semestern så jag kan åka till havet några dagar och få mig en fin bränna =)


Nu mullrar det i bakgrunden här och de har lovat ett stort åskväder.. Jag tycker ju det är mysigt med åska och blixtar och det behövs verkligen rensa ut lite i luften så jag välkomnar det.. Men jag vill att blixtarna slår ner på ofarliga ställen så det inte skadar någon eller något..


Ha nu en bra natt så ses vi kanske i morgon..


Kramar Mia

söndag 17 juli 2011

Härliga dagar!!

Så har det gått några dagar sedan jag var här och rattade lite.. Har inte haft tiden att skriva och det eftersom jag inte varit hemma..
Onsdag till fredag så var jag iväg på härlig vistelse tillsammans med min brukare och igår, lördag, så var jag på Tivolirock i Kristianstad där jag fått ett fotopass.. Och vilken dag.. En riktigt härlig sommardag med värme, sol, härliga människor och bra musik..
Jag och min kompis Anna hade i uppgift att plåta mingelbilder, alltså bilder på publik, som skall upp på hemsidan.. Men vi fick ju så klart in i dikena vid scenerna och plåta artister..
Så här kommer tre smakprov av bilder på några artister..

Miss Li har jag hört live innan och hon var minst lika bra igår.. Älskar hennes röst och härliga låtar..
Sahara Hotnights kör ett helt annat stuk på sina låtar men jag gillar även dem och de levererade bra igår..
Timbuktu var den som jag fick ändra uppfattning om.. Jag har visst gillat hans låtar innan men inte så jag tyckt att det var skitbra musik, men jag har ändrat mig.. Så bra han var och hur skön är han inte på scenen.. Go kille =)
Mycket annan bra musik fick jag oxå höra så som  Dan Reed, Danko Jones och Daniel Adams Ray och många fler.. Me like!! <3


I natt jobbar jag.. Jag har denna natten och två kvar att jobba innan det är min tur att stämpla ut för fyra veckors semester.. Skall bli skönt att få ta lite ledigt och förhoppningsvis ladda batterierna för att orka med och jobba den långa hösten och vintern..

På fredag morgon dansar jag hem från mitt jobb... Vi har lite planerat i sommar men inte så mycket.. En del beror ju på väder med så vi får se hur det blir i sommar.. Det jag vet är att jag kommer att få en skön semester iaf..



Ha nu en bra natt alla..


Kram Mia

tisdag 12 juli 2011

Ett slingrigt inlägg..

Sovmorgon!!!! YES vad det är skönt, och det fick jag idag =) Jag älskar att få sova ut på morgonen..
Efter sovmorgonen for vi till XL-bygg i Mjällby för att kolla ut de taklister och golvfoder vi vill ha i hallen och beställde det.. Längtar tills allt är klart i hallen och trapphuset.. Det kommer att bli så fint.. Patrick har kommit en bra bit med panelandet och nu har vi lånat en trappställning så han kan göra den höga väggen i trappen med.. Sen är det min tur att slipa och måla de väggar som inte skall panelas..

När vi kommit hem och Patrick begett sig till jobbet så satte jag mig ute i solen med en mugg te och en tidning.. I ögonvrån såg jag Gusten leka med något, gick bort för att kolla.. Huuuga!! Det var en liten orm, eller ja det var nog en snok men jag gillar inte ormliknande varelser.. Den såg död ut så jag bad Johannes komma ner och ta den med något.. Han tog en kvast och skulle ta den på skaftet då rörde den på sig.. Bad honom slänga den i kanalen men han tappade den och då försvann den.. Hoppas den inte återkommer eller att Gusten hittar den igen och tar in den.. Gillar inte sådana gäster..
Den ligger på rygg och låtsas att den är död.. Den är svart på ryggen så jag tror att det är en snok, den hade gula fläckar vid kinderna med som en snok och jag tror att Gusten hade blivit biten annars om det varit en huggorm..


Ikväll har jag och en kompis, Camilla, varit ute och gått.. En bra runda blev det, på hela 1,4 mil i rask takt.. Hur skönt som helst..
Nu skall jag packa lite eftersom jag skall åka iväg med jobbet i ett par dagar så nu slipper ni mig en stund ;)
Ha det så bra, det skall jag ha..


Massor av kramar..
Mia
 

måndag 11 juli 2011

Rabarber!!

Här kommer ett litet inlägg från trötta mig.. Har ju jobbat i natt och har inte sovit för att kunna somna ikväll.. Men det funkar bra och jag tror jag kommer att sova gott i natt.. Jag har hållt mig vaken idag genom att promenera en extra runda hem från jobbet, lånat ljudbok på bibblan, handlat, kört till Norje för att hämta mitt minneskort som legat hos min "SRF-chef" i en månad, promenerat till vv (där det gick bra) lagat mat, ätit och nu blogga =)


Förra veckan fick jag för mig att jag skulle göra något med våra rabarber vi har i trädgården, som jag för övrigt fått av min fina vän Mona.. Jag letade lite i recepten på nätet och hittade ett enkelt recept på rabarbersaft, så det gjordes.. Gott blev det =) Det blev ca 3 liter saft..
Nu skall jag hålla mig i soffan tills det är dags att förflytta min lekamen till sängen..


Njut av kvällen, sov gott i natt och ha en suveränt bra tisdag..


Kram Mia

söndag 10 juli 2011

Två veckor kvar..

Så är det.. Två veckor kvar innan jag kan ta fyra veckors semester.. Sen semester precis som jag gillar.. Fredag morgon i vecka 29 går jag av mitt sista pass innan semestern för att avnjuta fyra veckors ledighet.. Skall bli skönt och välbehövligt.. Det enda vi har planerat är två nätter iväg tillsammans med vänner.. Det har blivit tradition eller iaf en början på tradition att vi hittar på något tillsammans med dem vart år, i år är det femte året vi åker någonstans med dem.. Fast i år blir det än mer speciellt eftersom deras son som låg i mammans mage förra året nu med är med.. Skall bli så mysigt.. Vi skall ju åka till Österlen och bo två nätter på Bed & breakfast.. Och just detta Bed & breakfast ägs av fina Sari som har den fina bloggen Lilla Provence och den underbara butiken och webbutiken som oxå heter Lilla Provence.. Vi var ju nere och hälsade på Sari i våras och de bor otroligt fint ute på skånska slätten så det var inte så svårt att välja övernattningsställe när vi skulle välja ;) Och Sari är ju otroligt trevlig med så då var det om möjligt än enklare.. Skall bli så trevligt och kul.. Patrick är rädd för att det kan bli dyrt med för jag skulle lätt kunna köpa det mesta i hennes fina butik.. Patrick kan ha rätt i sina farhågor ;)
Och så mina loppisfynd jag gjorde igår.. Korgen står numera på vårt köksbord med frukter i.. Tårtfatet har åkt in i vitrinskåpet i köket och skall användas vid första bästa kalas och fatet från Rörstrand skall användas nästa gång jag behöver ett uppläggningsfat, dessa tre saker köpte jag av Elin som har bloggen Fröken Knopp, plus att jag köpte en spegel som var gjord av ett fönster med 4 rutor (speglar) i som Amanda skall ha i sitt rum.. Hon funderar just nu på om hon skall måla det plus att vi skall sätta en ställning baktill så hon kan ha spegeln ståendes istället för att hänga den på väggen.. Zinkskärmen (Madame Stoltz) köpte jag av Camilla som har bloggen Millas hem, den skall få hänga i sovrumsfönstret som fönsterlampa.. Allt detta fick jag billigt och det är ju det som är vitsen med loppis, billiga och saker som nån vill bli av med och någon annan få nytta av.. Ett bra sätt..
Och så får ni en bild till från Diggiloo som vi var på i fredags.. Härliga Tomas Di Leva.. Han drog ner flest applåder och det var han som friade till publiken mest.. Jag har inte varit så stormförtjust i honom innan men jag tror minsann jag ändrat uppfattning.. Han var kanonbra!! Patrick har sagt länge att om Di Leva kommer och håller konsert här i närheten så skall han dit och jag har väl inte varit pigg på det, men om han kommer då är jag på, helt klart..


Nu önskar jag er alla en bra och fin natt och så en härlig måndag..


Kram Mia

Härliga dagar!

Mycket härliga dagar har jag haft sedan sist jag skrev.. Mera promenader har det blivit och två musikkvällar blev det med..
I torsdags var vi nere på Killebomfestivalen i Sölvesborg för att lyssna på Peter Jöback och Cookie 'n' beans som spelade på torget..
Peter är ju en favorit till mig som jag har gillat i många år och då framförallt musikalbiten och hans svenska plattor.. Konserten var i mitt tycke jättebra och jag fick njuta av bra musik och ögongodiset Peter..
Igår var nästa musikkväll för oss.. Patrick vann biljetter till Premiären av Diggiloo i Ronneby för ett tag sedan och det var igår..
Det regnade lite i början men det höll uppe det mesta av konserten.. och konserten var kanonbra.. Tomas Di Leva drog mest applåder med all rätt, han var riktigt bra.. Men den som imponerade på mig allra mest var Linda Pitchard, vilken röst.. Jag har inte hört så mycket mer än det hon sjöng på årets melodifestival innan så jag hade inga förväntningar på henne, men som hon överraskade.. Alla de andra var också jättebra och jag är nöjd med kvällen i Ronneby.. Gör gärna om det nästa år igen..

Vill ni se bilder från båda dagarna så kan ni klicka er in på Photo by Maria på facebook (ja om ni har fb så klart) klicka HÄR så kommer ni till min fotosida..



Igår, lördag, var jag på loppis som Camilla med bloggen Millas hem ordnade tillsammans med bl.a Elin som har bloggen Fröken knopp.. Jag hittade lite saker som ni skall få se i morgon.. Min dotter Amanda var med och såg ett skåp hon ev ville ha, men vi köpte det inte.. Nu har hon ångrat sig så jag har mailat Elin som hade det till salu för att höra om hon sålde det, jag hoppas hon har det kvar för då köper vi det och så skall det få lite färg på sig och flytta in i Amandas rum.. Men vi får se om hon har det kvar först..


Idag skall jag sova halva dagen och sedan blir det nog inte mycket gjort innan det är dags att promenera till jobbet igen, ja kanske en promenad tillsammans med Patrick med kan bli av..


Ha nu en fin dag..


Kram Mia

onsdag 6 juli 2011

Fyndshopping!!

Ännu en härlig dag och då tänker jag inte bara på det ljuvliga vädret utan hela dagen har varit bra..
Efter frukost så mötte jag upp en vv-kompis för en promenad tillsammans med henne och hennes hund.. En rejäl runda med raska steg blev det, i hela 84 minuter.. Sååå underbart skönt.. Och i morgon är det dags igen, då är vi tre tjejer som skall gå en promenad på morgonen och jag antar att det blir en ännu längre runda..


När duschen var gjord så stack jag till Maxi och där ligger ju Lindex med så dit in gick jag en runda.. Hade fått ett sms om att man fick 25% på reapriset så jag tänkte att kanske jag kunde hitta något, och det gjorde jag.. Jag köpte en klänning.. Jag var lite tveksam till den för jag har ingen klänningkropp, men den var skön så jag skiter i om jag passar i den ;)




Hemma så satte jag mig i bikini i solen med en bok en stund innan det var dags att fixa maten..
Nu ikväll har jag och en kompis varit på vip-kväll i en klädbutik, (Lizzos) här i byn.. Halva priset på det mesta i butiken och givetvis hittade jag lite, som ni kan se här under..




Ett par byxor med fick jag med mig hem.. Jag är nöjd trots att det blev lite dyrare än vad jag tänkt när jag gick ner dit.. Hade ju kunnat handla lite mer men fick hejda mig.. Skall ju kunna äta resten av månaden med ;-)


Nu snart så skall sängen få besök av mig, har ju jobbat natten som gick och inte sovit något idag.. Skall upp tidigt med för vi skall ta vår promenad kl. 8 i morgon..


I morgon kväll skall vi till Sölvesborg och deras årliga Killebomfestival, där sjunger en av mina favoriter, Peter Jöback så det måste jag ju se och lyssna på.. Och givetvis skall jag försöka få några bilder på honom.. Men nu först lite sömn..


Ha en bra sovandes natt eller en vaken om du jobbar.. Se också till att få en bra torsdag..


Kram Mia

tisdag 5 juli 2011

Nu jäklar..

Ja nu jäklar måste min hjärna börja fatta att man inte kan äta en massa onödigt.. Ena veckan går jag ner, då jag skött mig, och nästa går jag upp för att jag misskött mig.. Det sista har gällt nu i två veckor.. Men nu minsann skall jag gå ner det jag gått upp, på måndag skall vågen visa minst -0,7 kg.. Så starten blev idag då jag har ätit perfekt och så har jag och en vv-kompis promenerat i 64 minuter.. I morron förmiddag skall vi gå minst en så lång runda till och likadant på torsdag morgon.. Och jag skall äta perfekt hela veckan.. Så det så!! Så kom igen nu hjärnan så skall vi se vem som vinner..


Idag fick jag ett mail som gjorde mig glad.. Den 16/7 har jag fotopass till att plåta på Tivolirock i Kristianstad.. Jag skall plåta mingelbilder till hemsidan men jag hoppas att jag även kan plåta artisterna som i år bl.a är Timbuktu, Sahara Hotnights, Daniel Adams-Ray, Miss Li och en massa andra.. Kul skall det bli..




En natt nu att jobba och sedan har jag tre ledigt.. På fredag skall vi till Ronneby för att kika och lyssna på Diggiloogänget, Patrick har vunnit biljetter till det.. Skulle ha jobbat natten till lördagen men har bytt den så jag slipper jäkta hem.. Hoppas regnet håller sig borta och att det blir en bra kväll..

Nu skall ni få sova ;) så jag önskar er en härlig natt och en mysig onsdag..
Gusten fick vara modell för dagen även idag då jag inte har så mycket annat att visa upp för tillfälligt..

Kram Mia

måndag 4 juli 2011

Nu så skall jag bli färdig..

Ja nu skall ni äntligen få veta vilka som vunnit i min tävling.. 108 lotter blev det allt som allt och jag har använt mig av en slumpgenerator på datorn för att få fram vinnarna, och här kommer de *trumvirvel*
Första priset som består av ett plåthjärta med änglar på och ett plåthjärta med krok vanns av Camilla som har den fina bloggen Vita huset 28  ..
Andra priset som består av ett trähjärta vanns av Amanda som har fina bloggen Drömmar om framtidenAmanda får välja text på hjärtat, antingen Njut varje minut eller fånga dagen..
Tredje priset är ett likadant trähjärta med den text som inte Amanda väljer och det vanns av fina Uttan som har bloggen Hemma hos oss..  Jag har kontaktat er på era bloggar så gör bara som jag skrev så får ni era vinster :-)
Vinsterna kommer från Jennifers presentbod här i Olofström.. Tack Jennifer och  alla som ville vara med.. 


Jag har varit dålig på att blogga ett tag men tiden har inte funnits.. Förra veckan hade jag tre olika fotouppdrag plus att jag jobbade en massa.. Och så har jag njutit av det grymt härliga vädret vi har haft..
I lördags konfirmerades Emelie, Patricks äldsta dotter.. Det var så fint.. Hon sjöng solo i kyrkan och det var mycket vackert.. Och eftersåt åt vi gott och gratulerade konfirmanden..


Efter konfirmationen så for vi på 50 års fest.. En fantastiskt kul och välordnad fest med god mat, god dryck och massor av trevligt sällskap.. Tror vi var ca 60 pers..

Igår var jag iväg på ett fotouppdrag till där hon som ville bli plåtad skulle ha bilder till ett reportage i en tidning, jag var borta med bilderna idag och jag hoppas hon hittar någon bild hon kan ha användning för.. 

Ibland är Gusten fulare än vanligt..
Ikväll är det jobb som gäller, jag har tre veckor kvar att jobba innan det äntligen är semester.. Gott skall det bli att få lite ledigt..

Och så måste jag göra reklam för en loppis som är här på lördag.. Det är Camilla med den fina bloggen Millas hem som anordnar den hemma hos sig tillsammans med Elin som har fina bloggen Fröken Knopp och så är det en tjej till som jag inte vet vem det är.. Så är ni i Olofströmstrakten så titta gärna in på loppisen som är kl 11-15.. Vill ni veta mer så hör av er eller gå in på deras bloggar så kan ni höra er för med dem..

Nu önskar jag er en trevlig fortsatt kväll och en fin dag i morgon.. Förhoppningsvis har jag lite mer tid till att blogga denna veckan mot förra veckan.. Nu skall jag läsa lite bloggar innan jobbet kallar..

Kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade