fredag 31 december 2010

Året som gått!!

Kommer inte att skriva så mycket i dagens inlägg utan bara lägga in tolv bilder som symboliserar lite av mitt 2010..

GOTT NYTT ÅR!!!!

Januari


En kall och fin vinter startade året..

Februari


Våran nya eldkorg invigdes..

Mars


Våren började smyga sig på..

April


Min son fyllde myndig och önskade smörgåstårta..

Maj


Vi var på en weekendresa till Prag tillsammans med min bror och svägerska..

Juni


SWEDEN ROCK FESTIVAL där bl.a Aerosmith spelade..

Juli


Vi är på Åland med härliga vänner och lyssnar bl.a på Lars Winnerbäck..

Augusti


Helgeåfestival i Knislinge där bl.a Dregen spelade tillsammans med sin fru Pernilla Andersson..

September


Tulseboda Bikers höstliga Mopedrally hölls..

Oktober


Våra vänner P & K får en hett efterlängtad son som fick en tuff start på sitt liv..

November


Var på Ladies Night i Kristianstad tillsammans emd ett gäng glada tjejer.. Där spelade bl.a Snygge Brolle..

December


Magnus Carlsson sjunger i Jämshögs Kyrka..

Detta var en liten del av mitt 2010 som var så mycket mer än enbart detta.. Mycket musikupplevelser blev det och inte bara detta jag visar..
En kvart kvar av det gamla året i detta nu och snart ett helt nytt tomt år att fylla.. Ett år jag hoppas blir ett bra sådant och framförallt för våra vänner P & K och deras lille son..

Vi ses nästa år (ja detta året för de flesta av er, 2011 alltså ;-) )

torsdag 30 december 2010

Änglarnas Tid 2010...

... så heter Julturnén som Magnus Carlsson åker runt med nu.. Och igår landade han och hans band i Jämshög där han höll konsert i den vackra Kyrkan..
Han kan sjunga den mannen och inte bara pop och dansbandsmusik.. När han sjöng Ave Maria så fick jag ståpäls, så vackert.. I några låtar så hade han hjälp av den lokala kören, Tonsättarna, de gjorde riktigt bra ifrån sig.. Måste ha varit hur kul som helst att få sjunga bakom Magnus.. Nästan så jag blev sugen på att sjunga i kör, fast då hade det ju inte låtit lika bra, så bäst jag hoppar över att vara med i kören ;-)

Givetvis hade jag kameran med mig.. Tyvärr så fanns det bästa ljuset runt Magnus och typ 3 bänkrader ner och där satt ju inte jag.. Men jag plåtade ju i vilket fall.. Och med en hög ISO (min kamera ger massor av brus från ISO 800), lång slutartid och lågt bländartal blir det brusiga bilder.. Och så borde jag haft mitt stativ med för det är svårt att hålla så pass still så att det skall bli hyfsade bilder.. Så en massa bilder fick jag slänga, tyvärr, men några blev det och de kan ni se på min sida på FB, Photo by Maria..
Hade ju turen att jag hade ögonkontakt med Magnus några gånger men de bilderna blev ju inte så lyckade..
Hoppas få träffa på honom fler gånger då nya kameran och bättre objektiv är inhandlade.. Sparandet går sakta men säkert mot ny utrustning..



Filmade en låt med min mobilkamera, den är ju inte så bra men lite kan man ju höra.. Han sjunger här låten Arrival, en ABBA-låt som egentligen är instrumental men som nu fått en text.. Sååååå bra Magnus gjorde den..


Så det var gårdagen.. En härlig dag med ett bra avslut..
Idag har jag, mina barn, Johannes tjej och min mamma varit i Karlshamn och hälsat på min mormor... Vi har bl.a hjälpt henne att handla vilket alltid är lika uppskattat..

Nu önskar jag er alla en fin näst sista dag på detta året.. Om vi inte "ses" i morgon så önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR!!! Ta hand om er och njut av sista dagen på ett år som är fyllt till sista sidan.. Dax för nya tag och nya sidor att fylla..

tisdag 28 december 2010

Slappardag!!

Idag har jag haft en skön slappardag.. Sov till kl 15 och sen har jag inte gjort mycket nytta.. Jo jag har ju lagat mat och en maskin tvätt är tvättad och upphängd men annars har jag mest suttit på rumpan och bara varit.. En härlig ledig kväll.. Jobb i natt igen sedan är jag ledig två nätter..

I morgon skall jag utnyttja min födelsedagspresent jag fick av Patrick i November.. Ja jag måste ju utnyttja den i morgon annars har jag ingen användning för den ;-) Jag fick ju två biljetter till en julkonsert med Magnus Carlsson, han skall sjunga i Jämshögskyrka i morgon, skall bli kul och trevligt att höa honom.. Jag gillar Magnus Carlsson och jag tycker det är rogivande att vara i en kyrka så det kan ju inte bli annat än bra..
Får se om jag tar med kameran, är ju ofta så dåligt ljus på kvällen i kyrkor men kanske den får hänga med och testas lite..

(bild lånad från sökning på Google)

Snart är det onsdag och bara tre dagar kvar på detta året.. På nyårsafton skall vi träffa ett gäng kompisar och ha trevligt.. Det är vänner till oss som äger ett Bed & breakfast i ett charmigt gamalt hus i Jämshög, där skall vi hålla till på Nyårsafton.. De flesta skall sova över med men jag skall dra mig därifrån kl 21.40 för att fira in det nya året på jobbet.. Tredje året på raken jag jobbar nyårsnatten men det är helt okej, jag får ju vara med vännerna en stund..

Sov nu gott ni som skall och ni liksom jag jobbar får ha en bra vaken natt.. Njut av sista onsdagen detta året..

måndag 27 december 2010

Nystart!!

Så var vi inne på sista veckan på detta året, nu är det enbart 4 dagar kvar sedan är 2010 till ända och ett nytt helt orört 2011 ligger framför oss.. Spännande att se vad det året har att erbjuda.. Jag hoppas på att det erbjuder en massa roligheter både för mig, min familj och alla er andra.. Min son går ut skolan i maj så lite orolig inför vad som skall hända efter det är man ju som mamma.. Kommer han att få jobb?? Kommer han att flytta?? Ja lite sånt som säkert löser sig men som sagt så är jag ju inte mer än mamma..

Jag hoppas att 2011 kommer med kameran jag kikar på.. Jag sparar ju för allt vad jag är värd, det går sakta men det går framåt, fattas en hel del än men jag lyckas klättra närmre och närmre kameran iaf.. Och när jag köpt den så hoppas jag på att få lite fotouppdrag.. Jag hoppas ju att jag har den till Maj månad då jag har tre fotouppdrag bokade, student- och balbilder skall jag ta..

Idag är det alltså en nystart.. En nystart vad det gäller att börja äta och träna normalt igen efter julen.. Ställde mig på vågen idag och den visade ett rejält skutt uppåt, närmare bestämt +2,8 kg.. Nästa måndag är det dags att ställa sig på ViktVäktar vågen så då hoppas jag att jag lyckats beta av lite på dessa kilon.. Svårt är det att gå tillbaka till det normala och jag har slarvat idag, men jag räknar iaf pro-points så jag tänker mig lite mer för..
Tog mig i kragen idag och tog mig hit:


Där jag invigde min nya träningströja ni ser här under.. Vet inte om jag nämnt det men jag har alltså anmält mig till Tjejmilen som går avstapeln den 3 september i Stockholm.. Jag avskyr ju att springa men i just sådana här arrangemang så gillar jag det.. Tror inte jag orkar en hel mil men jag kan ju springa lite och gå lite.. För runt det skall jag ju så klart.. Tjejmilen har jag gjort en gång innan för ett antal år sedan, Vårruset däremot har jag sprungit en massa gånger, får se om jag gör det oxå till våren, det är ju bara 5 km att springa..

 

Nu är det två nätters jobb som gäller innan jag är ledig två nätter för att sedan jobba nyårshelgen.. Men eftersom jag inte börjar förrän kl 22 så gör det inte mig något att jag jobbar på nyår, kan ju vara med mina vänner och äta lite och ha trevligt en stund i vilket fall..
Jag var inne i en butik här i Olofström idag, Lizzos, där jag hittade Nyårsblåsan, en svart klänning med lite pärlor på, rätt snygg faktiskt .. Vill ju vara fin trots att jag skall jobba sen.. Får ha med  joggingbyxor jag kan svida om till sedan när jag landat på jobbet..

Nu önskar jag er en fin natt och en härlig sista tisdag för detta året..

söndag 26 december 2010

Proppad...

..är vad jag är.. Proppad av en massa god mat och massa gott godis.. Har ätit så mycket så snart kommer det nog rinna ut ur öronen.. Och med allt det goda så har jag ökat med lite drygt 3 kilo.. Så från i morgon så skall jag börja räkna pro-points igen och försöka bli av med de kilona och de som jag hade kvar sedan innan med.. Skall försöka få ungdomarna här hemma att tömma allt godis som finns kvar..

Så vad har då jag hittat på i jul.. Vid middagstid på julafton så skjutsade jag Patrick till hans föräldrar där han skulle äta och jag åkte till mina föräldrar.. Låter kanske konstigt att vi delar på oss men han vill gärna äta där på lunchen och jag vill åka till mina föräldrar för att äta lutfisk så de slipper vara ensamma, och detta tycker vi är perfekt..
Innan vi åkte så fixade vi med dukningen här hemma eftersom vi skulle fira julen hos oss.. Vi är vartannat år hos oss och vartannat firar jag hos min bror och Patrick hos sina föräldrar..
Så här blev årets dukning..



Efter Kalle Anka så kom mina föräldrar, min bror och hans familj och mina barn.. Vi åt en massa och hade det trevligt.. Efter maten så blev det julklappsutdelning, vi har ingen tomte längre eftersom barnen är så stora, men min brors yngsta son delade ut alla klapparna.. Och lite snäll hade jag varit, jag fick lite pengar som har satts in till kamerasparandet och så fick jag dessa två mysiga böcker..

Senare på kvällen efter ris a'la Malta ätning skjutsade jag hem mina föräldrar och alla de andra åkte hem till sitt och mina barn åkte till deras pappa igen.. Så när vi blev ensamma hemma så gick vi ut på en kort, kall promenad och sedan in för att dricka en Irish Coffe.. När den var uppdrucken så gick mina ögon i kors, hade ju varit vaken sedan eftermiddagen dagen innan så liiiiite trötter var jag.. Somnade nästan innan jag landade på kudden..

Igår på juldagen så var vi hos Patricks föräldrar på eftermiddagen och åt julmat och Patricks flickor fick sina julklappar..
På kvällen var jag och Amanda på Bio i Bromölla, vi tittade på Änglagård-tredje gången gillt.. Riktigt bra tyckte jag att den var, men så gillade jag ju de två första med och denna var ju i samma stuk..


Idag har vi inte gjort många knop, tagit det himla lugnt.. Har iof avfrostat frysen i köket och boxen som står i källaren är med på G att avfrostas men den är nog inte klar förrän i morgon.. Fått en hel del gammalt utrensat ur frysarna så nu kan det nog finnas plats till lite bakat framöver..
Johannes har med kommit idag och snart skall han köra och hämta sin flickvän, Malin, som kommer till Karlshamn med bussen.. Hon skall vara här i lite drygt en vecka sedan..

För mig blir det snart en promenad i kylan och sedan blir det soffan med en filt över mig och så tv'n..

Hoppas er jul har varit fin och att ni hunnit att njuta av den..


onsdag 22 december 2010

Hyj Kallt!!!

Det är det minsta man kan säga just nu, att det är KALLT!!! Just nu, när klockan är ca 10.00 så har vi minus 22,3 grader där ute.. Man kan tro att man hamnat i Norrland istället för i Blekinge.. Kanske någon har vänt på Sverige?? I vilket fall är det otroligt vacker där ute med allt det vita och solen som skiner så vackert.. Det gäller att ta in dessa bilder man ser genom fönstret för det skall tydligen bli varmare (gör ju inget iof) och så skall det komma både snö och regn.. Himla onödigt tycker ju jag.. Tycker att termometern kan ligga på mellan minus 3 och minus 10 men mer snö behöver vi inte och regn på detta vill jag absolut inte.. Skall snön smälta bort så vill jag inte den skall göra det med regn..
Så här såg det ut när jag kikade genom fönstret här hemma igår...


Jag var ute en kort stund tillsammans med Amanda med för att plåta henne.. Men vi var bara ute en kort stund för det var riktigt kallt och mitt "avtryckarfinger" höll på att lossna, hade ingen känsel i det till slut.. Men några bilder fick vi och här är den ena..



Idag var det meningen att jag skulle plåta två barn men eftersom det är så himla kallt så vill vi inte utsätta barnen, deras mamma, mig och min kamera för att frysa ihjäl så vi får försöka hitta en annan dag för det.. Annars hade det kunnat bli vackra bilder idag då det är så vackert ute och härligt ljus nu på förmiddagen..

Jag skall ge mig ut i kylan alldeles strax, skall hämta kameran som dottern har med sig till sin pappa och så skall jag handla lite innan jag skall köra till socialkontoret där vi skall få en HLR-utbildning.. Jättebra att de lägger pengar på en sådan utbildning men jag tycker det är korkat att lägga det i julveckan.. Finns ju de som har liiiiite annat att göra så här två dagar innan julafton..
I natt skall jag jobba och likaså i morgon natt, så det som finns kvar att göras får bli ikväll och i morgon em/kväll.. Fått in granen och klätt den har gjorts iaf.. Patrick kämpade med granen länge innan den kom ner i julgransfoten och sedan klädde jag och Johannes den..


I några dagar nu har jag varit usel på att läsa era fina bloggar, men jag tror det är fler än jag som haft lite annat att stå i.. Men jag kommer att läsa så många jag hinner och jag kommenterar en del så klart..

Ha nu en fin onsdag och ta på er rejält om ni skall ge er ut i kylan..




söndag 19 december 2010

Julgodis!

När fjärde ljuset brinner,

vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.. (och några före till får det bli i år ;-) )

Rocky Road har det blivit här idag.. Men bara en halv sats.. Tänkte att vi inte skulle ha allt för mycket julgodis här hemma i år.. Skall ju även göra ischoklad med nougat i, knäck med vaniljvisp och marknadsnougat och alla dessa i halvsats med.. Blir nog tillräckligt med kalorier för oss ändå skulle jag kunna tänka..


Mycket mer har inte blivit gjort här hemma, har ju sovit under dagen.. Har en natt kvar att jobba och sedan ledig två.. Skall försöka ta mig till gymmet en dag nästa vecka.. Jag MÅSTE!! Jag har ju promenerat en del nu men jag behöver ha lite annan träning med..

Patrick har köpt en julgran idag.. Jag har inte sett den än men den blir säkert bra.. I morgon skall vi försöka få in den i stugvärmen, just nu står den i garaget..

Nu skall jag slänga mig i soffan en stund innan jag skall traska tillbaka till jobbet..
Ha en fin fortsatt fjärde advent..

lördag 18 december 2010

Skidföre..

Man borde kanske skaffa sig ett par längdåkningsskidor.. Tror att det hade varit det säkraste sättet att ta sig till jobbet och oxå det  lättaste.. För fy tusan vad dåligt skottat det är på trottoarerna här.. Riktigt jobbigt att gå i och sista biten till jobbet fick jag gå på vägen och under snön var det blixterhalt.. Får trösta mig med att det är bra motion att gå i detta dåliga väglag..


Efter att jag sovit och ätit så fick jag ge mig ut för att skotta.. Patrick har inte varit hemma på hela dagen då han först har jobbat, sedan har han varit i kyrkan där Lions anordnade en julkonsert (han är medlem i Lions) och sedan på julbord med sina Lionsvänner, så han ha inte hunnit att skotta.. Men han behöver inte vara ledsen över det för det snöar igen nu så han kan säkert få skotta i morgon ;-)
Så där fick jag lite motion till.. Snön var lätt förutom vallarna som plogbilen lagt så vackert till oss, de var hur tunga som helst men jag fick bort dem med..


Ikväll har jag och Amanda rått om varandra.. Lagat  mat tillsammans och åt det vid tv'n där det var Narnia.. Härligt att få lite mamma-dotter tid.. Blir ju inte så ofta som vi har egen tid, och ej heller är det ofta jag har mamma-son tid heller för den delen eller ensam tid med båda barnen ihop.. Så man får ta tillfällena när de kommer..

Nu jobbar jag natt två av tre här..
Ha en bra natt och en härlig fjärde advent..

torsdag 16 december 2010

Vitt och grått..

Utanför fönstret är himlen grå och det yr en massa vita flingor.. Inget jag gillar men man får ju acceptera det och hoppas på att det snart slutar.. Det får gärna vara snö sedan men det behöver inte snöa mer nu.. Och har det nu ändå kommit en massa snö så kan det ju få ligga över jul och nyår..

Idag är ju jag ledig men var uppe tidigt för att skjutsa Johannes till praktikplatsen och Amanda till skolan, sen var det meningen att jag skulle ta mig iväg och träna, men jag orkade helt enkelt inte.. Jag har sovit jättedåligt så jag är megatrött, och så vaknade jag med huvudvärk..
Jag var inom Willys innan jag körde hem, efter jag lämnat barnen, där köpte jag julkorten jag fattades och så köpte jag en till skinka.. Vi har ju snart ätit upp en skinka så det var dags för en till.. Den åkte in i ugnen och jag for upp på vinden och kollade vilka tomtar som skulle få flytta ner i värmen.. I år har jag inte tänkt att ha så många tomtar framme men några får det ju bli..


Tomtarna i nya headern står nu framme och några till runt om i huset..

Nyss var jag och hämtade posten i brevlådan, och där var ett paket till mig.. När jag vann "Välkommen Tomten" brädan så vann jag en vinst till, samma dag.. Den vinsten kom idag.. Det var en söt liten mjölkkanna och ett gulligt hjärta..
Det vann jag hos Agneta som har den fina bloggen Nyanser av vitt.. Tack fina Agneta, det var jättefint och jag blev så glad..


Nu är jag ledig en natt till sen är det tre nätter över helgen som gäller, så jag vet vad jag skall göra i helgen, jobba och sova mest..

Önskar er alla en fin fortsatt torsdag i snöovädret... Ta det lugnt i trafiken om ni ger er ut..

onsdag 15 december 2010

Härliga ledighet...

Så är jag ledig nu då.. Ja bara två nätter men ändå.. Skall njuta av att få sova i min säng nattetid..
Nu i eftermiddag har jag varit på en utbildning som gav mig nada.. Vi skall få ett nytt system för våra tjänstgöringsrapporter på jobbet och det skall gå via datorn.. Idag fick vi en utbildning i hur man loggar in och skickar mail via det programmet och ja, jag kan ju det sedan innan.. Vi hade 3,25 timmar att lära oss det på, jag fick gå efter 1½ timme för då tyckte hon som höll i det att jag inte behövde mer.. Då hade jag hunnit och fika och hjälpa damen som satt bredvid mig plus att ha haft dötid, så jag och några tjejer till fick alltså gå vilket var skönt..


Här i fönstret ligger lilla Sassi och har det gott, kikar på fåglarna utanför och försöker rädda sig från Gusten, vår andra katt.. Han har blivit så himla elak eller leksugen om man så vill.. Var än Sassi ligger så skall han väcka henne och börja bråka med henne, så idag tröttnade jag på han och slängde ut honom, vilket inte gillades av honom men Sassi tyckte det var skönt att få lite ro..


Och så visar jag er vårt lilla utrymme ovanför trappen.. Så här ser det ut just nu fast jag hoppas det snart är ändring på det.. På väggen där fönstret är och ner i trapphuset skall det bli liggandes vit råspont och på väggen där den gamla sågen står lutad skall jag måla över den gamla tapeten, det skall bli vitt där med.. och så skall det ju givetvis komma upp taklister.. Jag vill ha breda gammaldags lister.. Finns ju en sorts frigolit som man bara limmar dit, tänkte faktsikt kolla på sådana.. Kompisar till oss har sådana och det ser ut som fina i trä när man målat dem.. Golvet skulle jag med vilja måla men det får bli vid ett annat tillfälle.. Skulle annars vilja ha ett ljus ljus grått golv..

Nu skall jag fixa till middag här så det är klart när älskade Patrick kommer hem om en timme.. Kanske drar ut och handlar med sen så slipper jag det i morgon..

I morgon skall det komma massor av snö :-( Det vill INTE jag, det räcker nu.. Nu kan det få vara den snö som är, lite minusgrader på det så det håller sig över julen med bara..

Ha nu en fin kväll..

måndag 13 december 2010

Lucia och smyckesrea!!!

13 december och Lucia idag.. Kl 8.30 i morse satt jag och Patrick bänkade i Vilboksskolans gympasal för att titta på sjätteklassarnas luciatåg.. Patricks yngsta dotter, Johanna, hade blivit lottad att vara Lucia så det ville man ju se..


De var så duktiga.. Men någonstans mitt i framträdandet så svimmade en av stjärngossarna och mot slutet så svimmade Johanna med.. Hon började vingla med kroppen men som tur är så såg några lärare som satt nära henne det, så de fångade upp henne innan hon damp i golvet.. De mår båda två bra nu.. Tror att det var spänningen och för lite energirik mat som gjorde det..


Efter Luciafirandet så gick jag hem och åt frukost och sedan for jag iväg till gymmet för lite träning.. Nu sitter jag och fryser i soffan och väntar på att Johannes skall höra av sig, skall hämta honom i skolan..
Ikväll är det ViktVäktartajm men idag vet jag att det blir plus på vågen, skulle det vara något annat så blir jag väldigt förvånad.. All godis jag stoppat i mig borde ju visa sig nu..

Vet ni inte vad ni skall ge i julklapp?? Kika då in på min vän Åsa's smyckes-reasida.. Klicka HÄR!! Där kan man fynda fina handgjorda smycken till riktiga fyndpriser..
Tex detta armband för 100:- ord.pris 149:-


Mycket mycket mer till sanslösa priser hittar ni på hennes rea-sida och även på hennes vanliga sida som du hittar HÄR.. Snygga smycken till bra priser.. Vill man ha ett smyckesparty hemma så kan man boka det med, om man bor i närheten av Karlshamn..

Nu skall jag värma mig med en mugg te.. Ha en fin Luciadag..

söndag 12 december 2010

Tredje advent!!

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr,
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr...


Ja nu är det tredje advent och det är knappt två veckor kvar till julafton.. Och jag är hur lugn som helst, vilket jag brukar vara vid denna tiden på året.. Jag är klar med alla julklappar och stressar inte med någon städning eller pyntning.. Det blir jul ändå och det som är klart till julafton är klart och det som inte är det får vara, inget som stör mig alls.. Juletid skall man njuta av och julen enligt mig börjar ju första advent..

Igår var vi hos vänner och åt middag.. Det hade strulat till sig för dem så de hade inte hunnit fixa mat så det blev hämtmat från Kinarestaurangen, men det gjorde ju inget.. Vi hade en trevlig kväll med god mat..
Igår var jag oxå duktig med att träna, tredje gången denna veckan, kanske jag har börjat vända min dåliga motivation nu..


Efter en promenad och en påhälsning hos mina föräldrar så bakade jag saffransbullar med mandelmassa i.. En av Puttes favoriter så det fick ju bakas så klart... Receptet hittar ni HÄR..  Jag har inte smakat en enda och inget godis heller, hoppas jag kan hålla det så här nu så jag kan minska mina stackars kilon som är kvar..

Just nu sitter jag och väntar på en kompis, vi skall åka till en annan kompis för att planera nyårsmaten.. Jag skall ju jobba i nyår men hinner ju att äta med mina vänner..

Ha nu en fin kväll...
 

fredag 10 december 2010

Träsktroll!!!

Mia = Godisträsktroll!! Japp det är jag det.. Har ätit en del godis och det är ju inte bra.. Men jag kan inte låta bli.. Borde inte köpa hem och borde inte göra som jag gjort idag, göra eget godis.. Men jag tycker det är så himla kul att göra eget godis.. Men denna gång hade jag tur, jag blev inte så förtjust i det jag gjorde.. Det var så himla sött så man tar endast en bit för det räcker liksom..
Men ni skall få receptet på det.. Det är skumtomtefudge jag har gjort.. Älskar ju skumtomtar så det var jag tvungen att prova..


Skumtomtefudge

12 skumtomtar
1 dl socker
1 dl vispgrädde
50 g smör
150 g vit choklad

Blanda skumtomtar, socker, grädde och smör i en vid gryta.. Koka upp och låt koka under omrörning i 10 minuter.. Lägg i chokladen och rör till en smidig och glansig smet.. Ta från plattan och fortsätt röra tills smeten svalnat lite.. Häll över smeten i en smord eller bakplåtsklädd form (15x20 cm), sätt i kylen för att svalna och stelna.. Skär fudgen i bitar..


Ikväll har jag och tre av mina arbetskamrater ätit mat från Toddez salladsbar.. Vi har fått 150:-/pers av arbetsgivaren som vi får äta för nu till jul.. Tyvärr kan inte alla på jobbet gå samtidigt eftersom ett par måste jobba så vi delade upp oss i två grupper.. Trevligt hade vi men som sagt synd att vi inte kunde göra det tillsammans allihop.. Men i februari skall vi träffas alla, då har de som skulle ha jobbat tagit semester.. Det ser jag fram emot..

Nu sitter jag och kollar på Idol.. Jag har ju inte sett ett enda helt program av Idol denna säsongen men jag har ju ändå hört en del av idolerna och jag tycker Minnah och Jay är värdiga finalister.. Den jag håller på är Jay, älskar hans rockiga röst och jag hoppas det blir något stort av denne kille.. Han är grym!!

Nu skall jag bota min huvudvärk med en piller och kolla klart på Idol.. Ha en fin fortsatt kväll..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade