torsdag 31 mars 2011

En kul kväll!!

En helt vanlig torsdag har det varit idag, fram till kl 19.00.. Vid den tiden satt jag och Patrick i Folkets Hus för att se Holje musikklass göra sin årliga musikal..
På Högavångsskolan, som är en högstadieskola, har de en klass i var årskull som har inriktningen musik, och vart år så gör niorna en musikal.. I år heter musikalen Spelar Roll och handlar om fyra grupper ungdomar som har fyra olika sorters musikstil och avskyr varandras stil och tycker att det är deras som är det bästa.. Läraren får dem att vara med i en musiktävling tillsammans och i slutändan så förenas de i musiken inte i vilken stil som är den bästa..
Vi fick ikväll se otroligt begåvade ungdomar.. Otroligt bra på både skådespeleri, sång, dans och att spela på instrument.. Jag som är så blödig satt så klart med tårar i ögonen.. Så fina ungdomar..
Nästa år är det Emelie, Patricks dotter, som står där på scenen..

(bild lånad på sydostran.se)

Igår hade jag ett fotouppdrag.. Jag var i en butik för att plåta en bild till en annons de skall ha i en tidning.. Jag är som vanligt inte helt nöjd med bilderna, får liksom inte till det riktigt.. Får se vad de säger, jag skall lämna över bilderna i morgon.. Hoppas de hittar någon bild de kan använda..

Idag har jag gjort en rätt till från min nya kokbok från Vikt Väktarna.. Idag blev det Chicken Tikka Masala.. Himla gott faktiskt.. Och vill ni göra den så kan ni hitta receptet HÄR!!


Nu är det jobb för sista natten denna veckan, skall bli skönt att få sova i sin säng tre nätter.. I morgon skall jag och Patrick iväg på liten utflykt och på kvällen blir det hemma kväll, skall bli skönt..
På lördag så skall vi fira min son, Johannes, som fyller 19 nästa vecka, hur han nu kan göra det eftersom jag bara är 25 ;-)

Nu önskar jag er en bra natt och en fin fredag..


10 kommentarer:

Nina sa...

Önskar dig en skön ledighet och grattis till Johannes :)
Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Önskar dig en riktigt underbar helg!
Kram/Lena

Annika N sa...

Ja det är konstigt, barnen blir bara äldre och äldre men vi yngre ;-))
Kul att kolla på musikal..

Ha en skön fredag !!! Kram Annika

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ja usch så stora dom blir, vi ska på musikal i maj med lilla sonen som går ut 9an. Super bra brukar det vara.
Härligt med alla dina foto uppdrag, kan bara tänka att bilderna blir super bra.

kram Anna

Sofi sa...

Jag har delat en Award vidare till dig för du är så duktig på att fotografera. Finns att hämta i min blogg...

Kram

Nyanser av vitt sa...

Aha du är också en sån där mamma som fick barn väldigt väldigt tidigt :O)....
Ha en underbar helg
Kram Agneta

PhotographyOlivia sa...

SV : Åh lyllo :)
Hur hittade du till min blogg?


Kraaamm

Annelie L sa...

Jag är likadan, sitter på olika uppvisningar med tårarna rinnande utefter kinderna. Jag kan helt enkelt inte hjälpa det....

Konstigt det där med barnen , jag håller med dig, visserligen fick jag barn tidigt men i all sin dar, han blir 37 i slutet av detta året, det kan väl knappas stämma, och minstingen som jag visserligen var lite äldre när jag fick blir 26, alltså, den ekvationen går inte ihop. Om man ska tro siffrorna så måste jag vara rätt gammal vid det här laget. Men jag har aldrig gillat siffror, så jag bryr mig inte så mycket.

Lycka till med bilderna, hoppas dom gillar dom.
Kram Annelie

A Cup Of Emilia sa...

Vilken trevlig kväll ni har haft :) Vad kul att få lite uppdrag. Jag är med väldigt självkritisk. Jag antar att det är därför fotoalbumen ekar så tomma. Kramar från Emilia

Uttan sa...

Grattis till Johannes.....Ja barnen växer liksom om oss på nått sätt ;)


Ha en fortsatt trevlig Helg!

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade