onsdag 30 juni 2010

Näthandling och TÄVLING!!!

Idag kunde jag hämta ut paketet som väntade på mig på Maxi.. En ny reflexskärm.. Eller fem nya egentligen för det är 5 i 1.. Guld, silver, vit, svart och transparent.. Jag har ju en silver/vit som är 85 cm och den är kanon, men jag kände när Anna och jag plåtade varandra att jag ville ha en i guld med.. Och denna 5 i 1 var inte dyrare än om jag köpt en guld/vit.. Den är 110 cm.. Nu vill jag ju ha lite frivilliga modeller och gärna en assistent med, för det är svårt att hålla skärmen själv, helt omöjligt i vissa bilder.. Så gissa om jag är sugen på att plåta nu.. Ja som vanligt, är ju allt som oftast sugen på det..

Idag har jag, Amanda och Patrick varit hos mina föräldrar där Amanda tvättat allt det vita på deras altan, Patrick har klippt två häckar och jag har räfsat upp allt avfall från häcken.. Med sammarbete gick det ju snabbt och lite motion fick man ju och det är ju aldrig fel.. Nu sitter jag hemma med kvällsmat framför mig.. Vad jag äter?? Jordgubbar så klart ;-)

Och så kommer TÄVLINGEN jag har pratat om.. Jag har ju i maj bloggat på blogspot i ett år.. Jag satte igång min besöksräknare i juni förra året och den har rullat på och är nu uppe i dryga 25000 unika besökare.. Jag har fått en fråga om vad som menas med unika besökare och det skall jag förklara för er.. På den sida där jag laddat ner besöksräknaren kan man välja om man vill visa hur många gånger sidan visats totalt eller hur många unika besökare som tittat på min sida, jag har valt unika besökare vilket betyder att den räknar bara samma ip-adress en gång per dag.. Så om du kollar min sida 5 gånger på en dag så räknar det bara en gång per dag.. Skulle jag visa totalen så hade ju alla 5 visats.. Tycker detta visar mer hur många olika som besöker min sida, kul.. Tack alla för alla besök..

Och vad skall ni tävla om?? Jo en BOKVILA!!! Originalet ser ni här under.. Den såg jag på en sida (minns inte vilken) och tyckte den var kul...



Och kom då på ideén att "designa" en egen.. Vi har en vän som kan göra sånt här efter önskemål så han kontaktades och vips hade jag en egen variant, på svenska.. Målade dem svarta.. Så vad jag vet så finns det bara två stycken.. Den jag har hängande bredvid min säng och så den jag lottar ut till någon av er...

Vill du vara med på min utlottning av en bokvila?? Då gör du som brukligt när det är tävling.. Du kommenterar här under för en lott och du länkar med denna bilden här över på din blogg om du vill ha större chans med två lotter.. Berätta i kommentaren om du länkar.. Har du ingen blogg så kan du maila mig på maria.johansson@oktv.se, skriv Bokvila i rubriken till mailet.. Och du.. Har du en ren tävlingsblog så sök vidare efter andra bloggar ;-) Lycka till nu!!
.
Önskar er alla en bra kväll så ses vi säkert i morgon här på bloggen :-)




tisdag 29 juni 2010

JordgubbeMia!!

Åh vilka härliga dagar vi har haft.. Svensk sommar när den är som bäst.. Jag sov ju iof fram till kl 15 idag men jag har ju hunnit njuta av vädret ändå.. Efter matlagning och ätning så for jag iväg på min cykel.. Skulle hämta ett paket på Maxi, tog en omväg dit.. Men när jag skulle hämta ut det så hade deras postkassa kraschat så det gick inte att hämta ut paket :-( Det skulle komma en kille vid 9 i morgon och fixa det så jag hoppas det är klart så jag får ut mitt paket på förmiddagen.. I morgon skall ni få reda på vad det är ;-) Cyklingen slutade på en sträcka av 1,4 mil.. Så lite motion där fick jag plus att jag vandrat de 25 minutrarna till jobbet med nu ikväll.. Natt två av två nu men bara natt två av sex på hela veckan.. Är enbart ledig i morgon natt denna vecka..

Och så detta med jordgubbeMia.. Jag ser nog snart ut som en jordgubbe.. Vi har smaskat på dessa underbara bär varenda dag.. Såååå gott!! Och sååååå nyttigt!!! Idag kostade de 25 kronor.. De har här sänkts med 20 kronor sedan midsommarafton..

Nu skall jag sätta mig och kolla era bloggar, har inte hunnit eller rättare sagt velat sitta inne idag och göra det..Men nu hinner jag ju gå igenom en del :-) Vi ses i morron..

söndag 27 juni 2010

Värme och recept..

Ännu en underbart härlig dag med värme och sol.. Så skönt.. Jag har suttit ute i bikini stora delar av dagen och svettats.. Like it!! En annan sorts värmekälla köpte jag häromdagen, en terassvärmare.. Den hade vi på igår kväll på altanen och den värmde gott.. Nu har ju inte vi någon inglasad altan men det funkade rätt bra ändå.. Kan tänka att den är guld värd när det är inglasat med då det inte blåser in.. Vi satt ute till midnatt och njöt av sommarkvällen..

Idag har jag inte gjort många knop mer än handlat och dammsugit.. Och så tog jag och Patrick en cykeltur på 45 minuter.. Stannade till hos ett par vänner för lite vätskekontroll mitt i innan vi cyklade hemåt.. Skönt var det..

Igår lovade jag er ett recept på en potatissallad från viktväktarna och det skall jag hålla så här kommer det:

Annorlunda potatissallad 6 portioner där varje portion ger 7 pro-points

15 st (á 80g) kokta kalla potatisar, 3 dl ruccolasallad, 5 st soltorkade tomater (torra), 2 msk olivolja, 1 msk balsamvinäger, ½ msk osötad senap, 1 tsk svartpeppar, 1 tsk salt, 10 halvor valnötter, 20 g riven parmesanost..

Skär potatisen i bitar, lägg i en skål och blanda med salladen.. Skär tomaterna i strimlor och vänd ner i potatisen.. Blanda samman olja, vinägern, senap, salt och peppar i en skål och häll över potatissalladen.. Grovhacka nötterna och blanda ner dem.. Tillsätt parmesanosten och vänd runt försiktigt.. Servera med kött fisk eller fågel..

Denna potatissallad tyckte vi var riktigt god till grillat kött så väl värt att prova..

Nu skall jag njuta av sista timmarna av ledighet.. I morgon kväll är det jobb som gäller igen och jag är bara ledig en natt av sju nästa vecka så gissa om jag kommer att hoppa av glädje på måndag nästa vecka då jag har ett par dagar ledigt.. Nu i veckan skall det ju vara fint väder men jag skall ju sova de mesta av dagarna så mycket sol för min del blir det inte, lite njutning på eftermiddagarna bara.. I morgon kommer Johannes tjej från Oxelösund med, hon skall vara här ett par veckor nu.. Tyvärr jobbar ju Johannes till 17.30 var dag denna vecka men jag får försöka underhålla henne och hon kan nog hälsa på Johannes på hans jobb med nån dag.. Solande på balkongen kan hon ju oxå roa sig med när han jobbar och jag sover..
.
Njut nu av den underbara sommarkvällen..



lördag 26 juni 2010

Ljuvligt..

Ja ljuvligt kan man väl sammanfatta dessa två midsommardagar med, eller en afton och en dag förstås ;-) Vädret har varit kanon både igår och idag, och minsann om jag inte fått lite färg idag när bikinin åkte på..

Igår körde jag ner till Hällevik framåt kvällen för att umgås med vänner.. Patrick och hans döttrar hade ju åkt dit innan på dagen.. Så klart var ju inte Patrick där när jag kom ;-) Han satt på Hanöhus där han hade träffat två gamla polare varav den ena hade han inte träffat på 20 år, han bor I HongKong numera.. Så jag traskade med dit och fick träffa dem..

Gick sedan tillbaka till stugan där midsommarfirandet var, där vi åt jordgubbar.. Och vilka jordgubbar sen, såååååå stora och söta.. Mums!! Men sötast på festen var inte jordgubbarna och ej heller jag ;-) utan denna lille söte kille som är min kompis We's barnbarn.. Devin heter han och var så otroligt snäll.. Han är drygt ett år..

Vid 22 snåret grillade vi och åt då med gott.. Jag hade med mig en potatissallad jag hade hittat på Vikt Väktarnas receptbank.. Mycket god var den och receptet skall jag absolut delge er men inte idag.. tar det i morron :-) Sen runt 1 så körde vi hem för att få lite välbehövlig sömn..

Idag har vi roat oss med att gå en promenad på 75 minuter.. Sååå skönt.. Tror jag skall ta en kort till nu ikväll, det är ju så härligt väder och så behöver jag motionen om vågen skall visa minus på måndag.. Igår och idag har jag haft lite svårt att hålla fingrarna från godis så nu måste jag ju motionera bort så mycket som möjligt av de kalorierna..

Tog ett par bilder på mina rosor jag satte ut för ett tag sedan.. Hade ju dem inne innan men vet ju att jag är kass på att hålla dem levande så jag satte dem i mitt loppisfynd, och här trivs de ypperligt..


Njut nu av midsommardagskvällen.. Nu skall vi käka grillat här..


fredag 25 juni 2010

MidSOMMAREN är här..

Ja det är inte bara midsommaren som kommit utan även SOMMAREN!!! Vilket härligt väder.. Vi har kanske inte solen hela tiden här men den dyker iaf upp titt som tätt och det är härligt varmt ute..

Jag har precis ätit matjesill, potatis, gräddfil med gräslök och druckit coca cola zero.. Jag är för tillfälligt ensam hemma.. Patrick och hans flickor åkte till Hällevik vid 12.30 och mina barn åkte till sin farmor vid 14 tiden.. Johannes kommer tillbaka senare för att vara med kompisar, Amanda stannar hos sin pappa i några dagar.. Jag skall ta det lugnt och kanske försöka sova en stund (har bara sovit i knappt 2 timmar idag) innan Patrick ringer och talar om när de är på G med grillat.. Då skall jag köra ner till dem.. Men innan jag gör något annat så skall jag göra en potatissallad jag hittade recept på hos Vikt Väktarna, den skall med till Hällevik.. Jag har oxå gjort en rödlökstsatziki..

Tog lite bilder på mig i de nya kläderna. Nina efterlyste ju det ;-) Så här kommer de.. Gusten och jag önskar er alla en bra midsommar...






torsdag 24 juni 2010

Midsommarhelg..

I morgon är det Midsommarafton.. Jag tycker inte det var så längesedan det var det, året har rullat på i snabb takt..

Idag är det förresten exakt 6 månader till det är julafton.. Tänkte bara jag ville påminna er så ni hinner börja förbereda er för den fina julen ;-)

Men åter till midsommar.. Vad skall ni hitta på i morgon?? Själv skall jag starta dagen med att sova till ut på eftermiddagen.. Patrick och hans tjejer åker till Hällevik för att fira midsommar där med vänner.. Jag skall starta dagen med att ta det lugnt, äta lite matjesill och fixa ihop en potatissallad jag hittat på Vikt Väktarnas hemsida.. Den skall jag framåt kvällen ta med mig i bilen för att sedan avnjuta den i Hällevik när det är grillat på G där.. Inga snapsar eller annan alkohol för min del, vill gärna kunna sova i min säng på natten så jag tar Patrick och tjejerna med i bilen hem framåt natten..

Outfiten i morgon kommer att bli min nya klänning (trodde ju inte den skulle användas i midsommar då jag inte skulle tagit mig till Hällevik egentligen) och min nya jeansjacka jag köpte igår på Lindex.. Halva priset var det på den med och det gillas.. Till detta skall jag oxå ha ett par blommiga leggings, vit botten och pastelliga blommor.. Kommer väl att frysa häcken av mig framåt natten, jag är ju en riktig frysråtta, men skall man vara fin så får man ju lida pin ;-)

Så dagen idag.. Startade bra med ganska god sömn.. Var vaken lite vid 11.30 tiden men somnade om och sov till kl 16.. Tror aldrig det har hänt.. Såååå skönt!! Fast jag missade ju större delen av det vackra härliga underbara vädret som varit idag, men hoppas få ta igen det på semestern..

Amanda och jag har varit en runda på Maxi och då köpte jag en terassvärmare, så kanske man kan sitta ute på altanen lite längre om kvällarna.. Och så köpte jag en bukett rosor till min fina sambo Patrick.. Tänkte att vi kvinnor ofta gnäller om att vi aldrig får blommor så där spontant, men varför skall männen ge oss det om vi aldrig ger det tillbaka?? Så rosor blev det idag.. Och han blev glad och sa att det har han aldrig fått innan av någon tjej, inte bara så där utan att fylla år eller så.. Så det var ju trevligt att vara först med det :-)

Nu skall jag jobba klart min natt här sen är jag ledig tre nätter.. Tre dygn jag får ladda batterier på till nästa vecka som är en hård vecka.. Jag jobbar sex nätter nästa vecka.. Normalt jobbar jag ju fem nätter men så har jag bytt en natt och skall nu jobba igen den.. Tufft men det skall säkert funka.. Nu, med i natt, har jag nio jobbarnätter kvar innan semestern.. Skall bli skönt att vara lite ledig då..

Njut nu av natten och ha en riktigt bra midsommar..



tisdag 22 juni 2010

Motion och plåtning :-)

Idag hade jag inte tänkt att sova så länge.. Vaknade kl 8 och tänkte att jag ligger en liiiten stund till men nästa gång jag kollade på klockan så var hon 10.30.. Gissade vem som flög upp ur sängen då.. Fart blev det på fläsket.. Började då dagen med en promenad i lite sol och lite moln.. Kom lite mörka moln men inte en regn droppe på hela dagen..

På eftermiddagen tog jag min cykel och styrde den mot Vilshult där min fina kompis Anna bor.. Sammanlagt cyklade jag 2,2 mil..

Hemma hos Anna så lekte vi porträttfotografer, jag plåtade Anna och hennes son och hon mig.. Vi är ju lika intresserade av fotografering båda två och det är perfekt att träna på varandra och tillsammans.. Bolla ideér och lära oss om inställningar.. Kul hade vi..



Ja mer har knappt dagen bestått av.. Matlagning och bara slapp med.. Nu är det snart dags att krypa till kojs och i morron har jag tillåtelse att sova läääänge eftersom jag skall jobba i morron natt..
.
Jag skulle ju haft en tävling när jag firade ett år på denna blogg vilket var i maj men jag blev ju inte färdig till att fixa den.. Men nu snart kommer det en tävling, så håll ögonen öppna ;-)
.
Ha nu en bra natt och sov så gott..


måndag 21 juni 2010

Bukettplockning och vågmöte!!

Nu har jag jobbat klart mina fyra långa nätter för denna gången.. Gick ju bra som vanligt även om det känns segt innan man kommit på det första passet.. När jag gick hem i morse så plockade jag en bukett blommor, lupiner, prästkragar och hundkex.. Satte dem i min kanna vi har på skåpet i vårt sovrum..

Låg lite i soffan och småslumrade i morse/förmiddag innan jag drog iväg och handlade.. Idag kom Patricks flickor som skall vara här hela veckan.. Mina barn är oxå här så det behövdes fyllas på i kylen och skafferiet.. Hängde ut tvätt med vilket jag inte skulle gjort för då började det regna.. Regnade bara en kort stund och så kom solen igen.. Men tyvärr kom nya skurar så jag plockade in tvätten så den torrar någon gång..
.
Idag så har jag ju med haft möte med vikt väktarnas våg och det gick ju bra även denna gången.. -0,7 kg hade jag tappat sedan förra veckan så nu har jag lättat med 6 kg.. Än så länge syns det inte jättemycket men jag tog ändå en bild nu för att jämföra.. Hade samma kläder på bilden som jag hade första dagen hos viktväktarna så man skall se om det rört sig.. Vad jag själv kan se så har jag blivit lite smalare i ansiktet iaf.. Alltid något.. 11,5 kilo har jag kvar att karva av men det skall jag klara, detta går ju bra nu och jag tycker det är relativt enkelt även om det är tufft vissa dagar..

Nu är det Allsång med Lotta på tv'n.. När dessa program satt igång då är det verkligen sommar.. Nästa tisdag drar Allsång på Skansen igång, det gillar jag att sitta och gala till..
.
Nu skall jag ha lite i magen här innan det är dags att slänga sig i bingen för att sova en runda.. I morgon skall jag ta det ganska lugnt under dagen.. På em skall jag hem till min kompis Anna för att sitta och prata lite och jag skall ha kameran och min reflexskärm med, så nån bild på Anna kanske det blir ;-)
Skall förresten garnera min Snoddas jag bakat med.. Johannes skall få med det till sitt sommarjobb i morron, en kaka han älskar..
.
Se nu till att sköta om er..



lördag 19 juni 2010

Sverige har fått en Prins!!

Som de flesta andras bloggar så blir detta oxå en bröllopsblogg.. Jag är en av dem som verkligen gillar vårt kungahus.. Det är de som är Sveriges ansikte utåt och jag kan tycka att de gör det bra..

Och vilket bröllop.. Så vacker brud!! En klänning som jag gillade, en enkel som framhävde Kronprinsessans vackra kropp.. Och jag gillade att det inte fanns ett halsband runt halsen.. Daniel var ju såklart oxå en vacker brudgum och de ser så otroligt lyckliga ut.. Mysigt att Victoria inte kan låta bli att ta på honom, det lyser äkta kärlek om dem..

Bild lånad från aftonbladet.se
.
Bilderna här under är mina, tyvärr var jag ju inte bjuden till Stockholm så det fick bli plåtat från tv'n.. Ha ha.. Vill ju helst ha mina egna bilder på min blogg fast kyssen lånade jag ju av Aftonbladet..



Just nu är gästerna på väg in till middagen i Rikssalen.. Så kul att se alla vackra klänningar.. En sådan vill jag ha på mig nån gång men man blir väl inte bjuden på bal antar jag.. Bröllopsklänning har jag aldrig drömt om att ha på mig och har ej heller drömt om att bli gift så jag kommer att fortsätta mitt lyckliga sambo liv utan vigselring.. Men jag skulle ju gärna gå på bröllop, jag hoppas på att kompisar till oss kanske tar steget så man får gå på bröllop..
.
Kollar på dukningen nu, den är inte illa, så strikt och snyggt och precis lagom..
.
Vi har redan ätit bröllopsmiddagen här, liiiite annorlunda än de 27 rätter som bröllopsgästerna får ikväll.. Vår middag bestod av matjesill, nypotatis, gräddfil och gräslök.. Skålade gjorde jag i Pepsi Max.. Lite jordgubbar skall snart oxå intagas men inte med grädde och glass för mig utan med minimjölk.. Visst låter det lyxigt? ;-)
.
Om ett par timmar är det dags för mig att cykla till jobbet för natt tre av fyra så på jobbet skall jag titta på bröllopsintervjun med vårt vackra Kronprinsesspar.. Efter detta så är det bara att vänta på en lillprinsessa eller lillprins ;-) Det tog ju lite drygt ett år för Kungaparet efter sitt bröllop till lilla prinsessan, ej kronprinsessa vid det tillfället, kom till världen..
.
Njut av kvällen..



fredag 18 juni 2010

Rån!!

När jag sovit min skönhetssömn idag så möttes jag av nyheten att Nordeabanken här i Olofström blivit rånad i morse.. På just den banken jobbar min svägerska så tankarna gick till henne.. Jag sms:ade henne och hon skrev att hon var ok.. Det var tre beväpnade män med automatvapen som tog sig in på banken genom att slå sönder en ruta.. En person stod kvar utanför och siktade mot bilar.. En kompis till mig stannade vid rödlyse men fick ett vapen riktat mot sig och ombedd att köra.. Kan tänka att hon var rädd..

Vi var inom hos min svägerska idag och hon var rätt lugn, men det kan ju komma sen..

Innan idag var jag och hämtade klänningen jag hade lagt undan i butiken Lizzos.. Jag poserade inte i den så ni får se klänningen utan mig i den ;-) Jag gillar den mycket så nu hoppas jag på vackert väder så den kommer till nån nytta.. Skulle vilja ha en kort ljus jeansjacka till den med.. Jag, mamma och Amanda har pratat om att åka upp till Ullared, får nog snart bli dags för det, de har haft jättefina jeansjackor där så har man tur hittar jag ju en då..

Annars har det varit en lugn dag, jobbar ju i natt med.. Natt två av fyra.. Så jag längtar liiiite tills måndag morron då jag jobbat klart nätterna.. Är sedan ledig två men är ju ledig tre över nästa helg sedan.. Skall bli skönt..
.
Njut av natten och lördagen..



torsdag 17 juni 2010

En ny landning...

Vilken dag!! Härliga solen har visat sig idag med och nu så kände jag för att visa mig i den så ut bar det på promenad med svarta vännen Pentax med mig.. Och han fick jobba lite, inte för mycket för det var ju varmt ute ;-) Vi träffade på denna lilla Humla som var svår att fånga på bild men skam den som ger sig.. Så en bild i luften och en när den landar i lupinen.. Oj vad den jobbade och lön för mödan fick den, man ser ju på benen att den kom hem med en del godsaker..

Hittade oxå lite blommor att föreviga på vägen.. Mycket fint som blommar nu och det är så vackert ute och det doftar ljuvligt...

Dagen har annars inte bestått av så mycket mer än en lååång promenad och grillning framåt kvällen och nu sitter jag på min arbetsplats och skall göra till kl 8.19 i morgon bitti..
.
När jag var på promenad så slank jag in i en klädbutik, Lizzos.. Ägarinnan som heter just Lizzo hade en superfin klänning på sig vilket jag påpekade.. Hon hade precis fått in dem så jag provade och blev förälskad.. Nu tycker jag ju inte att jag passar så bra i klänning men vad tusan, jag trivdes i den.. Så jag lade undan den och i morgon kommer den bli min :-) Skall se om jag vågar posera i den i morgon så ni får se den..


Grillat har vi som sagt gjort ikväll.. Karréskivor och flintastek blev det.. Jag åt det med en sallad till och de andra med pommes.. Vilket påminner mig om att jag nog glömt att berätta hur det gick hos viktväktarna i måndags.. Jo då, jag hade skött mig, så nu har jag lättat 0,9 kilo till vilket sammanlagt blir ett minus på 5,3 kg.. "Bara" 12 kg kvar nu ;-) Men än så länge tycker jag det är lätt att följa så jag hoppas på att det skall förbli så och att kilona sakta men säkert rinner av mig..
.
Nu skall jag läsa igen lite bloggar här så nu önskar jag er en bra natt och en härlig fredag..

onsdag 16 juni 2010

Landning!!

Landningen efter Sweden Rock är nu gjord, det tog några dagar men nu har jag kommit igen efter en kul men hård helg.. Jag jobbade ju natten mellan söndag och måndag, det gick oväntat bra att hålla sig vaken.. Trodde ju att jag skulle vara helt slut efter 4 dagars rockande.. Men jag kan ju villigt erkänna att jag var helt slut i måndags och gissa om det var skönt att sova en hel natt i min säng, och i natt skall jag sova där för tredje natten sedan jag jobbade.. I morron natt och 4 nätter framåt är det jobbet som gäller..

Jag har nu lagt ut bilder på min pixboxsida från rocken.. Om man är intresserad av att se dem så klicka HÄR..

När jag var iväg på rocken så fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta.. I måndags var jag och hämtade det och i det fanns den fina Madonnan jag beställt av Lena med bloggen Ett vitare hem.. Den är jättefin och är perfekt i vårt sovrumsfönster.. Tack snälla Lena, jag är helnöjd..

Idag har det varit kanonväder här men av någon anledning så har jag inte känt för att vara ute, idiotiskt av mig nu när det äntligen kom en dag med bra väder..
Men dagen har ju gått ändå och jag tycker den har varit bra.. Jag började dagen med att hämta min mamma för att ta henne till Olofström för att handla.. När vi kom tillbaka så hämtade vi upp pappa för att köra till Kyrkhultarn och äta, mamma bjöd mig på en god sallad..
.
Ikväll har jag bakat ett gäng kanelbullar och inte en enda har hamnat i min mun även om jag är sugen på att sno till mig en, men de skall ner i frysen strax där kommer att ligga bra utan att jag tar dem.. Har jag ngt i frysen så går det bra, jag hämtar aldrig upp ngt, men om det ligger en påse bullar framme då är det lätt att jag tar en eller två.. Så frysen nästa!!
.
Nyss kom jag och Patrick hem från en 35 minuters promenad.. Blev bara en kort runda idag, får ta igen det i morron, men det var ju bättre än inget iaf..
.
Har tyvärr inte hunnit med att läsa igenom alla härliga bloggar jag brukar följa men jag skall se till att läsa lite fr.o.m i morron..
.
Njut nu av natten och av torsdagen som snart är här..



söndag 13 juni 2010

360 dagar med vila..

Nu är det roliga över för denna gången så nu är det knappt ett år kvar till nästa gång.. Men vilken helg!! Vädret har ju inte varit det bästa men ändå har det varit kanon.. Mycket bra musik och massor av roligt folk..

Jag har tagit massor av bilder som kommer att läggas ut på min pixboxsida så småningom, men några skall jag bjuda på idag..

Steven Taylor i Aerosmith... Såååå jäkla bra de var... Jag njöt i fulla drag...

Rick Springfield var oxå himla bra...


Axl Rose.. Han har nog gjort sitt.. Han hade sina stunder då det lät bra men det mesta var en besvikelse.. Tur han hade kanonbra musiker som höll uppe det hela.. Men det var himla kul att se Axl, han har ju ändå gjort en massa bra plattor..
.
Ikväll skall jag jobba, kan bli segt för jag är rätt trött efter 4 dagar på Sweden Rock, men det skall gå.. Jag är ledig i tre dagar sedan då jag kan vila upp mig..
.
Ha nu en riktigt bra kväll



tisdag 8 juni 2010

En natt kvar!!!

Ja nu har jag bara denna natten kvar att jobba och sedan är det SWEDEN ROCK FESTIVAL som skall få min hela uppmärksamhet.. Jag skall sova ett par timmar i morgon och sedan drar jag och Johannes dit framåt eftermiddagen.. Patrick skall dit med tre killkompisar, de är alltid där tillsammans.. Johannes skall träffa en kompis där och jag skall träffa min kompis Anna där.. Tyvärr ser inte vädret så lovande ut i morgon men resten av dagarna ser rätt hyfsade ut.. Jag har iaf köpt en regncape idag som jag skall ha om det regnar.. Under den får jag plats med mycket kläder på mig och även min kameraväska kan jag dölja från regnet där under :-)

Idag har det inte heller blivit några bilder men jag hittade dessa tre här under när jag rensade min kamera idag.. Minneskortet måste ju vara tomt till alla bilder från festivalen.. Kommer ju bli en del.. Första bilden är ju trädgårdssoffan vi fick, jag har köpt tre dynor man kan a med ut så man kan sitta skönt.. Rosorna jag hade i mina trånga krukor plus en extra har planteras i den rostiga järngrytan jag köpte på loppis..

Och så vår goa lilla katt, Gusten.. Han är fotomodell nr ett där hemma.. Ett perfekt "offer".. Här sover han gott efter en natt ute på äventyr.. Han märkte inte ens att jag smög omkring, han brukar kolla upp annars men här var han rejält trött..


Nu skall jag ta tag i mitt jobb här.. Är redan lite trött så det kan bli en hård natt, men som vanligt så vet jag att jag fixar det..
Om jag inte syns till här på några dagar så vet ni vad jag håller på med.. Rockar loss på ett fält i Norje som ligger strax utanför Sölvesborg i vackra Blekinge..
.
Njut av tillvaron, det skall jag göra..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade